Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699810 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

E un amestec: chilotareala de unde scot banii la care au adaugat, asa cum a precizat Gabi, echipa de investigatii condusa de Tolontan, plecata de la GSP (Gazeta Sporturilor) din cauza politicii editoriale de acolo.

A scris el aici despre asta dar a cosmetizat-o.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ntire2000

Am fost eu in eroare crezand ca e slabut sau ziarul s-a schimbat in bine recent (schimbare de proprietari, schimbare de directie...)?
Acum zece ani era un tabloid ordinar, pâna au venit sa scrie niste jurnalisti adevarati.
E cumva valabila zicala aia cu "omul sfinteste locul".
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nu au plecat de la GSP. Echipa este comună.
Mulți l-au înjurat pe Costi Rogozanu pentru pozițiile lui. Eu am început sa îl apreciez ca pe un ziarist de "stanga" care-si precizează poziția pentru cititorii din partea aceasta a spectrului politic.
Alții îl înjură pe Patrick Andre de Hillerin, care acoperă o alta zona de cititori.
Nu uitați anchetele cu dezinfectantii din spitale și cu tragedia de la Colectiv.
Citim, filtrăm, judecăm și apoi ne formăm o opinie.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

Da, ai dreptate cu Tolontan, ambele publicatii sunt detinute de Ringier:

Citat
Din 2003 și până în 2018, cu aceeași echipă de jurnaliști, a fost redactor-șef al Gazetei Sporturilor, unde a insistat în investigații de presă. În septembrie 2018, a cedat postura de redactor-șef al GSP lui Cătălin Țepelin și este coordonator editorial pentru publicațiile Ringier, Libertatea și GSP.

Nu-i injur nici pe Rogozanu, nici pe Hillerin. Daca in cazul lui Rogozanu e o "nepotrivire de caracter" in sensul ca am vederi politice opuse (in majoritatea cazurilor), tot ce am citit pana acum de Hillerin m-a facut sa evit sa-l mai citesc. Pentru mine e pur si simplu tampit.
Insa, asta nu inseamna ca i-as interzice.

Sunt doua nume importante in echipa aia de investigatii jurnalistice: Mirela Neag si Razvan Lutac.  Rogozanu si Hillerin n-au nici o legatura cu investigatiile.
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

... Recent,si-au atacat chiar patronul privind politica editorială.
   In oceanul de pupincurism care exista in Ro, a aparut o insula de sinceritate si intransigenta !
Ce echipa, pana si pe patron l-au pus la punct ! :-?  Si el nu s-a suparat !(ce carcotas sunt!) :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Pai nu este localnic ca sa-i sară muștarul (ca lui Gigi Faci Ce Spune Becali). Poate da și el socoteala acționarilor.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

Offline ntire2000

Rafila, nu fi puturos, pune mâna și fă spitale!

Destul de hazliu articolul, cam asa arata durerea în fund a alora care ne conduc vis-a-vis de noi.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Acum, dupa ce am citit cv-ul acestui domn, nu pot sa-mi dau seama unde are dansul  vârâta cartea de munca, expert in... snspa, ong-uri si foarte multe proicte cu fonduri europene de reconversie si recalificari,  proiecte care au tocat si toc bani dar cu rezultate zero pentru Romania.
   Se lauda ca este expert in anticoruptie si are toleranta zero, dar accepta binenteles postul de ministru(tehnocrat!) exact la ...Fonduri Europene !
Iar daca te uiti ce sponsori are ong-ul lui de suflet, incepi sa-ti pui niste intrebari..., la care poate n-ai vrea sa cunosti raspunsul.
  Probabil ca scrisul este expertiza lui de baza, in rest, el si cu dl. Vlad ar trebui sa bage capul in nisip !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

N-ar trebui sa ma obosesc sa contrargumentez la opiniile tale care de multe ori se potrivesc ca nuca în perete.

Am vrut sa vad ce CV are tovarasul respectiv si am ajuns la concluzia ca în opinia ta, informatiile de pe wikipedia (care sunt "plantate" acolo inclusiv de indivizi ca noi - cu diferite interese sau orientari ideologice)
sunt informatii oficiale (asa ..... cam la fel de "omologate" ca imaginile de pe camera mea de bord.....)

Daca vrei sa vezi CV-ul acestui domn, pune si tu un link corect.

https://gov.ro/fisiere/ministri_fisiere/CV-Ghinea-Cristian.pdf

Acuma astept sa vad cât o fi plagiat si omul asta, ca nu vad sa aiba doctorate si alte sclipiciuri de pe urma carora sa încaseze purcoaie de bani.

PS: tare ma tem ca si asta o fi copil de-al lui Soros, ca si Ciolos. Or fi fiind frati vitregi bag de seama, ca vad ca nu prea se au la inima unul pe celalalt.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού