Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699597 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Da, dar tu esti constient de toate variabilele astea pentru ca la un moment dat ti-ai antrenat creierul prin niste cursuri universitare, în timp ce altii si-au închipuit ca e pierdere de timp înca 4 ani de studii.
Gresesc?

Doar PC-ul ne da mura în gura, la ce sa ne mai zbatem creierul cu chestii inutile?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Mda, exact așa am aflat de existenta ChatGPT. Un profesor universitar ce îl urmăresc a ridicat problema faptul ca obținând ușor răspunsuri nu mai muncim deloc cu creierul si astfel acesta se aplatizează (figurativ vorbind)... Ca utilizator de softuri știu ce fac si de ce, dar nu am nici un control asupra rezultatelor, trebuie sa presupun ca sunt corecte... softurile fiindu-mi date de firma sa le folosesc... Si având timp limitat de execuție...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline macold

Ati uitat un mic amanunt: partea de executie, sau mai bine zis respectarea proiectului ad litteram...
Am aflat destule: ca, daca dirigintele de santier e cool, se aranjeaza totul, incepand de la marca betonului (mai mica), continuand cu armaturile, diluarea extrema a solutiei hidrofuge.
Cum credeti voi ca vine cate unul (eu stau la casa) sa-mi propuna "Sefu, nu vrei niste..., ca mi-a ramas de la constructie...

Imi spunea un constructor: cine crezi ca se prinde ochiometric daca o armatura e de "fi" (nu stiu sa fac litera) 22 sau de "fi" 20?
Si DA, foarte multi arhitecti nu doar ca nu au nici un fel de idei de bun simt, doar bun simtul softului cu care lucreaza..., dar nici nu sunt foarte interesati.
De multe ori e si din cauza clientilor, care spun "faci asa cum vreau eu sau ma duc la altul".
Iar despre comisiile de urbanism din orase sa nu mai vorbim... Clujul e un "bun" exemplu, dar nici cu alte orase nu mi-e rusine...
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)

Offline enicky

Ati uitat un mic amanunt: partea de executie, sau mai bine zis respectarea proiectului ad litteram...
  Da, alt spect ce nu trebuie neglijat! Poate dobitocul ala face bine proiectul, dar daca constructorul face "economie", si chiar daca se vede diferenta intre 20 si 22, poate cineva "inchide" ochii si iar nu-i bine...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

Dobitocul ala e angajatul firmei care a si "implementat" "proiectul".
Cum s-ar zice totul a fost facut "in house".....sa iasa banul cât mai des si costurile cât mai reduse....
O firma de drujbasi care au chelit la propriu padurile Transilvaniei, iar acum se reprofileaza pe altceva, ca paduri de devastat nu prea au mai ramas.

N-as folosi cuvinte atât de dure la adresa lor, dar traiesc într-un oras care concureaza la propriu cu cele din Ucraina distruse de rusi.
Au deschis o gramada de santiere nefinalizate si care au toate sansele sa nu fie finalizate la termen, în timp ce oamenii înghit praf si moloz si-si rup masinile prin hârtoape.
De calitatea lucrarilor nu trebuie sa amintesc ca se pare ca iese singura la suprafata, podul în discutie e cel mai bun exemplu.

Asa ne trebuie daca am distrus decenii la rând un sistem de educatie si am permis unor veleitari ca sa se cocoate în functii nepermise conform pregatirii lor dar mai ales dpdv al intelectului redus pe care-l detin.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline macold

santier inceput = garantia ca in 90% din cazuri tot eu voi continua, si in plus mai fac si suveica: cu banii primiti pentru unul mai fac un pic si la alt santier (acolo unde aproape plezneste buboiul de nemultumiri), ca doar toate sunt ale mele, nu?

Offline enicky

N-as folosi cuvinte atât de dure la adresa lor, dar traiesc într-un oras care concureaza la propriu cu cele din Ucraina distruse de rusi.
Au deschis o gramada de santiere nefinalizate si care au toate sansele sa nu fie finalizate la termen, în timp ce oamenii înghit praf si moloz si-si rup masinile prin hârtoape.
   Doamne ce te-as mai muta in Bucuresti vreo luna !! Nu l-ai mai face p-ala dobitoc !  #:-S
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline macold

Daca nu e Constanta, de care oras sa ne ferim masinile?...

Online ntire2000

Bistrita....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline macold

Da, dar ce frumos oras va fi in secolul 22 (douazeci si doi).
Eu doar l-am tranzitat in drum spre Bucovina, m-am oprit rar ca sa vizitez catedrala Evanghelica...

Crezi ca in Clujul de granit (60000 mc de granit pusi in zone unde totul era OK - asfalt, trotuare, chiar si spatii verzi; acum este o mare placa de granit, in care sunt niste gauri din care ies popii...) e mai bine? In plus blocuri intre blocuri intre blocuri...