Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699631 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Votăm de 30 și ceva de ani hoți și mincinoși, după care ne văităm că oculta și streinul ne fură țărișoara.
Relax, nici pe dincolo nu sunt politicieni cazuti de pe altar.
Diferenta e ca aia mint si fura mai putin.
Iar educatia pe care o primesc îi face sa nu uite de un minim de respect fata de plebe.
La noi respectul asta lipseste cu desavârsire.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Votăm de 30 și ceva de ani hoți și mincinoși,
                 Here we go again, am incercat usr-ul si s-a dovedit a fi trei nule (000), iar ceilalti difera doar prin denumire, ca in rest sunt tot o apa si-un pamant ! :-S Poate o mai fi vreun partid-usa de biserica si nu stiu eu ! :pardon:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nici la ei nu e zahar pe toate strazile...

Este, dar trei ori mai scump :-O
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

Si atunci te mai întrebi de ce atâta graba cu demolarea....când altele stau parasite de la revolutie.

Numai ca uneori binele învinge.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Posesorii de hibrid nu își încarcă nici măcar in proporție de 10% mașinile electric...si de aceea hibridele au fost scoase din clasa mașinilor nepoluante...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

Posesorii de hibrid nu își încarcă nici măcar in proporție de 10% mașinile electric...si de aceea hibridele au fost scoase din clasa mașinilor nepoluante...
  Nu stiu cine le-a scos si de unde, dar oricum se incarca de la motorul termic si polueaza mai putin, clar, deci nu are nevoie de statie si deci de energie suplimentara !
Dar ce sa te astepti de la unul care are o masina mai veche de 10 ani??!!
Dar de la dom primar al nostru, care e vesnic "contra naturii", nu te poti astepta la ceva... normal si util !

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Pai asta e ce au descoperit, pentru ca nu le încarcă de la rețea si le încarcă motorul cu benzina, de fapt nu sunt nici mai nepoluante si nici nu economisesc ceva. Ai doua mașini in una (cu toate riscurile de defect suplimentare) iar bateria de fapt face sa consumi si mai multa benzina... cu un raport de eficienta de 30%... Nu știam ca primarul este împăratul... mai curând cred ca imaginea "tătucului orașului/națiunii" care le face pe toate a rămas neschimbată deși e neadevărată... Acolo e o gașcă de sute de indivizi care fac si desfac, iar primarii sunt de cele mai multe ori in mijlocul măcelului. Nu-l cunosc, nu ma interesează sa-l apar, dar alb si negru nu exista. E vorba de noi, caci daca gândim in alb si negru, sunt 2 biti. La 256 de  culori deja suntem in 8 biti ceea ce e ceva, lumea capătă culoare, nu, viata se vede altfel, nu?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon