Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699772 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline macold

A propos de salam cu soia.
In timpul lui Ceasca, toata lumea ura salamul cu soia, ca nu puneau carne prea multa in el.
Acum, soia in loc de carne e meserie, mai frate! Nimic nu-i mai bun pentru sanatate decat un snitel de soia. Iar parizerul "capitalist" de azi cred ca ati vazut filmulete din ce si cum e facut.
Spar sa nu ma luati de nostalgic, dar ma amuza trendurile induse boborului pe toate caile posibile.
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)

Offline enicky

Iar cei 25 % opriți de pe statul de plata au fost recuperați în totalitate (inclusiv dobânzile aferente) de către sindicaliștii bugetari care au acționat în instanță statul roman.
   Probabil unele sindicate, dar sigur nu toti !
Asta cu flota provine din aceeași zona si e același fâs.
Știți cum e cu flota? Eu sunt inginer navalist si arhitect naval
   Pai hai povesteste-ne cum e cu flota, ca te-ai fasait repede ! Afara de faptul ca te-ai laudat cu specializarea, alte argumente nu vad !
Am inteles ca esti expert in politica externa, in economie, acum esti si in marina, de fapt trebuie sa te citez, ca n-am incotro : "Termina(ți) cu prostia cu flota".
  Mai citeste si tu, daca ti-a scapat, ca totul s-a petrecut cand idolul tau era ministrul transporturilor, uite aici, sau aici, la o prima cautare si ma sunt daca mai vrei.
« Ultima Modificare: 31.Mar.2022, 07:12:58 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Nope, nu ai nevoie de argumente. Așa cum am scris odată sunt 3 feluri de oameni, te încadrezi la categoria celor care deja le știu pe toate...mai sus ai 4 argumente dar nu le vezi ca nu se poate...cu ceașca plina...
Daca nu știi care e treaba cu ceașca plina... trebuie sa o golești ca sa ai unde sa mai încapă...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: ntire2000, saureign

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
   Probabil unele sindicate, dar sigur nu toti !

Mai mult ca sigur, nu toate sindicatele au viziune și putere.
Sper ca n-ai rămas păgubit.

În ceea ce-l privește pe Băsescu, si-a câștigat toate alegerile și referendumul pe durata activității politice. Eu m-am dus și am votat împotrivă la al doilea referendum de demitere, chiar dacă el si-a chemat susținătorii sa-l boicoteze.

A performat ca și primar general (tramvaiul 41, desființarea chioșcurilor, rezolvarea problemei câinilor vagabonzi, începerea podului Basarab), iar ca președinte încercarea  blocării corupției moștenite de la regimul Iliescu-Nastase.

Pana și Coroiu,  un psdist si ciripitor dovedit, scrie că pe Băsescu il va judeca istoria, si nu păduchii din politică.
« Ultima Modificare: 31.Mar.2022, 07:49:10 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ntire2000

Offline enicky

Mai mult ca sigur, nu toate sindicatele au viziune și putere.
Sper ca n-ai rămas păgubit.
  Ba da, din pacate.

Cat despre celalalt subiect, ar trebui sa scriu prea mult aici tot ce stiu ca sa intelegeti de ce in fata mea(si a marea majoritatii!) nu are valoare, oricati caini ar fi adunat si poduri ar fi facut. Cand calci in picioare si distrugi familii si destine, totul paleste si nicio fapta buna nu te mai "spala" !
   Politica nu este numai in presa si pe micul ecran, este si in spatele usilor inchise, acolo se iau deciziile cele mai importante, precum si ce trebuie sa se dea publicitatii.
Sa ne amintim ca si pe p.m. lui il transformase intr-o marioneta, dar acum se dovedeste ca este chiar un primar de valoare in Cluj.
   Pacat este ca oamenii nu-si dau seama nici macar in ceasul al doispelea de adevarata fata a omului.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
Nici măcar nu realizezi ca transmiți propaganda celor care o repetau zilnic la TV. Daca crezi ca PM era cârpa lui, este pentru ca as ți s-a spus, nu pentru ca așa si era. Dar cum am spus, deja le știi pe toate. Totuși logica faptului ca Clujul îl alege de ceva ani si a lăsat undeva in praf Bucureștiul ar trebui sa îți spună ceva.

Offline rexkrokiDAU

Clujul l-a ales și pe Funar de vreo trei ori iar la Timișoara l-am avut pe Robu vreo opt ani. Să nu vorbim de alte cazuri unde persoane condamnate au câștigat voturile alegătorilor.  :)

Offline macold

Nici măcar nu realizezi ca transmiți propaganda celor care o repetau zilnic la TV. Daca crezi ca PM era cârpa lui, este pentru ca as ți s-a spus, nu pentru ca așa si era. Dar cum am spus, deja le știi pe toate. Totuși logica faptului ca Clujul îl alege de ceva ani si a lăsat undeva in praf Bucureștiul ar trebui sa îți spună ceva.
... stai sa vezi cand or incepe sa scobeasca in plin centru statiile de metrou (sic!) ce de praf scoatem si noi! Ii taiem sigur pe mitici ...

Asteapta noile alegeri sa vezi cati il mai voteaza pe Boc.
Primarul din Oradea DA, jos palaria! A ridicat orasul mult, incurajeaza turismul, ce mai, se vede ca e deschis la minte si tine la locuitorii Oradei.
In Cluj? peste tot betoane (nu trebuie udate, stropite), intr-o zona a orasului unde s-au renovat (ca lumea, nu borduriada) strazile acum 10 ani se va transforma totul in spatiu pietonal.

"Treburi a la Cluj" (a nu se confunda cu "varza a la Cluj" care e chiar buna...)

https://www.stiridecluj.ro/politic/clujenii-se-plang-ca-emil-boc-nu-face-mai-nimic-pentru-cartierul-zorilor-primarul-dezminte-acuzatiile

Uite ce zice Boc despre unii din clujenii care poate l-eu votat:
https://playtech.ro/stiri/emil-boc-pus-la-punct-dupa-ce-a-zis-ca-doar-lenesii-se-plang-de-traficul-din-cluj-sa-dai-vina-pe-cativa-civici-pentru-ca-nu-ai-infrastructura-rutiera-e-ridicol-349397

alta

https://www.cotidianul.ro/micul-metropolitan-emil-boc/

Domnul primar care este era super ln primul mandat. Dar i-a cam trecut, din pacate. Sincer, si eu l-am votat pe Boc, si nu o data, dar de-acum... Alecu'
Si totusi, marele sau merit este ca a inteles perfect cum e treaba cu fondurile europene si are o echipa foarte buna care coace proiecte unul dupa altul.

Dar cred ca stii cum e cu foarte multe din aceste proiecte (valabil in toata tara): "e pacat sa pierdem banii, mai bine depunem un proiect sa ii cheltuim acum, ca nu se stie cand mai avem ocazia"
Vezi centrele de informare turistica puse in diverse sate, care n-au si nu vor avea nimic cu turismul multa vreme. Si administratiile locale care le tin inchise, ca n-au pe nimeni in schema de personal, si oricum nu vine nimeni in acele sate.

De departe e usor sa lauzi pe unul sau pe altul. Ca imagine, Clujul e super! Suntem foarte mandri ca am taiat Bucurestiul la preturi - imobiliare, papa, bauturi... Avcem si festivaluri (Untold si altele) care ar fi OK, daca nu ar fi in preajma parcului central zone rezidentiale.
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)

Offline enicky

... Daca crezi ca PM era cârpa lui, este pentru ca as ți s-a spus, nu pentru ca așa si era. Dar cum am spus, deja le știi pe toate.
   Costique hai sa nu cadem si in penibil, intre 2008-'12 probabil ca nu erai p-aici sa vezi cum p.m. Boc era ca un catel in spatele lui si orice comunicat sau conferinta de presa care ar fi trebuit s-o tina el, o tinea base, care era 2 in 1, adica si presed. si p.m.
 Ai inceput sa repeti ca le stiu pe toate :), probabil ca pe o parte din Ro le stiu, dar nu stiu despre China nimic, Africa idem, economie mondiala ioc, politica externa la fel, recunosc, sorry! :pardon:
 In opinia mea cine le stie pe toate, de fapt nu stie niciuna bine!
Dar chiar, de ce te fortezi?
Ai niste opinii, ok, eu am altele, ok si basta !

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
Intre timp ficusul a reușit visul stăpânilor, PNL e la revedere sub domnia Citu-Johannis (coboară constant si sigur), PSD din nou la putere. Când am spus ca asta n-a fost niciodată altceva decât "premierul Grivco" nu am greșit deloc.
Cat despre Băsescu, nu mai scrie ca nu poți sa ieși din bula ce ți-au construit-o tovarășii de la trust. Nu poți gândi in afara ei si îmi tot scrii aici toate prostiile care le țipau aia, ca Băsescu face scandal (la fiecare luare de poziție a lui Băsescu asta era placa), ca Boc e piticul lui si face tot ce ii spune ala etc. Nu are rost, nu te mai chinui, ți-am spus ca ești așa de plin de ideile lor (ce au devenit ale tale fara sa înțelegi măcar cum te-au dresat - dar nu te supăra sunt milioane ca tine,  IQ mediu in România este 86 iar puterea propagandei este vizibila in Rusia. Suna femeia de la Isaccea ca a fugit de bombe iar părintii ei din Rusia o fac nebuna, asta văzută de o ruda ce transporta refugiați de la Isaccea la Buzău. Așa si tu, ești ca părintii ei, si aia le știu bine pe toate ca au văzut la TV...), așa ca...

The following users thanked this post: saureign