Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699680 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Lucian-Ovidiu Heiuș este șeful Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și recent a anunțat că de pe 1 iulie vor începe controalele persoanelor fizice, pentru a se depista cine a făcut venituri nedeclarate la stat.

În contextul ofensivei împotriva cetățenilor, este de remarcat că în anul 2020, conform propriei declarații de avere publicate pe siteul Camerei Deputaților, Lucian-Ovidiu Heiuș a trăit cu doar 8.000 de lei.

Din cei 138.000 de lei pe care i-a câștigat, Heiuș a împrumutat Partidul Național Liberal filiala Hunedoara cu 130.000 de lei, după cum scrie pe declarația de avere a șeful ANAF.

Cu alte cuvinte, până la returnarea împrumutului, Heiuș a supraviețuit cu 8.000 de lei (666,666 lei / luna  >:) ). Conform declarației de avere din 2021, atunci când a fost numit secretar de stat la Ministerul Finanțelor, Heiuș avea în 2020 opt proprietăți și patru mașini.

Fara alte comentarii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Fara alte comentarii.
  Intrebarea fireasca care se naste: pamanturili dobandite stau parloaga, sau produc si ele ceva?
Alta, tot fireasca(ca suntem pe un forum auto): la msinili dobandite le-a facut rca?
  Mai mult ca sigur a imprumutat bani de la un coleg de partid(care la randul lui i-a mentionat in declaratia de avere) si ii returneaza la anu'. :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Nu cred ca le-a facut RCA ca nu-i mai ajungeau banii si de pâine cu pateu.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabi males

Din ciclul...praf in ochii celor ce traiesc in tara asta...avand mama internata in spital,mi-a comunicat medicul ce o are in ingrijire ca are nevoie de albumina (2 flacoane de 50 ml/zi). Mod de administrare:
Albumina umană Grifols 200 g/l este un medicament destinat doar utilizării în spital. Aceasta va fi administrată ca perfuzie intravenoasă de către personalul medical şi nu poate fi autoadministrată.Deci...fiind un meicament ce se administreaza exclusiv in spital,in prostia mea,zic ok...trebuie sa ajung la medicul de familie pt reteta(ma gandeam ca este compensat).Surpriza(sau nu,in tara in care sunt nevoit sa traiesc)...nu este compensat. Pretul unui flacon este,rotunjit, 150 lei. Prin urmare...am cumparat 10 flacoane care ii ajung 5 zile. Imi pun intrebarea cati pacienti nu au posibilitatea sa cumpere acest medicament. In final...sa facem o comparatie apropos de medicamentele compensate. Tot mama are in tratament si brilique 90g. Flacon de 56 comprimate pentru 1 luna. Pret,tot rotunjit,310 lei. Ce sa vezi...asta este compensat. Deci...statul roman ne ajuta compensand un medicament de 20 lei/zi dar nu compenseaza unul de 300 lei/zi. Superb,nu este asa?
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline NicNic

E trist, dar sistemul nsotru sanitar e aiurit bine de tot.
Si cea mai mare problema este ca nu stii exact care sunt regulile.

PS.:
Sper ca ma ta sa fie tot mai bine, sa se refaca repede ( @gabi males ).
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabi males

Multumesc @NicNic ! Si pentru gestul facut!  :angel:
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti

PS: apropo, statul angajeaza gabori, just in case. In cazul în care tu o sa iesi în strada ca sa protestezi, astia o sa iasa din birouri ca sa aiba cine sa-ti dea în mufa.

În Bistrița e un procuror pe 10 locuri.
Cine mai anchetează infractorii locali?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ...

Păi nu e frumos să se ancheteze între ei...

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice