Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699771 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Citat
Plecase dimineață din țară, cu câteva ore înainte să afle că trebuie să execute 6 ani de închisoare
Mă cam îndoiesc. Sunt convins că a plecat cu câteva minute după ce a aflat. Problema e... de la cine?

E simplu: avea o cartela cu roaming activat si in "statul paralel"
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

Plecase dimineață... Sunt convins că a plecat cu câteva minute după ce a aflat. Problema e... de la cine?
   Doamne ce intrebari !!! :)
Si liftiera daca era la ministerul transporturilor cred ca tot avea cine s-o anunte! Chiar credeti ca un (fost)ministru nu cunoaste judecatori, procurori, angajati din servicii(mai ales ca fusese buna prietena cu Alina Bica?!
    Va ati seama ca in cercul ei este compatimita si ajutata.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline macold

Eu cred ca raspunsul e mult mai simplu:era coada la frontiera la bulgari.
Orice om normal ar fi plecat INAINTE de judecare, daca era sansa de 1 la un milion sa fie condamnata Facea si ea un weekend in Grecia si daca nu era condamnata se intorcea. Daca era condamnata - adio Romanica.
Stai sa vedem daca si bulgarii o vor extrada - mai cunoastem si alte cazuri. Nu uitati ca trebuie judecata cererea de extradare de catre justitia bulgara.
S-ar putea sa nu se stie...
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)

The following users thanked this post: sfichiu, saureign

Offline NicNic

[...]
    Va dati seama ca in cercul ei este compatimita si ajutata.

Saraca "duamna"...
Dar tare imi e teama ca in cercul ei e vazuta ca o "contagiata", asa ca multi dintre fostii ei apropiati, cel mai probabil ca o cam ocolesc. Or sti ei de ce!

Eu cred ca raspunsul e mult mai simplu:era coada la frontiera la bulgari.
Orice om normal ar fi plecat INAINTE de judecare, daca era sansa de 1 la un milion sa fie condamnata Facea si ea un weekend in Grecia si daca nu era condamnata se intorcea. Daca era condamnata - adio Romanica.
Stai sa vedem daca si bulgarii o vor extrada - mai cunoastem si alte cazuri. Nu uitati ca trebuie judecata cererea de extradare de catre justitia bulgara.
S-ar putea sa nu se stie...

Si eu cred ca era destul de isteata ca sa priceapa ca dupa seful ei, va urma si ea.
Deci nu o banui ca a mituit inca odata.
Doar ca nu pricep de ce nu si-a inceput calatoria cu vreo saptamana mai devreme...
Desteapta-te romane!

Offline enicky

Doar ca nu pricep de ce nu si-a inceput calatoria cu vreo saptamana mai devreme...
    De ce n-a plecat mai repede nu stiu, dar daca avea un sofer bun n-o prindea in Kulata ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

[...]
    De ce n-a plecat mai repede nu stiu, dar daca avea un sofer bun n-o prindea in Kulata ! :)

Cum s-ar zice, s-a inecat ca tiganu' la mal ...
Desteapta-te romane!

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline macold

Eu nu ma intreb cum a ajuns in Parlament.
Ma intreb imai intai cum din recidivist a ajuns administrator la firma de paza si protectie...
Din cate se vorbeste; majoritatea firmelor de acest tip au fost infiintate de fosti "caschetari" cum le spune un prieten din Maramu'  Stii la cine ma refer, nu?

Iar in Parlament? Un loc pe lista pentru "neaveniti" se plateste inainte, pentru ca se recupereaza cel putin triplu...
Chiar asa, intreaba si tu pe Gogu' sau da clikc pe linkul de mai jos si o sa te sperii!
https://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=cat+costa+un+loc+de+parlamentar&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Incolo, s'auzim de bine, ca de bune nu prea stiu ce am putea auzi in lumea de azi!

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline macold

Normal sa fie interzis... Cum ar mai functiona toate clubuletele private?
pe de o parte, asa cum se petrec lucrurile in zilele noastre, daca un elev pateste ceva, de vina e in primul rand directorul, apoi altii.
In timpul meu (sunt vitezist) puteai sa faci sport daca te lasa portarul; Si te cam lasa, nu era absurd!