Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699667 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Asta mi se pare prea tare ca sa nu fie citita :

Un repetent la școala lui Rubens de mînă cu o corijentă la french cancan

Să-l scuipe Sfântul Petru, să-i dea în cap cu cheia
prostului care-n slujba unei spurcate guri
a îndrăznit să pună pe un cîntar femeia
și-a numărat ca Bulă la tablă vergeturi.
Păi farmecul femeii nu stă-ntr-o piele-ntinsă
pe bietele grisine ce n-au acces la buci,
degeaba te dai mare c-o lumînare stinsă
pe care la-ntuneric n-ai cum să o apuci.
N-a îndrăznit nici Domnul să pună frumusețea
pe un cîntar anume, că doar nu e băcan,
se vede pe nevastă complexul și tristețea
de-a fi fost corijentă la buci și french cancan.

https://www.facebook.com/mirceadinescuofficial/posts/594049042077577

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Da, interesant articolul. Dar mie mi-a plăcut mai mult pasajul:

"Și aici ajungem la un alt punct, IEFTIN. De ce TREBUIE neapărat ieftin ? De ce trebuie neapărat să aveți clienți pentru care contează prețul ? Efortul și munca Dumneavoastră tot alea sunt fie că lucrați cu 50 RON/oră, fie că lucrați cu 150 RON/oră. Pe de altă parte, clienții care vor CEL MAI IEFTIN, nu ați observat că sunt, de departe, cei mai dificili ? Ei vin cu piese în traistă, stau pe capul mecanicului, nelăsându-l să își facă treaba, de regulă au niște cazane în care nu ai curaj să tragi o bășină, de teamă să nu se dezmembreze, însă vin cu pretenții demne de o reprezentanță Rolls Royce."
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: saureign, gabi males

Offline enicky

Da, recunosc ca si mie mi-a placut, chiar am vrut sa-l citez, mai ales ca exemplele apar constant !
Noua ne place modelul "scump la tarate si ieftin la malai" ! Dar ma abtin sa dezvolt. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

Offline hugbear

Noi date din lumea medicală sugerează faptul că banii sunt cel mai bun analgezic pentru că se pare că, după o doză suficientă din acest medicament-minune, NU mai „doare sărutul pe obraz”.
« Ultima Modificare: 27.Aug.2022, 09:40:50 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ntire2000

Nu mi-e rusine nici cu ailalti care acum se dau usa de biserica.
Dupa ce asculti din muzica popoarelor vecine ajungi usor la concluzia ca Phoenix a plagiat cu nerusinare din folclorul lor.

Uite aici o mostra.
Sau asta.

In schimb, ce e de actualitate si dureros pentru viitorul de aur pe care o sa-l aiba tara asta nu pare sa intereseze pe nimeni.

Tovarasul ministru Tâmpeanu zicea ieri la radio ca gradatiile de merit ale profesorilor vor fi pe baza de punctaje.
Cel mai interesant mi s-a parut faptul ca profesorii vor obtine cu generozitate puncte pentru incluziunea sociala.

Pe scurt, daca într-o clasa de top se afla niste copii cu probleme (maximum 10% din numarul de copii), atunci acei profesori care se apleaca cu grija pentru educatia acestora vor fi rasplatiti cu puncte bonus.
Ca exemplu, în clasa copilului meu, la un liceu de top (unde s-a intrat cu ultima medie 9 si ceva) exista un nebun cu acte în regula si medicamentele la purtator care face circ aproape constant.
Profesorul respectiv în loc sa-si consume energia ca sa pregateasca viitori medici sau ingineri îsi omoara neuronii cu astfel de specimene, iar actul de învatamânt seamana mai degraba cu unul sexual - în care unii sunt permanent sodomizati intelectual.

Iar "România educata" a ficusului de la Cotroceni (alt exemplu de autism, e adevarat ca într-o forma mai atenuata) asta presupune.
Noi nu scoatem si slefuim valori ci ne ocupam de debili si viitori asistati care vor ramâne pururi ca sa puna stampila.
Pe buletinul de vot.
« Ultima Modificare: 27.Aug.2022, 10:59:16 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline George Istudor

Ca exemplu, în clasa copilului meu, la un liceu de top (unde s-a intrat cu ultima medie 9 si ceva) exista un nebun cu acte în regula si medicamentele la purtator care face circ aproape constant.
Profesorul respectiv în loc sa-si consume energia ca sa pregateasca viitori medici sau ingineri îsi omoara neuronii cu astfel de specimene, iar actul de învatamânt seamana mai degraba cu unul sexual - în care unii sunt permanent sodomizati intelectual.

Iar "România educata" a ficusului de la Cotroceni (alt exemplu de autism, e adevarat ca într-o forma mai atenuata) asta presupune.
Noi nu scoatem si slefuim valori ci ne ocupam de debili si viitori asistati care vor ramâne pururi ca sa puna stampila.
Pe buletinul de vot.
Îți înțeleg nemulțumirea iar până la un anumit punct îți dau perfecta dreptate. In schimb trebuie sa te gândești că dacă există o șansă și pentru acel copil cu dizabilități trebuie sa profite de ea, pentru binele lui. Se prea poate să se găsească o alta metoda de a separa tipurile de copii astfel încât fiecare parte să învețe în ritmul sau, însă nu poți priva acel copil cu handicap de la dreptul său de a învăța... Așa cum este el .. înțelegi ?
  • Suzuki Vitara Passion Mild Hibrid

Online NicNic

Nu cred ca doreste nimeni sa priveze de dreptul la educatie pe cei cu anumite probleme lasate de natura.
Insa a face din protejarea acestora o sursa de lipsa de educatie pentru cei dotati nativ cu minte mai multa, este dovada de inconstienta sau prostie (caracteristica unei societati de tip Idiocracy), pentru ca pierdem exact ce avem mai bun.

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: ntire2000, vali2009