Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699794 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

La ce sa candidez?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

La o pensie specială....

Offline ntire2000

Mai bine înjura-ma de mama, eu si cei ca mine o sa prindem pensia pe la 70 de ani (daca o mai prindem).
Am muncit 6 luni la stat în cei .... peste zeci de ani de munca.
Atunci mi-am pierdut jumatate dintre neuroni, noroc ca eram tânar si unii dintre ei s-au mai înlocuit.
Câta imbecilitate si lipsa de profesionalism am vazut atunci nu cred ca voi mai avea sansa sa vad vreodata.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

Unde te-ai chinuit 6 luni?

Offline ntire2000

In domeniul sanitar.
Cumparasera aia cu sute de mii de marci statii de lucru cu OS2.
Uitasera însa sa cumpere si softuri si servere, ca asa-i la stat.
Banii circula, iar comisioanele curg unde trebuie.

Iar directorul era absolvent de Stefan Gheorghiu, la baza fiind tractorist, sef de SMA (statiune mecanizata agricola).
Ulterior a avut si o cariera politica prodigioasa.
In concluzie, acuma e beneficiar de pensie speciala.

PS: rectific postarea anterioara; nu era imbecilitate si lipsa de profesionalism mai mult decât hotie si reavointa.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Întreabă un prieten, tu unde semnezi condica?  :popcorn:
   Tocmai c-o semnez acolo, cred ca inteleg cel mai bine de ce nu trebuie "iertat" nimic, mai ales ca este obtinut legal.

Iar legat de ce povesteste @ntire2000, in institutiile de stat nu-i chiar asa cum prezinta presa : presa "confunda", sau prezinta tendentios ca fiind unu si acelasi lucru institutia cu seful acesteia numit politic. De regula acesta din urma se adapteaza, sau invata cu se mananca entitatea respectiva de la angajatii acesteia, angajati care trag ca "firma" sa functioneze si sa functioneze legal, pentru ca apa(seful) trece, dar pietrle(angajatii) raman si ei suporta consecintele.
   Si nu sunt deloc idioti sa uite chestii esentiale, sunt anomalii in livrari provocate tot de firmele private. Firme de care nu de putine ori, ne rugam sa respecte termenele, dar care suporta cu stoicism penalizarile contractuale.
   Intr-adevar, asa cum zice @ntire2000, iti trebuie o putere de adaptabilitate mare, mai ales cand vii din privat, iar daca n-o ai, nu rezisti.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Dragul meu, seful ala numit politic, în secunda doi îsi însurubeaza în institutia respectiva toate neamurile, prietenii si cunostintele.
Iar astia toti vor fi obedienti respectivului pentru ca pâinea obtinuta e alba si moale.
Si fara prea mare efort.

Asa ca nu-mi veni sa-mi spui acuma cum e, cu câta daruire presteaza "simpli angajati" ca stiu prea bine cum se fura la stat.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: saureign

Offline enicky

.... cu câta daruire presteaza "simpli angajati" ca stiu prea bine cum se fura la stat.
   In prima parte ai dreptate, dar cineva trebuie sa si munceasca, iar la final faci si tu ca media, ii bagi pe toti in aceeasi oala.
Eu sunt ala fraieru', ma duc la job, imi fac treaba si-mi iau salariu. Iar daca statul imi ofera ceva in plus, legal, nu vad niciun motiv sa refuz ! :dknw:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Mai mulți voluntari pentru refugiații ucraineni se retrag de la Gara de Nord, după divergențe cu ISU: „Au intrat doar ca să ne dea ordine”

Mda.... baietii care ies la pensie în floarea vârstei sunt frustrati ca n-au fost primii....

Citat
Nu zicem că tot ce s-a făcut a fost prost și ce facem noi e extraordinar. Acum doar am găsit o variantă mai bună.
Da, aia în care ei culeg cireasa de pe tortul facut de altii.
Dupa ce au dormit în papuci pâna si-au gasit sireturile au gasit o varianta mai buna.
Ca si avionul ala din Apuseni, pe care l-au gasit padurarii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού