Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699624 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ntire2000

Croatia nu are doar echipa de fotbal cu spirit de lupta.

Mai are si politicieni cu cohones....

PS: bine ca macar poporul reactioneaza, ca ai nostri....vai de mama lor....

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline teutzue

• Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline ntire2000

Mentalitate de Sisif.
Probabil ca ultimele lui cuvinte vor fi: am trait, am muncit, am fost alergat, am sperat si acuma mor pentru un popor de idioti.
Gen Ţuţea....

Omul se asteapta ca înca niste generatii de tineri sa accepte sa fie generatii de sacrificiu.
Asa cum are parte tara asta de câteva decenii bune.
Trebuie sa fi idealist nebun sau prost sadea ca sa accepti de buna voie asta când vezi în jurul tau societati evoluate cu scari de valori normale în timp ce tu te tot chinui în zadar ca s-o repari pe a ta.
« Ultima Modificare: 15.Dec.2022, 09:07:34 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Omul se asteapta ca înca niste generatii de tineri sa accepte sa fie generatii de sacrificiu.
Asa cum are parte tara asta de câteva decenii bune.
    Depinde de gandirea fiecaruia ! Daca ne place sa ne victimizam, asa ne vom numi mereu, generatie de sacrificiu, fiecare generatie avand la randul ei diferite probleme sociale... dar daca le depasim si ne vedem de treaba, fara sa ne mai uitam in curtea altuia, sau sa mai stam cu mana intinsa la stat si in loc sa vloguim sau bloguim, facem ceva care sa ne intoarca o valoare concreta poate evoluam mai mult !
  Generatiile de tineri insa vor o activitate lejera, dar care sa aduca venituri mari, sau daca se angajeaza(de preferat la multinationale) dupa un an vor si masina si casa.
  In tara asta profilul/jobul preferat este management-ul, uitand ca cineva mai trebuie sa dea cu sapa, cu canciocul, cu ciocanul, sau sa coasa, sau sa sudeze.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online sfichiu

• VITARA S ,Matiz

Offline ntire2000

Depinde de gandirea fiecaruia ! Daca ne place sa ne victimizam, asa ne vom numi mereu, generatie de sacrificiu ....
Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea, cine-i lenes si chiuleste are tot asa!

Mult crititicatul minister al sanatatii din Romania.....si eu zic ca nu degeaba,m-am lovit si eu recent de niste absurditati din sistem!!!

Exemplu concret, cumnatul meu din Spania s-a taiat la mâna stânga si a mers la urgenta.
Daca nu avea tarheta - adica carte de munca care dovedea plata asigurarilor de sanatate platea 300 de euro pentru 6 copci.
Nu te lasa sa mori dar nu te lasa nici sa nu platesti daca nu muncesti.

La noi toate loazele (care nu muncesc o secunda pe zi) ce nu pot elimina gazele suna la 112 si cheama salvarea platita din banii contribuabililor la sistemul de sanatate.
Iar pensionarii care au muncit o viata întreaga asteapta cu lunile ca sa prinda niste analize gratuite prin casa de asigurari de sanatate.
Aici e trai pe vatrai....

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Facerea de bine e ......

Potrivit unui sondaj organizat în vara acestui an în Ucraina, 81% dintre ucraineni ar vota în cadrul unui referendum pentru aderarea la UE.
Cetățenii ucraineni sunt conștienți de faptul că mor pe câmpul de luptă pentru un viitor european al statului lor.  Întrebați de sociologi dacă Ucraina trebuie în mod urgent să îndeplinească toate cerințele UE pentru aderare, 62% dintre cetățeni au răspuns că „Ucraina trebuie să-și apere interesele și să nu fie de acord cu unele criterii, chiar dacă va fi amânat procesul de aderare”.

Astia vor si cu sula-n fund si cu sufletul în rai.
Bine ca si-au gasit fraierii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού