Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699571 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Altora carora le pasa.

România începe sa gândeasca corect.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline ntire2000

Când presedintele face cu bolta peste poporul care l-a ales.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Este complicat. Si apoi, profesorii chiar nu au nici o vina? Si apoi, restul, unde  sa protesteze? In anii de glorie ai inflației PSD-iste, aia din sindicate făceau greve mari, le dădeau salarii mărite (oricum sub inflație) si gata. Noi, restul majoritatea, care eram la firme mici... noi trăiam doar ca sa cotizam... Aia din CDR au dat chix  la câteva luni după ce au luat guvernarea, când au început aia de la ROMAN si Tractorul din Brașov greva, si ei le-au acceptat condițiile. După aceea au început toate sindicatele PSD-iste, unul dup altul cu grevele si astfel s-a ales praful de reforma economica si guvernarea alianței a devenit un fiasco, plătit de noi, cei neînregimentați, multi si nebăgați in seama.
Realitatea arata ca majoritatea populației neinclusa in mari "scheme" sindicale este care plătește INTOTDEAUNA cel mai greu prețul prostiilor si hoțiilor politice.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: saureign

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
Daca nu cumva școala te învață cum sa furi si sa nu ajungi la pușcărie... Parca era alta lume aia a lui Victor Hugo, nu?
Din ce îmi amintesc, fiind încorporați obligatoriu in armata, cam cu toții am descoperit ca cel mai mult am învățat cum sa ne "fofilam", cum sa nu facem "armata"...

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Realitatea arata ca majoritatea populației neinclusa in mari "scheme" sindicale este care plătește INTOTDEAUNA cel mai greu prețul prostiilor si hoțiilor politice.

As adauga și a prostiilor si hoțiilor economice ale propriilor patroni: plata la negru, evaziunea fiscala, mituirea autorităților de control, etc.
Suntem cu toții vinovați,  nu numai unii.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
Eu nu as marca asta separat, pentru ca patronii nu pot fura daca nu sunt lăsați. O fac cu voie "de la partid". Cam toți sunt si membri de partid... așa ca nu cred ca bat câmpii când ma gândesc ca ei sunt si "partidul", nu contează culoarea. De aia mi-a fost sila mai mult de PSD, ipocrizie la maxim, patroni plătind cu salariul minim angajații dar vorbind de măriri salariale...la alții... (odată parca au pierdut in instanta un proces pentru ca nu si-au plătit femeia de serviciu de la sediu si s-a aflat ca avea minimul pe economie).
Despre vina colectiva... cam greu, ca intra instinctul de autoconservare in acțiune... Au făcut posibil ca raportarea infracțiunilor ca si cetățean onest sa nu îți aducă beneficii dar sigur sa te coste, într-un fel sau altul...