Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699656 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
Remarcile ăstuia sunt "destul de normale" doar pentru familistul tradițional creștin-ortodox.
Pentru lumea civilizată e doar un alt porc care merită pus pe grătar.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Online NicNic

Stirea despre Buhnici ar fi trebuit pusa in topicul "TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!".
Edited by moderator: Done!
Este trist ca sunt oameni care au timp sa reia astfel de subiecte, sa le popularizeze.
In mod normal, daca ai citi asa ceva, ar trebui dat "delete" imediat la toata stirea. Sau macar "ignore".

PS.:
Inregistrarile nu par a fi regizate. Dar personajul principal al interviului pare "stimulat" cu diversi aditivi.

« Ultima Modificare: 20.Iul.2022, 10:50:34 a.m. de gabineg »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

Stirea despre Buhnici ar fi trebuit pusa in topicul "TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!". .
  In primul rand ca am explicat de ce am postat acolo, dar se pare ca se-ntelege mai greu(ca de obicei!) limba romana ! Si am destul discernamant sa stiu unde sa postez !
E de ras ca-l preia presa pe prima pagina(ce mare stire este?), ca-l mai da si un post tv. si ca se mai autosesizeaza si Consiliul lu' peste ! Adica de "rasu-plansu". Bine oricum noi ca tara suntem de ras, dar asta-i alta poveste...
  E de ras ca se dezvolta un subiect ca asta, de parca le-am fi rezolvat pe toate... ca de plans nu mai poate fi vorba, ca am plans destul si de pomana, plansul a dat in ras ! 

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
@enicky : subiectul nu-i de ras, dar nici amploarea care i s-a dat. Daca vrei, facem un sondaj, cu intrebarea: V-a facut sa radeti declaratia lui George Buhnici referitoare la aspectul unor femei pe plaja?
Am o curiozitate: Sotia ce parere are despre subiect? Sau nu l-ati discutat in familie? :-/

Sau ce-ai zice daca niste dive ca Dana Budeanu sau Iulia Albu s-ar lua de "burdihanele" noastre afisate pe plaje? Si vorbesc in cunostinta de cauza.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

"ca am plans destul si de pomana, plansul a dat in ras !"
  Bag seama ca prin "ras" se intelege doar reactia la gadilat sau la un banc/gluma buna, altfel de ras nu mai exista...
Acum ce sa facem, sa plangem ca Libertatea dezvolta subiectu' pe doua pagini si noi n-avem apa calda de 2 sapatamani? Sau ca s-a sesizat nu's ce consiliu ca unele d-ne/re au vergeturi?
    Iar subiectu' nu atingea d-ne de 60 de ani, asa ca mie daca-mi zice ca am burta si cur(si chiar am!), ce sa fac, sa le spun ca am patratele ?!  :-))
Da' eu la saijdeani nu ma duc pe plaja s-agat femei...
     Cat despre sotia mea, chiar daca n-arata ca o minora, e de acord si cu miscarea  si cu salitza.
Sincer, n-am detaliat subiectul cu sotia, ca nu merita, dar cert e ca adevarul supara, deranjeaza, exact ca si kilogramele in plus!
  Problema e ca fie ca am burta, fie ca am patratele, tot ma uit dupa tzatze si buci ! :)
P.S. Sper ca s-a inteles la ce fel de ras m-am referit....
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: manead

Offline bisti

Problema nu e la ce a zis acum, problema e un pic mai veche, cam 2 luni inapoi in timp.
Atunci cand, un alt blogger, zoso, l-a facut gras (nu mai stiu exact cuvantul). Buhnici a ripostat (chiar l-a amenintat cu judecata) si i-a zis ca el niciodata nu a facut si nu va face "body shaming".
Insa, baut si (posibil) ametit de la altele, si-a dat arama pe fata intr-un interviu la ProTV (televiziunea la care lucreaza si care e partener la Neversea).

Omu' e un parvenit care nu isi cunoaste limitele bunului simt (sunt destule poze cu masina lui, Tesla, parcata pe trecerea de pietoni sau pe coltul intersectiei, etc).

Deja, mai multe firme care "colaborau" cu el ca si influencer doresc sa rezilieze contractele.

Offline enicky

.... Buhnici a ripostat (chiar l-a amenintat cu judecata) si i-a zis ca el niciodata nu a facut si nu va face "body shaming".
   Asta nu-i bine, una spui si alta faci. Atunci si-o merita !

The following users thanked this post: NicNic

Offline bisti

Vad ca a pierdut deja contractul cu BCR si vreo 250.000 de urmaritori pe facebook.

Offline Calin sb

“The only thing worse than being talked about is not being talked about ” Oscar Wilde
Buhnici din nou câștigător , când ați vorbit de el ultima data înainte de acest episod?
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

The following users thanked this post: NicNic

Offline bisti

Din păcate pentru el, nu merge treaba cu "orice fel de reclama, buna sau rea, e reclama buna"