Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699792 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

"Am lucrat exemplar cu cei din Primăria Municipiului București și DGASPC (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) până când la conducerea acțiunii a apărut ISU."
  Acum nu prea inteleg eu de ce trebuia sa se calce pe picioare atatea institutii ale statului+voluntari+ONG-uri, stiut fiind faptul ca exista un mare deficit de cadre medicale in Romania, pe de-o parte, iar pe de alta parte, un apel la Salvare nu se rezolva in 15min.
   Ca doar aceei oameni nu veneau raniti, de pe linia frontului.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bisti

Ce intrebare e asta?

Pentru cei 30 de milioane de euro ce ii va deconta UE pentru ajutorul acordat de Romania Ucrainei e zarva asta.

The following users thanked this post: MariusMGP

Offline enicky

Pentru cei 30 de milioane de euro ce ii va deconta UE pentru ajutorul acordat de Romania Ucrainei e zarva asta.
  Ups,  :dknw:, n-am stiut ca si asta-i pe lovele ! Am crezut ca-i asa pe sentiment...   Naiv.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bisti

Se taie chitanta si la persoane fizice, parca vad ca o sa vina "baietii destepti" din Chitila cu liste lungi pentru cei 20 de lei pe zi de persoana.

https://www.primariasector1.ro/articole/citeste/comunicate-presa/2147/Iti-multumim-ca-esti-solidar-si-gazduiesti-persoane-refugiate-din-ucraina-iata-cum-iti-poti-deconta-cheltuielile-cu-hrana

La fel si la hoteluri, pensiuni, etc etc.

Cine poate sti cati bani a cheltuit cu incalzirea unei sali de sport o primarie din Tulcea, Botosani, Suceava, Maramures ... Se fac deconturi grase pe banii UE.
Important e sa fii primul care are acces la asa ceva.

Offline enicky

Se taie chitanta si la persoane fizice, .... liste lungi pentru cei 20 de lei pe zi de persoana.
  A, de asta stiam, dar 20 de lei nu-i mare lucru si acolo era vorba de punctul de ajutor din gara.

Offline bisti

Daca se bagau doar voluntari si ONG, nu mai venea banul la stat sa imparta. Asa, cu un proiect si 10 poze + doua stiri platite unde trebuie, se sifoneaza 500k euro pentru ceea ce au facut altii si ia ISU caimacul.

Offline ntire2000

Ce sa-ti povestesc, fix condamnarea lui Baselu ne ardea pe noi acuma.
Pentru mine omul ala ramâne singurul exemplu de om aproape integru al ultimului sfert de secol: fra'su si amanta au facut puscarie.
A, si datorita lui am pupat UE.

Despre pacatele tineretii lui prefer sa nu comentez, fiecare am fost copii prosti la vârsta de 21 de ani.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Ce sa-ti povestesc, fix condamnarea lui Baselu ne ardea pe noi acuma.
  Si de ce nu?!!!!!
Adica sa-nteleg ca tie nu-ti mai "arde" de job? Ca asa se percepe! Esti permanent de garda?!!!
Poate tie nu-ti arde !

"Pentru mine omul ala ramâne singurul exemplu de om aproape integru..."
Daca vrei sa spui exact ce se intelege din acest enunt si nu e altceva cu substrat si mai si sbliniezi, sa inteleg ca 10(zece) ai fost fericit ca te-a condus un turnator la securitate, atunci e clar ca ne meritam soarta, noi ca natie, daca ne este atat de greu sa deosebim bobul de neghina !

"..... datorita lui am pupat UE"
Iarta-ma, dar vad ca sirul aberatiilor continua, deci nu te opri din pupat ! Bag seama ca iti place mult sa fii mintit !

Crede-ma ca nu ma intereseaza ce-a facut in tinerete sau in viata privata, pe mine m-a interesat ce-a facut el in administratie, cand a trait din banul public !

Uite cum incep sa cunosc oamenii si cum se explica dubla lui alegere.

Daca tu-l vezi pe acest personaj "aproape integru", cred ca cinstit si corect ar fi ca de acum incolo sa nu mai critici vreun politician sau vreun partid politic !
Si daca nu-ntelegi de ce si cred ca nu intelegi, este din cauza ca orice a facut sau ce va face rau un politician, n-ar cum sa-l depaseasca pe el.
 Dar daca am inteles eu gresit afirmatia ta, retractez ! :pardon:

Offline ntire2000

In administratie a fost singurul care a avut coae atunci când a venit criza, a încercat sa faca niste reforme.
Acuma traim o epoca absurda, aia în care salariile din privat sunt mai mici decât cele de la stat.

O anomalie care ne costa în fiecare zi împrumuturi (cu dobânzi mai mari decât oriunde altundeva) pe care le va plati (si) copilul tau, doar ca sa te simti tu bine, acuma.
Condamnarea care vine acuma e fix cât o basina.
Toata lumea o simte, nimanui nu-i mai pasa peste zece secunde.

PS: nu-i caut scuze si nu-l adulez, dar a fost singurul presedinte cu adevarat dedicat functiei sale, uneori poate prea mult.
PS2: încearca un mic exercitiu de imaginatie: vin rusii peste noi ..... pe cine vezi aici în rolul lui Zelenski? ..... pe Iohannis sau pe unul (pacalici, betiv, intrigant, duplicitar sau cum vrei tu) ca Basescu?
Avem în momentul asta un lider în spatele caruia sa se încoloneze poporul?!?
Si vorbim de un popor cu nivelul de educatie .... - ala pe care-l stim cu totii care e, cu analfabetismul functional la maxim.
« Ultima Modificare: 23.Mar.2022, 11:55:43 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού