Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699747 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Procentul ala e pentru prostii care pun botul la minciunile guvernantilor.
In realitate e mult mai mare, iar scroafa e deja moarta în cotet.

PS: ca veni vorba de guvernanti, stau si ma întreb care e diferenta dintre plagiatorul Ponta si plagiatorul Ciuca.
Ca mi se pare ca pe unul l-am facut afis în timp ce pe celalalt înca îl pupam în dos.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Procentul ala e pentru prostii care pun botul la minciunile guvernantilor.
  Tocmai d-asta am pus si eu mentiunea : Pretul la raft la faina si malai a crecut in medie cu aprox.40% fata de anul trecut !, pentru ca sunt multe produse cu pret nejustificat de mare, adica dupa mine, asta se numeste SPECULA, in conditiile in care anul trecut am avut chiar productie record la grau, deci nu vreau sa ma gandesc la faptul ca am fi importat granele !!
  Cam acelasi lucru putem spune si despre energie electrica si chiar si gaze.
O inflatie in care statul este dirijorul, pt. ca el are si curentul si gazele in mana, parghiile care controleaza si celelalte preturi, inflatia aducand venituri imense la buget.
   Cat despre  „Sprijin pentru România”, sau cum sa impartim intre noi banii de la UE(ajutor ptr.IMM-uri, companii) si sa rupem gura cu ceva pe la pe pensionari, spitale, unitati sociale si binenteles sa-i ajutam pe cei care traiesc numai din alocatia copiilor, probabil un procent de 10-15% din populatie, iar ceilalti suporta !! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
PS: ca veni vorba de guvernanti, stau si ma întreb care e diferenta dintre plagiatorul Ponta si plagiatorul Ciuca.
Ca mi se pare ca pe unul l-am facut afis în timp ce pe celalalt înca îl pupam în dos.

Pai sunt așa multe ca ar trebui sa se reamintim ca a promis teren public pentru cea mai mare moschee din Europa sau ca s-a dus sa se fotografieze cu Putin la Soci in 2014...si sunt multe altele, inclusiv discuția ca era membru de serviciu secret...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Daca începi sa produci la jumatate de pret pusti de asalt similare celor americane, eu unul nu vad unde mai e profitul yankeilor.  B-)
De aia n-avem tehnologia necesara, ca numai dureri de cap provoaca.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline macold

@entire
Tehnologiile se cumpara sau se fura. N-au nici o treaba cu yankeii, nici cu altii. (à propos, parintii iankeilor au eliberat Europa acum niste ani buni, murind cu zecile de mii...)
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)

The following users thanked this post: saureign

Offline ntire2000

Eu ziceam de faptul ca nu e nimeni interesat sa produca arme ieftine pentru ca afecteaza profitul altora.
Iar atâta timp cât aia ne tin umbrela sa nu ne ploua dinspre rusi, ei fac regulile.
Daca vor dori sa producem arme ieftine poti sa fii sigur ca le vom produce pentru ei, iar ei le vor scoate pe taraba si vor încasa profitul.
Asa cum fac acum cu polonezii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky