Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699595 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
@Costique , in presa de azi s-a scris ca s-a gasit acul kilometrajului locomotivei blocat la 75 km/h, cand trebuia sa fie sub 10 km/h.
Mecanicul si liderul sindical pe ramura au declarat ca dispozitivul de reglare a vitezei (graduatorul) s-a defectat si nu a putut fi controlat manual.
In paralel, directorul CFR a zis ca locomotiva pare noua (din poza) si ca n-ar fi motiv de defect.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

In paralel, directorul CFR a zis ca locomotiva pare noua (din poza) si ca n-ar fi motiv de defect.

Da, locomotiva are probabil vârsta mea dar a primit recent o vopsea proaspata - pe modelul transformatoarelor "noi" ale lui Fenechiu.
N-ar fi motiv de defect, dar de niste demisii ar fi motiv?

PS: au vopsit-o rosie ca sa se antreneze pentru Pasti, a dat cioc cu un vagon albastru si a iesit câstigatoare.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Directorul se scuză.
Cine ar trebui sa-si dea demisia și de unde ar trebui luați banii pentru repararea infrastructurii și achiziționarea materialului rulant nou și modern?
  • SX4 by Giugiaro

Offline ntire2000

Directorul CFR e un imbecil ca atâtia altii care ne conduc.

citez din perlele scoase de respectivul:
"din imagini, locomotiva pare să se deplaseze cu 30-35 km/h, în vreme ce viteza la cuplare ar trebui să fie de maximum 10 km/h." - nici nu mai avem nevoie de radare, punem pe Garcea ca sa aproximeze...
"nu îmi asum subfinanțarea cronică din ultimii 30 de ani". - pai atunci vreau si eu director pe niste mii de euro lunar si fara nici o grija...

Iar locomotiva într-adevar era noua, se vede si din poza:

Banii nu prea mai avem de unde sa-i luam, au fost scosi de mult din tara.
Cât s-a furat în tara asta în ultimii 30 de ani, abia acum începe sa se observe, când am dat de fundul sacului.
« Ultima Modificare: 26.Mar.2023, 03:26:27 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Eu zic sa va concentrați pe altceva, si apoi sunt câteva miliarde bune care ar schimba in orice clipa locul cu al nostru... daca ne e așa de rău si greu de trăit...

PS: Cat era, 80%, procentul angajaților care cred ca sunt mai deștepți ca șeful lor? Ce spuneți, chestia asta ne spune ceva despre șefi sau despre angajați? Cam așa si in rest, cu cine si cum face... Am in tara un bun prieten care e șef ce coloana la un mare retailer. Îl întreb cum merge, el îmi spune ca se trezește dimineața, golește frigiderul de mormanul de p...le care s-au adunat in ziua precedenta si... o ia de la capăt... Sfatul meu: mai terminați cu "Robespierre"-eala...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Cred ca prietenul tău e din categoria celor cărora @ntire2000 le cere demisia, dar ei nu vor, pentru ca sunt susținuți de șefii lor.

Cat despre miliardele care ar dori sa le ia locul, 80 % o doresc pentru interesul lor personal și al găștilor din care fac parte și nu pentru binele societății și al clienților acesteia.

Iar cei 20 % competenți și cinstiți nu au șanse să ocupe locul, decât printr-un pact cu diavolul.

P S. Mi-a plăcut mai mult Danton decât Robespierre. Ultimul a fost convergent (monoton și mărginit)
  • SX4 by Giugiaro

The following users thanked this post: sfichiu

Offline ntire2000

Aveti dreptate, în fond trebuie sa ne acceptam cu seninatate moartea.
Ca murim de boala sau din cauza incompetentei din jurul nostru, nici nu mai conteaza.

PS: gabineg, pacat ca din astia care gândesc asa ca tine sunt tot mai putini.
PS2: o mica rectificare.... sunt tot mai putini cei care gândesc.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Sau ne omoară părintele.
  • SX4 by Giugiaro

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Mda. Churchill știa prea bine de ce a spus ca ajunge o discuție de 5 minute cu un votant ca sa urăști democrația...

Daca deja se știe si cunoaște totul - cine, ce si cum, ce dracu fac eu aici? Scuzați... nu mi-am dat seama ca e un topic doar de auto-flagelare si dat cu barda...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Scuzați... nu mi-am dat seama ca e un topic doar de auto-flagelare si dat cu barda...

La fel cu munca in România: Unii face-to-face și alții remote. :inteligent:
  • SX4 by Giugiaro

The following users thanked this post: Costique