Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699735 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bisti

ANAF obliga de mai bine de 1 an sa ai casa de marcat cu bon legata direct la internet pentru comunicare realtime. La fel si programele de contabilitate.
Altfel, pasibil de amenda. Pana si pe amaratii aia de la tara care vand 3 beri si 10 paini i-au obligat sa isi traga internet pentru casa de marcat.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
N-as prea deplânge situația, pariez ca nici un amarat nu deschide firma si nici unul din aia care au firma nu duce lipsa de internet, cel puțin pe telefon. Pana la urma treaba statului este sa faca cat mai sigura încasarea taxelor pe activitățile comerciale si acesta modalitate nu este greșită. Ca oricum prețul  suportă toate aceste cheltuieli. Adica consumatorul oricum plătește, doar ca nu știe daca statul ia taxe sau nu. Ca nu îți spune niciunul din acești "amărâți" daca face bani sau  nu, daca plătește taxe sau nu etc... Noi romanii suntem campioni la lamentat...si dat vina pe ceilalți sau "conducerea"...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

Pe "amaratii" care se vaita non stop ii obliga sa aiba POS, ptr. ca ei il dau defect de cate ori pot si-ti spune ca doar cash merge, aplicand principiul "ca ce face statul pentru mine ca sa-i dau impozite?", dar ii place la medic, la scoala, sa vina politia sau pompierii cand are el nevoie. :-?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Costique

Offline ...

P.S. Observati ca in toate situatiile exista un numitor comun, cineva care castiga mereu : statul ! :good:
Reiterez ideea mea obsesiva in alt mod: statul suntem noi, in primul rand noi trebuie sa ne dorim sa ne fie mai bine: sa nu mai stam in trafic, sa respiram aer curat, sa mancam sanatos, sa nu dam bani pe medicamente si la clinici/cabinete decat la controalele preventive, sa avem timp pentru noi si famiii, sa ne permitem concedii si relaxare, formand astfel populatia unui stat fericit si sanatos. Dar e mai simplu sa ne plangem si sa vociferam ca sa ni se faca, dar sa inceapa de la altul schimbarea, sa faca statul pentru noi. Statul sunt vecinii, prietenii si (din pacate) rudele noastre, nu vreo entitate supranaturala sau extraterestra care ne dirijeaza vietile.

In functie de ce vor face copiii mei, desigur (dar le inserez periodic mesaje subliminale in acest sens), eu nu prea am de gand sa imbratranesc intr-un oras sufocat de masini si ghiolbani turisti, exista destule locuri cu o calitate a vietii mult mai buna pentru final de cariera/pensie...

Offline ntire2000

Din pacate (mai) suntem câtiva, noi astia de dam din gura si taste ....
Adica clasa de mijloc - mai subtire decât stratul de ozon, care ne dorim schimbarea si visam ca o mai putem face.

Nu, dragul meu, nu mai putem face nimic.
Aici au ramas smecherii care sunt plini de avantaje si salarii babane (si li se rupe ca în jurul lor e de cacao, ei îsi fac vacantele acolo pe unde au si niste casute tematice - de vacanta), o masa amorfa de vreo 5-6 milioane de flamânzi care traiesc de pe o zi pe alta (cu 10 euro/zi) a carei grad de inteligenta cam interzice progresul pe toate planurile si vreo 2 milioane (maxim!!) de constienti pe ce lume se afla.
Din pacate jumatate din astia "muncesc" la stat si nu-si permit prea multe opinii.

Aia 8 milioane de plecati pe dincolo includ si masa aia critica care si-a luat-o în mufa în august 2018 si cu care puteam face schimbarea.
Inclusiv cei care au urlat contra lui Dragnea si care au urlat degeaba, justitia chiar e pe drumul cel bun - spre cimitir.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: saureign

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Nu numai in România, cam in toată lumea clasa de mijloc este dărâmată. Nu mai are nici un farmec sa fii profesor sau inginer. Si farmecul a dispărut pentru ca... nu mai baga nimeni in seama prostii care au învățat, acum au succes cei cu limba lunga si ascuțită doar...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ntire2000

cei care au urlat degeaba, justitia chiar e pe drumul cel bun - spre cimitir.

Daca mai trebuia argumentat....

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Pentru cei care credeau ca din lipsa de angajati ANAF nu este în stare sa creasca "gradul de colectare la bugetul statului".

Daca de la un amarât de PFA se iau plicuri atât de groase nici nu vreau sa ma gândesc ce e pe la IMM-uri.
Acolo cred ca se predau direct cheile casei de vacanta din Monte Carlo.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Impozitarea progresivă în viziunea lui Ciolacu

Articolul e de kkt, ilustreaza ineptiile unui hot ordinar.
In schimb, comentariile sunt de nota 10.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού