Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699744 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Spre deosebire de altii care sunt hoti, noi suntem si hoti si prosti.
E explicatia pe care mi-a dat-o dupa niste shot-uri la un chef un colaborator olandez al firmei la care lucrez.
Un tip extraordinar care de la prima întâlnire mi-a promis ca va fi întotdeauna sincer pentru ca asa e normal si civilzat.
Omul era contrariat de felul în care ne furam unii pe altii si de lipsa de cooperare dintre noi.
Si cel mai tare l-a socat spiritul absurd de competitie dintre noi fapt care duce si la lipsa lucrului în echipa care ne-ar ajuta sa facem performanta.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Apropo de situația de mai sus, nu știu exact cum am ajuns la asta dar știu cum cineva odată a spus ca oricare 5 romani luați individual sunt mai buni ca oricare 5 americani. Dar nici o echipa de 5 romani nu e mai buna ca o echipa de oricare 5 americani...
PS: Dar nu va îngrijorați prea tare, la chestionarul firmei referitor la calitatea distribuirii informației si cunoștințelor in firma am dat nota 0. Si mi se pare normal atâta timp cât la interviul anual referitor la salarii si dezvoltare individuala șeful ma evaluează prin ceea ce pot face eu si mai ales ce ma aduce deasupra altora ca specializare... A ras anul trecut când i-am explicat asta, si ca noi romanii spunem ca "meseria se fura, nu se învață!" tocmai pentru ca nivelul salariului este legat de aceste lucruri...Si asta in Suedia. Nu suntem noi mai speciali, fiți fara grija. In Vest au mai multa "gargara" corporatistă cu ei dar in final, tot dracul ala e, tot plătiți cu ora si tot mâncătoria aia doar ca, mai așa, pe ascuns...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Abia a început circul inflației...si e groasa rău cam in toată lumea...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Costique

Online ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

„Ceea ce mă miră la doamna Iohannis este că dumneaei este o profesoară foarte apreciată de către copii. Aici e paradoxul: o persoană care e foarte apreciată, și asta se știe de când Klaus Iohannis era primarul Sibiului. Și domnul Iohannis nu se comportă ca dirigintele iubit al unei țări, din păcate. El se comport ca un pedagog de internat”, a mai spus Marcel Tolcea.

Din pacate d-na se pare ca nu-si poate depasi conditia de profesor, fie el si unul bun, iar d-l e total strain de un reflex empatic fata de popor sau fata de refugiati, in schimb este foarte empatic cu sefii de la Bruxelles, Berlin, etc.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Oricine e la putere in tara asta da cu capul în gard. E randul lui Rafila, după ce a criticat permanent ce-au făcut predecesorii.
« Ultima Modificare: 16.Mai.2022, 08:12:54 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice