Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699623 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Posibil ca sondajul sa corespunda in mare parte realitatii, iar vina romanilor a fost, iar asta se verifica usor, ca am oferit pe tava, fara "mofturi"(a se citi negocieri) si la preturi mici, austriecilor multe din bogatiile noastre !
   In istoricul negocierilor pentru extragerea  gazelor din Marea Neagra se pare ca s-a ajuns de la 70-30% pt.Ro, la 40-60%, iar omw era tare deranjat de dreptul nostru de preemtiune.
   Si daca acestea n-ar avea nicio legatura cu votul austriei, eu tot cred ca la mijloc este o problema economica, de care politicienii stiu, dar nu pot sa vorbeasca...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

Stau si ma întreb, dupa al nu stiu câtelea accident, nu exista o solutie de a opri fortat vehiculele alea?
Câti trebuie sa moara?
Ca tare ma tem ca problema e de fapt infrastructura si hartile neactualizate cu modificarile ei - nu pot fi chiar atâtia imbecili care o dau de gard.....

Adica în momentul în care un ametit cu capul aiurea rupe nu stiu ce lanturi premergatoare, ma gândesc ca se poate implementa o solutie automata de spargere a anvelopelor, cred ca se opreste instant dupa aia.....mai bine o cheltuiala în plus decât niste vieti pierdute aiurea....

Ceva de genul....

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Câti trebuie sa moara?
... nu pot fi chiar atâtia imbecili care o dau de gard.....

Adica în momentul în care un ametit cu capul aiurea rupe nu stiu ce lanturi premergatoare, ma gândesc ca se poate implementa o solutie automata de spargere a anvelopelor, cred ca se opreste instant dupa aia.....
  Soferul tocmai ajunsese in Bucuresti, la volan fiind singur de la plecarea din Grecia, asa ca era f. obosit si a uitat de "clima" de pe plafon care-i marea gabaritul, indicatoarele sunt imense, iar daca a mai fost si perdeaua de lanturi inainte, e clar ca era "fleasca" !
  Cat despre "atâtia imbecili", daca stai NUMAI trei(3) zile in Bucuresti, vei intelege ca cel putin jumatate din cei aflati la volan in trafic, ar trebui sa se afle de fapt, calatori, intr-un mijloc de transport in comun ! Adica n-au NICIO inclinatie/legatura cu sofatul, o fac din obligatie, orgoliu sau alte motive si astfel se creeaza blocaje, accidente si implicit raniti si chiar decedati !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Calin sb

Nu suntem unici

Totuși poate era mai bine daca acel limitator de înălțime nu s-ar fi rupt, si ar fi  ca  cel de mai sus.
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

The following users thanked this post: grigo53

Online ntire2000

Klausica a luat din nou..... placuta suedeza.
Dupa austrieci, acuma i-au dat-o ucrainienii....

Citat
Conform comunicatului, în ceea ce priveşte aspectele legate de minoritatea românească, Volodimir Zelenski a exprimat "întreaga deschidere pentru identificarea de soluţii, astfel încât comunitatea românească din Ucraina să beneficieze, în oglindă, de aceleaşi drepturi de care se bucură comunitatea ucraineană din România".

Cei mai slabi politicieni pe care i-a avut tara asta ever, niste gunoaie care ar trebui judecati pentru înalta tradare dupa 30 de ani de jaf si hotie care ne-au dus la sapa de lemn.
Ajutam pe toata lumea, iar când e vorba de un dram de recunostinta primim o xxxx frumos ambalata.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Catalln

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online ntire2000

Ne-am întors în timp.
Data trecuta s-a început constructia epocii de aur, acuma ne putem concentra pe aia de rahat, ca e liniste daca nu-i aglomeratie....

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

Uite ca si chinezii se iau dupa modelul nostru demografic.

Pe de alta parte, ne plangem ca sufocam planeta, prin numarul nostru, dar ne plangem ca nu ne inmultim ...
Cine sa mai priceapa toate aceste plangeri ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!