Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699570 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Stii care e de fapt tragedia?

Ca dintre toti copiii aia nu va ramâne niciunul în tara asta de kkt în care devenim brusc litera de lege atunci când ne convine noua.
Si ca s-ar putea la un moment dat ca si oamenii aia acuzati pe nedrept ca sunt hoti sa renunte la a mai investi si lupta degeaba cu si pentru o tara care îi considera potential infractori.
Si sa plece acolo unde vor obtine derogari (pentru faptul ca au copii prea destepti care nu se încadreaza în politica partidului însetat de voturi obtinute usor de la prosti) si stima pentru ceea ce fac.
Pentru timpul, banii si viata investite în performanta si tara lor.

Si e de-a dreptul patetic atunci când ni se pare ca unul ar avea moaca de hot doar pentru ca ar putea fura dar nu o face, dar stam în continuare linistiti si n-avem absolut nici o problema ca ne conduce un plagiator dovedit - adica un hot cu acte.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online ntire2000

Ultima doza de nervi pe saptamâna asta.

Daca vreti sa sariti direct la momentele palpitante, acestea încep de la minutul 8:00.  :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: miocrl

Offline miocrl

Online ntire2000

Cred ca zgârieturile alea au iesit la polish...... >:)

PS: vorba mafiotului din Mirciulica: "ce sunt procurorii? aia care procura....."
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline miocrl

doar azi am constientizat ca a fost vorba de un Suzuki. voi stiati?

Online ntire2000

Da, chiar în ziua accidentului am vazut poze si am compatimit biata masina.
Pacat de ea, a ajuns pe mâna unei habarniste.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

De remarcat ca masina a iesit destul de sifonata, probabil ca asiguratorul a si bagat-o la dauna totala.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Unora da, altora nu. :pardon:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online ntire2000

Pai si astora le pasa, aduc valoare adaugata societatii prin biznisul pe care-l practica.
E drept ca principiul dupa care se ghideaza în afaceri e bazat pe elemente clasice -  "apa, aerul si fraierul".
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού