Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699594 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Scuzați... nu mi-am dat seama ca e un topic doar de auto-flagelare si dat cu barda...

La fel cu munca in România: Unii face-to-face și alții remote. :inteligent:

Si care-s 80%, care 20%?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Pe surse (LinkedIn) sunt 33 % remote și 67 % la fata locului, dintre cei ce au contracte de muncă.

Eu estimez ca sunt 20 % remote și 80 % face-to-face, în sensul ca cei remote se mai duc 1-2 zile pe săptămână la birou.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

Mda. Churchill știa prea bine de ce a spus ca ajunge o discuție de 5 minute cu un votant ca sa urăști democrația...

Daca deja se știe si cunoaște totul - cine, ce si cum, ce dracu fac eu aici? Scuzați... nu mi-am dat seama ca e un topic doar de auto-flagelare si dat cu barda...

Nu e vorba doar de acest loc, autofilia ideologică zburdă veselă prin toate cotloanele forumului  :notlst:

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Bine ca nu-i pedofilie, sau zoofilie.

În alta ordine de idei, a venit primavara în țară.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline hugbear

Iar eu îți zic „Nu te râdea,
că narcisismu-i boală grea!”
Bine măcar că nu se ia.

(m-o făcut mama poiet...)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ntire2000

„Dacă ar fi să scoatem mâine toate locomotivele fără reviziile mari, ar trebui să anulăm 80% din trenuri. Aici este vorba despre ani de zile în care nu s-au făcut investiții”, a declarat Traian Preoteasa, director general CFR Călători.

Cu asta cred ca s-a lamurit definitiv problema sigurantei calatorilor pe caile ferate române (de remarcat seninatatea si indiferenta domnului director pentru cei care au vazut declaratia video).
Ca tot zicea un coleg mai sus ca topicul asta e numai despre rele, astept sa posteze cineva si chestii optimiste.
Ca sa am cu ce sa-mi mint copilul ca traieste într-o tara misto cu oameni cu frica de Dumnezeu.

Cruciulitele cred ca au zburat în urma impactului.

PS: sa-l ia naiba pe Pareto.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline macold

Nu sunt sigur ca NEAPARAT o revizie generala inseamna securitate 100%.
Dar da, ce e adevarat ca toate "update-urile) la locomotive s-au facut pe "barbi" si cumetrii se pare;
Acum ceva timp multi mecanici se plangeau ca locomotivele "modernizate"  (cele care au devenit rosii) au caderi (defecte) foarte frecvente.
Pai sigur, aduceti-va aminte de "Sagetile Albastre" - automotoarele Siemens.
S-a spus ca vom cumpara cateva, apoi se vor face la Craiova. Nu s-a facut nimic.

Hai sa radem nitel:
Intrebare la radio Erevan: E adevarat ca la Electroputere Craiova se vor face automotoare Siemens, pe langa locomotivele electrice (licenta suedeza ASEA)?
Raspuns: Da, e adevarat, dar nu se vor face automotoare, nici locomotive electrice, ci doar UN SINGUR MALL. Dar va fi mult mai maaare decat o locomotiva, sic!

Cine nu crede sa intrebe pe Gogu "Electroputere Mall".

Tot la Craiova (cred, nu sunt sigur) se fabricau si locomotivele DIESEL ELECTRICE, licenta elvetiana.
Acum se fabrica Shaorma, Burito, Burgeri...

Pentru cei tineri ( si nu numai )poate fi interesant articolul din link:
https://www.hotnews.ro/stiri-opinii-24936846-locomotive-diesel-electrice-realizate-craiova-sub-licenta-elvetiana-exportate-republica-populara-polona-1.htm
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)

Offline NicNic

„Dacă ar fi să scoatem mâine toate locomotivele fără reviziile mari, ar trebui să anulăm 80% din trenuri. Aici este vorba despre ani de zile în care nu s-au făcut investiții”, a declarat Traian Preoteasa, director general CFR Călători.

Cu asta cred ca s-a lamurit definitiv problema sigurantei calatorilor pe caile ferate române (de remarcat seninatatea si indiferenta domnului director pentru cei care au vazut declaratia video).
Ca tot zicea un coleg mai sus ca topicul asta e numai despre rele, astept sa posteze cineva si chestii optimiste.
Ca sa am cu ce sa-mi mint copilul ca traieste într-o tara misto cu oameni cu frica de Dumnezeu.

Cruciulitele cred ca au zburat în urma impactului.

PS: sa-l ia naiba pe Pareto.

Uite o parere optimista/pozitiva:
La ce lipsa de revizii au locomotivele din Romania, consider ca stam foarte bine la rata incidentelor tehnice.
Deci se poate continua asa!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal