Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699688 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Când eschiva ține loc de balsam...

Offline NicNic

Când eschiva ține loc de balsam...
... gasesti justificari pentru orice.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Aliosa

Există expresia "e plină pușcăria de oameni nevinovați".
Așa și cu societatea noastră, e plină de individualități valoroase, dar ea n-are valoare.
Nu mai considerați un atac la persoană o realitate, trebuie asumat că dacă lucrurile stau așa e responsabilitatea tuturor.
Enicky, impuse după 32 de ani??
  • SX 4 S Cross

The following users thanked this post: saureign

Offline ntire2000

Așa și cu societatea noastră, e plină de individualități valoroase, dar ea n-are valoare.

Ma faci sa râd.
Chiar nu vad nici o valoare exceptionala în nici un domeniu care sa ma dea pe spate, încât sa zic "uite dom'ne, asta ne mai scoate din cacat, nu suntem chiar vai de steaua noastra".
Sau daca au fost unele valori, ele au emigrat demult, scârbite ....

PS: când zic valoare exceptionala ma gândesc la oameni cum a fost Hagi pentru fotbalul românesc sau Nadia Comaneci pentru gimnastica.
Ca din astialalti un pic mai rasariti au destui si pe dincolo.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Hai ca asta e buna de tot.

Adica individa respectiva, rupta de beata omoara 4 oameni, mai nenoroceste înca 3 iar dimineata este mahmura dar libera si merge la shopping?!?
Pai nu era normal ca sa fie retinuta pe loc - macar preventiv pâna la clarificarea circumstantelor în care a avut loc accidentul?
In ce naiba de tara traim?
Si pe masinile de politie scrie "siguranta si încredere"? Pe bune?!?

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Aliosa

Ntire, râsul e bun, îl practic și îl recomand.
Dar, cred că ai înțeles greșit ce am scris.
  • SX 4 S Cross

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Aliosa

E bine! Dar statul știe cât va plăti pentru fiecare litru de combustibil? Sau, în fiecare dimineață, va fi notificat de către vânzători că s-a scumpit combustibilul si că are de plătit în plus? De fapt, tot noi o să plătim, dar pe alte căi. Și, când zic noi, mă refer si la cei care nu posedă mașini si care nu cumpară carburanți.
  • SX 4 S Cross

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Am citit în comentariile cititorilor ai presei online același punct de vedere: de ce sa plătim noi pietonii pentru cei care se plimba cu mașinile?
Un raspuns ar fi pentru ca mașinile mai transportă mărfuri și asigură servicii necesare tuturor și care s-ar scumpi în continuare.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Aliosa

Atunci, așteptăm și ieftinirile corespunzătoare la mărfurile transportate?
  • SX 4 S Cross