Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699791 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Fuduli sunt cei care au parasit corabia.
   Sper ca nu asta e impresia diasporei despre noi cei care am ramas aici. Adevarul e ca o parte din cei saraci au ramas aici, altii au plecat "dincolo" ca sa "scape"! Oricum, nu cred ca le duce dorul cineva!

Ca românul nu-i niciunul..... unde-s doi putea fi unul....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Sorry, el a stârnit furtuna si sistemul l-a lovit. Puteți crede ce vreți, nu arata decât fudulia crescuta. Nu are rost sa continui ca aveți ceașca plina.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline saureign

Distractiv moment. Un colaborator (probabil chiar angajat) al Securității a fost deconspirat și rămas cu o decizie definitivă judecătorească.
Am o veste pentru cei inflamați despre cum că ne-a condus/îl urâm/îl susținem ș.a.m.d.: dacă s-ar devoala toate dosarele și s-ar deconspira toți angajații și colaboratorii Securității, ar trebui să stea ascunși cam un sfert dintre românași, și probabil cam trei sferturi din clasa politică, fostă și actuală.
Așa că, relax. Drumu-i greu, lume multă, oameni puțini.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: sfichiu, ntire2000, Costique

Offline ntire2000

Ca românul nu-i niciunul..... unde-s doi putea fi unul....
Exact, doar ca tu esti optimist când crezi ca-s doar un sfert.
Multi nu pricepe sau se face ca nu.

PS: taica-miu a fost ceferist, îi puneau sa consemneze orice activitate din ziua respectiva inclusiv ce li se parea iesit din comun în niste registre zilnice când intrau sau ieseau din tura.
Asa eram educati de mici, ca sa ne dam în gât unii pe altii.
Comunismul s-a construit pe frica unora fata de altii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: sfichiu, saureign, Costique

Offline enicky

"Distractiv moment"... este pentru cineva care nu cunoaste nicio situatie reala, decat ce citeste pe net diferite info..., dar in urma acestor denunturi, care, ATENTIE, puteau fi si reale dar si false(daca cuiva nu-i "placea" de o anumita persoana, sau era "pus" sa faca denuntul), familii intregi s-au distrus, oamenii fiind tarati ani de zile prin procese interminabile(care inseamna stres maxim dus pana la sinucidere uneori), arestari, interogari, martori si marturii false si foooaaarte multi bani aruncati pe avocati !

E "Distractiv moment" sa-ti vina de 3-4 ori pe saptamana securistu' in casa, sa dea cu pumnu' in masa, sa te ameninte si sa tipe la tine si sa-ti arate catusele, ca nu te-ai uitat pe vizor sa vezi cand vine un cetatean strain la vecina(sa se "distreze" si ei!), ca tu esti o femeie batrana, slaba si bolnava si nu te poti opune, e distractiv, ce sa zic!
 Intrebarea se punea de unde stia securistul, dar raspunsul venea repede : de la un denuntator !

Alta dixtractie, care a aparut de atatea ori la stiri: filmari cu "inculpati" arestati prinsi in "flagrant".
  Dar cred ca nu s-a intrebat nimeni cum apar aceste imagini pe un post tv. national, avand in vedere ca datele din orice dosar parca nu se pot da publicitatii(decat avocatului) decat dupa ce iese hotararea tribunalului.
  As putea sa va amintesc de dosarul Caltabosul, unde l-au ascuns pe ministru' tocmai pt. ca n-a luat bani(aia 15mii de care vorbesc ei nici n-au existat!)
   Si da, probabil c-au fost multi romani racolati de secu, chiar daca unii au fost fortati.

Dar personajul in discutie(base) a facut foarte-foarte mult rau multor persoane, si  are foarte-foarte multi bani, tocmai facuti din delatiune.
Sa fie la el acolo !

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

E "Distractiv moment" sa-ti vina de 3-4 ori pe saptamana securistu' in casa, sa dea cu pumnu' in masa, sa te ameninte si sa tipe la tine si sa-ti arate catusele, ca nu te-ai uitat pe vizor sa vezi cand vine un cetatean strain la vecina(sa se "distreze" si ei!), ca tu esti o femeie batrana, slaba si bolnava si nu te poti opune, e distractiv, ce sa zic!
Ai patit tu asa ceva?
Ca daca spui doar din ce ai auzit de la altii e cam ipocrit sa te plângi pentru suferinta altora.
   Dar personajul in discutie(base) a facut foarte-foarte mult rau multor persoane, si  are foarte-foarte multi bani, tocmai facuti din delatiune.
Sa fie la el acolo !
Sa stii ca oamenii fac si bine si rau, uneori difera doar proportia.
Pentru asta fiecare va fi judecat de o forta superioara noua (divinitate cum zic unii), orice forma ar avea ea.
Eu atat pot sa-ti spun ca Base ala de care zici tu ca a fost un om rau si n-a facut decat rele ar fi fost capabil sa scoata la lupta cu rusii absolut toti subalternii pe care i-a avut ca ministru al transporturilor.
A fost un om dedicat acestora si i-a pasat de ei pana la ultimul si cel mai neinsemnat dintre acestia.
Si ar fi în fruntea lor, nu ca pampalaii de acum care se ascund dupa microfoane si purtatori de cuvant.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

O ruda de gradul 1.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

A, apropo, eu unul nu l-am putut suferi dintr-un singur motiv.
Omenesc.
Omul gresea de multe ori doza, si-l apuca limbarita seara pe la 6 jumate cand aparea brusc la televizor.
Mie-mi strica momentul ala de juma de ora de relaxare de dupa o zi de munca, ca n-aveam chef sa aud de toate dezastrele si furaciunile pe care le cotcodacea el.
Altfel cred ca era ok tipul, om ca noi astialalti din popor: putin betiv, futangiu daca pica vreo bunaciune, sufletist daca vedea pe unul c-a facut o pana, etc. etc....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Calin sb

E cineva atât de naiv sa presupună ca ajungeai căpitan de cursa lunga fără a fi securist?
Sau faci școala la Paris sau Moscova ca alții.
Era de așteptat ca cineva sa i-o plătească ca la multi le-a mai făcut si el felul prin aceeași metoda.
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call