Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699666 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Sincer privind la cat fier beton este in acei piloni si grinzi, ar trebui împușcați pentru sabotaj or unii ori ceilalți.

Cu obișnuitul... cum e cu războiul de la ușă?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ntire2000

Respectul fata de stramosi?

Pe româneste, mai da-i în ma-sa....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Pâna să așteptăm să ne cadă drobul de sare în cap, propun să analizăm bârnele din ochii noștri.👀

Citiți CV-ul fratelui secretarului general al guvernului. :-))
« Ultima Modificare: 11.Iul.2022, 03:55:16 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

Barne d-astea avem de nu ne ajunge un camion de Vizik, dar ce facem cu yes-men-ii nostri ?!

P.S. Frumos avatarul !

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Bârnele sunt dovedite. Yes-men-ii sunt propaganda aur-istă până la proba contrarie. Tu chiar crezi? :-j
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: saureign

Offline enicky

Bârnele sunt dovedite. Yes-men-ii sunt propaganda aur-istă până la proba contrarie. Tu chiar crezi? :-j
  De avioanele deturnate stiam, nu-i o noutate, despre rationalizarea gazelor pt. industrie a anuntat oficial acum cateva zile premierul, despre celelalte vom afla la toamna, la iarna.... asa ca, ce-a mai ramas?!
   Cel mai premiat si medaliat german din Romania, executa intocmai si la timp toate ordinele.

Offline enicky

Derapajul sexist al lui Buhnici. Cum o șuetă pe plajă cu un influencer a aprins o dezbatere publică / Reacția societății civile, a sferei politice și a mediului privat
"El a continuat oferind exemplul soției sale, despre care a spus că arată ca o „minoră”, iar aceasta este „șansa vieții” sale."

De ce mi se pare de ras? Ptr. ca apare pe prima pagina in ziar, ori niste remarci ale unui influencer, de altfel destul de normale cred eu, daca sunt de prima pagina, inseamna ca presa noastra e zero.
Acum nu stiu daca interviul n-a fost regizat, avand in vedere vocabularul colorat, pe de-o parte, iar pe de alta parte, aprecierea despre  „șansa vieții” sale.
    Evident ca gusturile nu se discuta si fiecare isi vede sotia cea mai frumoasa, dar probabil sotia lui va fi frumoasa peste vreo 15-20 de ani, dar acum nu e persoana dupa care as intoarce capul pe strada.  In rest, nu vad cu ce deranjeaza indemnul lui la miscare !
P.S. Site-ul respectiv ar putea sa angajeze un corector, varianta originala fiind :„șanse vieții”!
« Ultima Modificare: 20.Iul.2022, 01:09:33 a.m. de enicky »