Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699572 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Ma gândesc sa nu fie chiar mai prost de atât. In principiu clasa politica, încercând sa nu își creeze concurență, a creat un sistem de educație care pregătește doar slugi. Așa au fost distruse toate imperiile lumii si așa si USA este pe ducă.  In momentul in care cei care conduc tara nu sunt cei mai capabilii, ci cei mai aranjați de pilele avute din naștere, in timp totul se duce dracului. Parca am mai scris pe aici ca arabii din Timișoara își fac partid islamic, nu? In 80 de ani au crescut de la 2-300 milioane la 1,6 miliarde. Cum vor fi următorii 80 de ani... bănuiesc ca vor avea ceva de spus! A, si chestia cu "tara"... e deja apusa... "Tara" este indisolubil legata de "neam" iar asta din urma e ținta tuturor smecherilor lumii. Așa ca... viitorul celor din România se scrie la ... Bruxelles? Sau ...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: ntire2000

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
In principiu clasa politica, încercând sa nu își creeze concurență, a creat un sistem de educație care pregătește doar slugi.

Nu e chiar asa. Sunt vreo 20 % care gandesc: "cu cat sunt ei mai prosti, cu atat suntem noi mai putini", dar nu e chiar asa. Tinerii valorosi sunt ca si lastarii care trec prin asfalt catre Soare.

In momentul in care cei care conduc tara nu sunt cei mai capabilii, ci cei mai aranjați de pilele avute din naștere, in timp totul se duce dracului. Parca am mai scris pe aici ca arabii din Timișoara își fac....

Aici ar trebui sa te gandesti ce spun "wikingii" dspre aparitia ta pe plaiurile lor. Esti la fel de "arab" pentru ei ca si arabii pentru romani.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
Poate. Dar sa nu confundam inteligenta cu educația. Cum sistemele educationala vocaționale sunt distruse cu sârg in tot occidentul - si la noi- copii aia inteligenți se pregătesc in domenii care nu sunt cele in care ar fi avut cel mai bun randament.

Iar chestia cealaltă este forțată pentru ca diferența culturala este extrema dar nu se vede atunci când îți pui ochelarii de cal - asa cum face occidentul. Eu nu am nici o problema cu ei, de principiu era vorba.

Offline ntire2000

Politia româna - siguranta si încredere.....

Mai rau ca interlopii..... daca cetateanul a încalcat legea, de ce sa n-o facem si noi?
Masura corecta era blocarea autoturismului sau ridicarea lui si depozitarea într-un spatiu desemnat, nu cotrobaiala la liber în lipsa unui mandat de perchezitie.

PS:
Nu e chiar asa. Sunt vreo 20 % care gandesc: "cu cat sunt ei mai prosti, cu atat suntem noi mai putini", dar nu e chiar asa. Tinerii valorosi sunt ca si lastarii care trec prin asfalt catre Soare.

Corect spus, doar ca singura problema e ca asfaltul nu e din România.
Din clasa fiica-mii - din 30 de elevi deja peste trei sferturi dintre ei îsi programeaza de zor testele Cambridge pentru a le fi mai usor ca sa zboare dincolo.
Si vorbim de copii de medici, ingineri, patroni, etc. care nu duc lipsuri materiale, ci pur si simplu nu-si vad viitorul în tara asta esuata condusa de niste yes-meni imbecili si semianalfabeti.
O tara care de 30 de ani e un permanent santier neterminat, izvor nesecat de comisioane grase pentru smecheri.

« Ultima Modificare: 22.Apr.2023, 01:57:43 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline bisti

Nu ai nevoie de mandat daca ai "suspiciuni" ca se incalca legea. E la fel ca la percheziția corporala, nu e nevoie de mandat.

The following users thanked this post: sfichiu

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
Probabil ca poziția ei era suspicioasa si au controlat-o sa nu fie vreun cadavru in ea. Este acțiune tipica, daca nu știm anumite chestii nu înseamnă ca nu se întâmplă... va mai amintiți avalanșa de chinezi  asasinați si împrăștiați bucăți prin geamantane din Bucureștii anilor '90-2000? Cum credeți ca au dat de ei? Unii au crezut ca au găsit vreo comoara într-un geamantan uitat... pariez ca după ce l-au deschis si-ar fi dorit sa fi fost vreun polițist care sa-l controleze înaintea lor...

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
E complicat. Nu sunt de acord cu tine, cu autorul articolului (care manipulează ieftin) si mai ales cu "profesorul", fost olimpic... Daca ai fi un părinte al unui copil concurent, ai spune direct ca nu contează ca nu făcea subiectele la clasa aia... Nu avem noi "o mana spala pe alta si amândouă fata"? Mafia funcționează numai cu copii proprii, nu si cu cunostintele, sau nu am fost si eu pe acolo? Când nu poți îndepărta suspiciunea, îndepărtezi persoana. Asta e regula, asta e "întăriți-va statul" de care vorbea Vântu acum 20 de ani. Si articolul este tras de par, e parca făcut de datul cu bățul in cap singuri... rău așa, rău invers, rău orice ai face... Adică orice s-ar face, trebuie făcut si prezentat totul ca sa se distrugă încrederea in autorități, așa se cucerește o tara... Eu unul i-as bate obrazul fostului "olimpic" pentru ca trebuia sa înțeleagă fara sa ii desenez eu ca nu numai interesul lui primează, ca ceea ce face, nu face bine...
Apropo, cum credeți ca sunt regulile pe la vecini?
« Ultima Modificare: 25.Apr.2023, 04:42:28 p.m. de Costique »

The following users thanked this post: enicky

Offline ntire2000

De la tine ma asteptam la mai mult decât de la altii care citesc un text si nu-l înteleg.

Iar aici nu e vorba de nepotism, e vorba de obtuzitate si excel de zel în aplicarea regulamentelor.

Ca dovada ca nici unul dintre copii lor nu sunt de aur sau argint.
Cum s-ar zice n-au fost deloc favorizati, din contra, cred ca e o presiune suplimentara pe psihicul lor, acei copii stiindu-se "sub lupa" din cauza legaturii de rudenie.

Cam asa cum e si copilul lui Hagi, pentru el e o povara celebritatea lui taica-su'.
Vi se pare ca Hagi a tras sfori pentru propriul copil?

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
Nu dragule, daca nu cumva am înțeles eu greșit, el a fost scos din comisia care făcea subiecte. Si oricum ar fi, într-o tara in care  nu exista subiect sa nu strige careva "corupți", când copilul tău concurează in orice zona adiacenta ariei tale de activitate va genera suspiciuni, acoperite sau nu. Si regulamentul exact asta făcea, îndepărta suspiciunile. Si apropo, chiar nu exista alții la fel de calificați fara nici o legătură cu concurenții? Scrie undeva ca cei care i-au înlocuit sunt mai prosti? Si atunci? Despre ce discutăm? Despre frustrarea sa ca nu si-a menținut poziția? Așa cum am spus, este suficient sa le spui părinților ca tatăl unui concurent este in comisia de subiecte la un nivel superior si doar întreabă ce părere au... așa, ca chestie... O sa-ți spun doar o poveste de olimpiada (la mana a doua, mi s-a povestit): fiica lui Dan Nica, când acesta era încă doar șef PSD peste Galați, intra si ieșea din sala de examen cum vroia si avea chef... Si mereu am bănuit ca o făcea dinadins, doar ca sa marcheze teritoriul si toată lumea sa înțeleagă ce înseamnă puterea si care era locul nostru in comparație cu...ei...