0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
E bine! Dar statul știe cât va plăti pentru fiecare litru de combustibil?
Poate stiti vorba aia "mi-e rusine de rusinea lui", ei cam asa am simtit eu, cand am vazut stirea prin care eram informati de "ajutorul" statului privind pretul benzinei/motorinei. Al doilea gand care mi-a venit in cap, a fost un obicei sau traditie, care exista la noi in sudul tarii si anume cand o persoana decedata era dusa pe ultimul drum(catre cimitir), convoiul funerar se opreste la rascruce de drumuri(intersectii) unde preotul spune o scurta rugaciune, iar familia arunca monezi de 50 de bani, pomana pentru decedat. Noi fiind cei care adunam monezile ! Pe ce lume traiesti, cat de nenorocit poti sa fii, cand tu incasezi aproape jumatate din 9lei+ litrul de combustibil si "ajuti" pe cei din banii carora traiesti cu ...50 de bani ?!!!Si cred ca preturile nu vor ramane aici !
Depinde in ce moneda ii convertesti.
A da vina pe politicieni ptr. ce se-ntampla acum, mi se pare o imbecilitate(chiar daca are si ea pacatele ei!), pentru simplul motiv ca nu clasa politica a declasat pandemia (care a redus drastic consumul de energie/veniturile timp de doi ani),pandemie care a reusit sa provoace o explozie de multiplicare a veniturilor industriei pharma si IT.