Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699601 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Am fost în Cluj si mi se pare foarte profi facut.
La mine în oras lucrarile sunt facute de niste incompetenti, la final o sa fie numai aberatii realizate pe bani gârla.
S-au apucat sa faca piste de biciclete fara nici o noima.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online NicNic

La mine în oras lucrarile sunt facute de niste incompetenti, la final o sa fie numai aberatii realizate pe bani gârla.

In Cluj se lucreaza la alta scara fata de Bistrita.
Ca numar de probleme, raportat la totalul proiectelor de anvergura, cred ca sta cel mai rau dintre orasele din Romania.

Este incredibil cate proiecte cu probleme stiute inca de la inceput au fost puse in aplicare.
Dar banul dicteaza. Si primeaza. Si e ochiul ... tuturor.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

Ca numar de probleme, raportat la totalul proiectelor de anvergura, cred ca sta cel mai rau dintre orasele din Romania.

Este incredibil cate proiecte cu probleme stiute inca de la inceput au fost puse in aplicare.
  Dar de unde stii?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online NicNic

Dar de unde stii?

Dupa numarul de daune provocate de astfel de proiecte.

Gasesti informatii destule si prin presa.
Dar daca tu nu ai incredere in presa, si nu mai citesti, nu cred ca ai cum sa stii ..  :)
Poate nici nu ma crezi...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

Dar daca tu nu ai incredere in presa, si nu mai citesti, nu cred ca ai cum sa stii ..  :)
Poate nici nu ma crezi...
  Chiar daca n-am incredere in presa, tot citesc, numai ca sunt mai selectiv.
Doar ca afirmatia asta asa ferma(Este incredibil cate proiecte cu probleme stiute inca de la inceput au fost puse in aplicare), lasa impresia ca ai locui cel putin prin zona si esti foarte documentat, ceea ce ma indoiesc...sorry !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline sfichiu

Da,Clujul are parti bune si ........un drum super cu piste de biciclete foarte ok,ce trece pe langa viitorul cartier al Elenei Udrea si care duce....nicaieri!!!
  • VITARA S ,Matiz

Offline macold

Daca tot am deschis discutia despre proiectele din Cluj, va atasez si niste poze. O luuunga banca de granit, stai pe piatra la malul raului...
O strada punctata cu stalpisori de granit; fereasca Dzeu sa cada vreunul cu bicicleta
- riveranii reinvata poligonul ca sa intre/iasa din curti, fara sa agate stalpisorii de granit
- in loc de spatii verzi pe strada, niste "limbi" de iarba destul de ridicole ca dimensiune
dar MULT, MULT GRANIT ca de aici ies pitacii...
S-auzim de bine!

Ah, uitasem: in capatul cartierului Grigorescu, pe bd. 1 decembrie, nu exista o perdea verde intre aleea pietonala in lungul Somesului si strada intens circulata; s-au pus multi pomi (asta e bine) dar coroanele incep de la 2,5 metri inaltime, asa ca nu exista nimic sa opreasca (absoarba) zgomotul si poluarea daca te plimbi in lungul Somesului:
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)

Offline macold

Metroul din Cluj (scuzati diverse comentarii politizate sau golanesti, dar asa este in zilele noastre...); legati-va doar de niste considerente tehnice si chiar de logica.
Daca e vorba doar de "e pacat sa pierdem banii aia, incepem ceva (probabil inutil) dar nu pierdem banii. Am auzit discursul acesta de la "n" autoritati locale.

https://www.stiridecluj.ro/politic/metroul-clujului-in-cifre-dure-trebuie-excavati-munti-de-pamant-cu-266-666-de-camioane-care-sa-circule-prin-centrul-orasului
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)

Online ntire2000

https://youtu.be/PnNw8a9NlOY?t=1232

Nu zau?!?

Impact violent în gara din Galați, între o locomotivă și trenul la care urma să fie cuplată. O femeie, conductorul trenului, a murit la spital

Pentru sanatatea voastra (si fericirea familiilor de a va avea aproape în continuare) încercati sa evitati pe cât posibil calatoriile cu trenul.
Taica-miu a fost cfr-ist, am crescut aproape pe calea ferata ca sa zic asa.....eu unul nu mai am absolut deloc încredere ca sa ma mai urc în tren chiar daca viteza medie din România este de doar 17 km/h.
O infrastructura din care s-au furat sute de milioane de euro în ultimii 30 de ani (nu exagerez) fara ca sa se investeasca aproape nimic nou decât pe unele portiuni nu are cum sa mai fie sigura.
Degeaba au renovat gari si vopsit vagoane si locomotive, starea materialului rulant este la nivelul anilor 1990.
Iar pregatirea personalului.....mai bine ma abtin...
« Ultima Modificare: 25.Mar.2023, 11:21:11 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Ei, ca unul care am învățat la liceul CFR, început cariera in CFR (infrastructura-semnalizări) si am in continuare rude lucrând la CFR, va rog mult, nu simplificați lucrurile spre absurd. Acesta este un accident, de exemplu in SUA au loc 4 pe săptămână cu rezultate in miliarde de dolari daune. Mecanicul este responsabil de ce a făcut, dar sa știți ca CFR este una din puținele instituții tehnice din tara in care LUNAR  se face așa numita "Școala personalului" unde  se învață-reamintește meseria dar se prelucrează si evenimente, cauze si masuri ca sa nu se repete. Sistemul exista, dar sistemul nu poate înlocui componenta umana si nici momentul... Si de aceea accidentele sunt accidente, nu crime... Da, stam mai rău ca alții, dar nu prea poți avea pretenții cu un călător si 4 lucrători, nu? Ce facem, desființăm trenurile?
PS: Aici in Göteborg acum vreo luna un tramvai a intrat in altul, iar vitezele si inerțiile sunt mult mai ușor de controlat la un material rulant cum sunt tramvaiele, mult mai ușoare ca greutate. Romanul spune ca atunci "a lovit ceasul rău si pisica neagra..."
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: sfichiu