Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699679 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Cine mai anchetează infractorii locali?
   Asta e o situatie generala, adica si la circulatie, paza si ordine, in domeniul sanitar, eu nu-nteleg media cand anunta tendentios ca se fac "sute de angajari", cand in zone vitale sunt oameni lipsa. 
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

Honni soit qui mal y pense :baston:
Mă depășește, nu am studiat niciodată "lingua franca".

Offline ntire2000

Scade speranța de viață în România.

Dar, hei! din stire aflam si vestea buna: politicienii traiesc mai mult.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Tăcerea asurzitoare a intelectualilor

10 august 2018 a fost un moment de cotitura, poate mai important decât 13-15 iunie 1990.
Dupa aceasta data efectiv nu a mai avut cine sa iasa în strada ca sa ceara schimbarea.

Sunt convins ca oamenii aia au renuntat definitiv la România si la speranta schimbarii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline saureign

10 august 2018 a fost un moment de cotitura, poate mai important decât 13-15 iunie 1990.
Dupa aceasta data efectiv nu a mai avut cine sa iasa în strada ca sa ceara schimbarea.

Sunt convins ca oamenii aia au renuntat definitiv la România si la speranta schimbarii.

Da. Eu sunt unul dintre ei. După sute de prezențe pe soare/ploaie/zolată/zăpadă, după răceli și aproape pneumonie, am ajuns la vorbele lui Țuțea.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline ntire2000

Imagini interzise celor cu nervii slabiti - vizionarea reportajului va poate afecta psihic. :D

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Mda... merci, mâine dimineață iau drumul României cu mașina, daca cade unul cu mine atunci înseamnă ca am fost chemat de soarta...Oare cum or fi alea de pe autostrăzi (ca si la italieni a căzut una)?...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Online NicNic

Imagini interzise celor cu nervii slabiti - vizionarea reportajului va poate afecta psihic. :D

Ce ai vazut asa de deosebit de socant? Tocmai tu, care ne dai cele mai socante stiri din orice domeniu?
Sau ai exagerat putin descrierea, doar, doar om aprecia postarea ...

Lasand la o parte exagerarea (ca poate afecta psihic pe cineva din ROmania o astfel de stire), trebuie sa recunosc ca acolo e o magarie ordinara, cam la fel cum se intampla prin toata tara.

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Online NicNic

Mda... merci, mâine dimineață iau drumul României cu mașina, daca cade unul cu mine atunci înseamnă ca am fost chemat de soarta...Oare cum or fi alea de pe autostrăzi (ca si la italieni a căzut una)?...

Cel mai mare viaduct de pe A1 are probleme aparute inca din primul an de existenta.
Deci, sansele sa  ti se indeplineasca "proorocirea" sunt destul de mari ...  :D
« Ultima Modificare: 05.Iul.2022, 04:08:16 p.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: Costique

Offline ntire2000

Ce ai vazut asa de deosebit de socant?

Chiar asa, ce sa ne mai mire în afara de faptul ca înca ne trezim sanatosi dimineata în aceeasi tara corupta si defecta?  :D

Ma gândeam cum era sa cada autobuzul ala cu copii de pe pod, de exemplu - ai dracu, 100 de metri le-a lipsit - sa joace la pariuri norocosii.
Dar nici aia nu era ceva cu adevarat socant, ca doar mor destui ca prostii prin tara asta.

Singurul lucru groaznic în urma unui astfel de accident era o ancheta mai serioasa, care deranja putin niste afaceri în derulare si le strica un pic si imaginea.
Ceva gen Colectiv - si care cel mai probabil dura suficient de mult (opinia publica sa se obisnuiasca cu ideea) încât sa nu deranjeze prea multe coafuri si sa se gaseasca doar vreo 2-3 fraieri care sa stea la bulau, în timp ce pestii mari sa înoate în continuare liberi.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού