0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Trufele, necultivate de om, sunt o delicatesă grozavă apreciată şi oferită pe bani grei în restaurante de lux din Occident. Câinii, şi nu ăia dresaţi să amuşine după droguri, sunt detectori de trufe ieftini şi la îndemână... Localnicii săraci, sărmanii de ei, se crucesc însă, nepăsători la trufe (să zicem că ei sunt cam... tru...faşi?): cine naiba să culeagă, ca să mănânce ori să se complice să vândă, Doamne-fereşte, astfel de „ciudăţenii”, în locul „tradiţionalelor” produse... de fast-food? Trufe din soiul Lagotto Romagnolo, Labrador ori Pointer sunt privite ca nişte gunoaie, în timp ce satului i se defrişează de zor păduricea! Dar oare va stârni reportajul vreo schimbare, sau, precum în „Mioriţa”, românii vor aştepta... apusul de soare?!
@enicky Am inteles ca nu iti permite epitete forumul, dar eu nu intrebasem ce epitete se puteau pune , ci "care a fost dupa parerea forumistilor cel mai bun presedinte".
Ei bine? Care o fi fost acela dupa parerea ta?
Citat din: macold din 31.Mar.2022, 09:53:34 a.m.Ei bine? Care o fi fost acela dupa parerea ta? Insisti tu sa-mi cunosti opinia : Niciunul !! Apreciez pe colegul @grigo53 care are puterea sa recunoasca aprecierea sa fata de personajul in cauza, spre deosebire de alti colegi care se rezuma la "Say Thanks" al unei postari pro base, dar suficient ca sa-ti dai seama de afinitati. Pe de alta parte, mi se pare grav sa apreciezi, sau sa te bucuri ca au fost taiate pensiile parintilor si bunicilor cu 15% si salariile profesorilor, medici, asistente, etc. cu 25. Faptul ca "dadea pe goarna" pare nesemnificativ in raport cu mineriadele, pentru simplul fapt ca nu-i cunoastem repercusiunile, iar ce-au facut minerii am vazut la tv. in presa, etc. Faptul ca o parte din populatie, paradoxal, are o parere pozitiva despre acest individ, m-a dus fara sa vreau cu gandul la Sindromul Stockholm, adica ceva de genul "eu va tai salariile si pensiile, iar voi ma votati in continuare" !