Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699797 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

A inceput perioada de autorecenzare pentru Recensamantul 2021. Ma inscriu, primesc e-mail-urile cu link pentru autorecenzare online si: 403 Forbidden. Ma incerc...
Am reincercat si de data asta a fost cu succes. A durat 20 de minute cu totul pentru toti cei 4 membri de familie. Nu cer zi libera de la munca pentru atata lucru...

The following users thanked this post: NicNic

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Pe asta l-ai sarit ...

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/bercea-mondial-iese-din-inchisoare-dupa-ce-a-executat-doi-ani-dintr-o-pedeapsa-de-peste-13-ani.html

Probabil ca au protestat aia care își luau șpaga de la el, s-a făcut justiție pe banii lor, vorba bancului...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline bisti

Pana si Gica Popescu, care a facut mai putin rau decat B.M. a stat mai mult la inchisoare.

Deh, justitia e oarba.

Offline enicky

Nu cer zi libera de la munca pentru atata lucru...
  Gresit, d.p.m.d.v. ! Raportat cat dam, fata de cat primim de la stat, cred ca nu trebuie "pierdut" nimic.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

Gresit, d.p.m.d.v. ! Raportat cat dam, fata de cat primim de la stat, cred ca nu trebuie "pierdut" nimic.

Tizule, de asta nu mai esti propiul tau patron? Ca sa "faultezi" statul?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline rexkrokiDAU

Întreabă un prieten, tu unde semnezi condica?  :popcorn:

Offline ...

@enicky Tu, fiind bugetar, primești de la stat tot ce câștigi și tot nu e destul?  :-j

The following users thanked this post: shpeedy

Offline ntire2000

Astia au mentalitatea formata pentru pensii speciale si daca se poate la vârsta andropauzei.
Nu-i prost cine manânca sapte pâini.

In alta ordine de idei, recensamântul asta online e o mare ineptie.
Statul asta impotent îmi garanteaza mie faptul ca toate datele mele personale nu ajung pe mâna hackerilor?
Ca am vazut ca se dau date foarte complete, se omite doar lungimea penisului....
Iar platforma pare facuta de elevi de clasa a X-a de la informatica....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

Nu da idei... deși dacă mă uit la statistica de thanked users şi tu şi colegul aveți șanse dacă candidați peste doi ani  :)