Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699680 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

La primavara viitoare o sa manânci scoarta de copac ca-n anii '50
   Bre, ia-o usurel, ca eu chiar daca ma contrez cu tine, vreau sa te mai vad postand p-aici, dar dupa "tonul" postarii, parca esti la final... :) Nu stiu cum sunt altii, dar eu nu tin ura, dusmanie...
Si vezi ca iar le-ai amestecat rau, eu vorbesc de pretul benzinei(la noi,in Eu si State) si tu bati campii cu vaccinurile, eu scriu de specula (declansata de mediul privat/energie), tu-mi spui ca nu mai am cu ce sa ma ghiftuiesc. Scoarta de copac, din ce am vazut la Jean Constantin(Dumnezeu sa-l ierte!) se pare ca e comestibila. :-))
P.S. Foarte bine ca se fac angajari la MI, pt. ca au goluri mari, dupa pensionari nu s-au mai facut angajari.
Bine ar fi sa faca angajari si in sanatate.
 N-am ce sa vorbesc in Octombrie, "raul" se va simti de la Decembrie..., sper sa mai postezi si atunci :D
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline hugbear

SE DĂ:
Un țăran este convins de lup să-și alunge câinele și să-l pună pe el de pază la stână anul ăsta. Lupul mănâncă oile. Chestiunea se întâmplă în câțiva ani la rând. De câte ori câinele își calcă pe suflet și încearcă să-i spună țăranului cum stă treaba (c-așa-i el, nu se poate ține de-o parte), se alege cu ciomege pe spate.

SE CERE să se determine:
1. Cine-i hoț? Țăranul, lupul sau câinele?
2. Cine-i prost? Țăranul, lupul sau câinele?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ntire2000

Legal vorbind, taranul cred ca era cel mai prost dintre toti.
Pai stim ca în RO doar prostii respecta legea.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline hugbear

Păi atunci hai să nu mai dăm vina pe hoț, că el nu face decât cei cere firea - atât timp cât găsește îngălați pe care să-i prostească.. Singurul vinovat e țăranul prost ca noaptea, care-l tot pune șef pe hoț în loc să-l scoată din sat în șuturi și să-l bage la ocnă. Vorba italianului: fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me!

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: NicNic

Offline hugbear

Îmi dau seama că aseară am lăsat ceva oarecum neclar. Nu faptul că-l pune șef pe hoț îl face pe țăran să fie prost. Dimpotrivă, faptul că țăranul e prost îl face să-l pună pe hoț, șef. Diferența de nuanță e subtilă dar ESENȚIALĂ.

The following users thanked this post: NicNic

Offline NicNic

Oare taranul e constient ca e prost?
Chestiune importanta in stabilirea unei solutii de a se iesi din cercul vicios.

Eu as spune ca nu e constient, poate doar si fudul.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: hugbear

Offline ntire2000

„Iei BACU, nu iei BACU semintele acelasi gust are”.

Deci (nu) e doar fudul..... >:)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Eu as spune ca nu e constient, poate doar si fudul.
  "prostul pana nu e si fudul, nu e prost destul", spune zicala. Cele doua sunt totdeauna impreuna !

Pai daca unu' e hot, altu' e prost, atunci doar cainele e-n toate mintile?!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Nu, ca-i singurul care se linge la .... :fluier:

ontopic: O firmă care a câștigat consolidarea unui pod în Suceava este aceeași care a fost filmată de localnici când ridica balast de sub pod

Nici o legatura cu parabola colegului cu taranul, lupul si câinele....  :-))

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

Fiecare intelege ce vrea, in Romania.
Dupa interese sau dupa puterea mintii lui.

Sa zicem ca romanul e doar adaptat mediului de aici.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!