Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708872 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Cine vrea sa vada, vede; din pacate marea majoritate nu prea VREA sa vada. Prefera maneaua, telenovela, berica, micu', Irinel, Zavoranca, talk-show-uri si toate celelalte gunoaie toxice care le sunt varate pe gat si pe care le inghit de parc-ar fi sfanta cuminecatura...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
Cine vrea sa vada, vede; din pacate marea majoritate nu prea VREA sa vada. Prefera maneaua, telenovela, berica, micu', Irinel, Zavoranca, talk-show-uri si toate celelalte gunoaie toxice care le sunt varate pe gat si pe care le inghit de parc-ar fi sfanta cuminecatura...

Si daca le vezi, mai mult de atat ce vei face? Iti spun eu, ai doua variante:1. Daca esti indiferent, ai mari sanse sa faci ce ai zis si tu mai sus; 2. Daca esti implicat emotional (ca mine, de ex.) te duci dracu' cu nervii, de nu mai apuci sa-ti vezi copiii mari. Ar mai fi si a treia, dar nu am gasit pe nimeni care sa o aplice: "sa faci curatenie...", sau "lichidari...de stocuri", sau cum spunea Eminescu "sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni" (si l-au omorat si p-asta).
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline bogdanb

Si daca le vezi, mai mult de atat ce vei face?

Evident ca singur nu poti face nimic. trebuie un efort comun de refuz a gunoiului si a prostului gust dus la extrem.
Ca sa iau cazul cel mai la indemana, nu cred ca televiziunile transmit gunoi fiindca oamenii cer gunoi. Sunt convins ca dimpotriva, singura alegere a oamenilor este ce tip de gunoi sa ingereze. Dar daca oamenii pur si simplu l-ar refuza, s-ar schimba si calitatea transmisiilor si nici ratingul nu ar scadea.

Insa toate acestea raman doar barfe, cat timp comentam doar asa, ca noi pe colturi de masa sau pe la suete, evident ca nu se va schimba nimic.

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline shpeedy

... nu cred ca televiziunile transmit gunoi fiindca oamenii cer gunoi. Sunt convins ca dimpotriva, singura alegere a oamenilor este ce tip de gunoi sa ingereze. Dar daca oamenii pur si simplu l-ar refuza, s-ar schimba si calitatea transmisiilor si nici ratingul nu ar scadea.

Da-mi voie sa te contrazic. Oamenii (si aici ma refer la marea majoritate, dintre cei care l-au scos pe Iliescu cu 80% in 1990) chiar CER gunoiul asta pentru ca doar asta stiu. Clica care a condus Romania in ultimul sfert de secol a avut grija de asta, sa ne "educe" doar pentru asa ceva.

Ar mai fi si a treia, dar nu am gasit pe nimeni care sa o aplice: "sa faci curatenie...", sau "lichidari...de stocuri", sau cum spunea Eminescu "sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni" (si l-au omorat si p-asta).

Hehehe... Intri pe un "teren minat" aici, impartasit de unii, dar blamat de marea majoritate. De exemplu, Generalul Franco este privit de multi din tarile civilizate ca un dictator. In schimb, nu sunt convins ca spaniolii impartasesc aceeasi opinie...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Silfax

@shpeedy

De ce te duci pana in Spania cu exemplele, cand l-am avut si noi pe Antonescu...? Si da, este o majoritate covarsitoare care prefera sa stie pana la amanunt ce se intampla in ograda altuia, caci asa suntem programati noi romanii, sa tinem sub observatie capra vecinului in timp ce a noastra poate muri si de foame.... daca se intampla, schimbam 100 euro si ne cumparam alta.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline bogdanb

Tara in care traim, in secolul 21 ...
Deci ma duc la posta sa ridic niste documente trimise de cineva dar ghinion, uit avizul acasa (bine ca nu l-am pierdut!)
Intreb timid daca se poate ridica un document doar cu buletinul si ce raspuns primesc: "se poate dar daca imi spuneti un numar care e scris pe aviz"...
say what ???? Pai daca as avea avizul sa-ti spun tie numarul nu mai bine ti-l dau direct?
la care primesc un raspuns la fel de candid: "noi avem 1000 de scrisori cum sa o gasesc pe a dvs?"
Adica s-au investit atatea milioane de euro in servere, calculatoare, baze de date samd, si s-au calicit la cateva sute de mii sa le invete pe putorile alea sa faca o amarata de cautare in baza de date dupa CNP?
Concluzia: Posta Romana a ramas in secolul 18, in care functinarul de la ghiseu trebuie sa linga filele unui registru slinos ca sa afle la ce pozitie e corespondenta ta. La astia informatizarea e inca o chestie extraterestra.

M-am intors acasa si am revenit cu avizul. In fata mea era o singura persoana, dar mi-a venit randul abia dupa 16 minute...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Cred ca ai avut ghinionul sa prinzi pe cineva cu . . . . in sus. Eu am fost de multe ori doar cu buletinul sa iau colete de la posta si n-am avut probleme. Au o cutiuta cu avizele primite in ultima saptamana (parca) si te cauta acolo dupa nume. Dar da,ai dreptate. La cat s-a investit cred ca nu era paguba daca se facea ceva ca sa poti fi cautat dupa adresa sau nume.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI