Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699816 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Statul a plafonat pana acum pretul, lucru care nu a mai fost posibil din cauza normelor europene legate de piata libera.

O buna parte din oameni au inteles ca aceste scumpiri sunt datorate in mare parte sau exclusiv lacomiei companiilor de utilitati/benzinarii. Lucru care este fals. Majoritatea banilor din aceste scumpiri se duc, prin mecanismele explicate, in buzunarul statului.
Si oamenii politici intretin aceasta confuzie.

Am asa o banuiala ca in fapt statul nu are nici un interes sa rezolve problema cetatenilor cat timp nu se simte miros de "revolutie".

Aa, pai asta e alta discutie.
Pentru ca taxele au fost stabilite procentual, avand in vedere nivelul pretului de baza al produselor, la un anumit moment.
Si daca acel pret se modifica, ar fi moral sa se revizuiasca si nivelul (al procentului) taxelor.

Dar nimeni nu o sa spuna (mai ales un stat): "eu vreau mai putin!".

Corect, Toma, din acest punct de vdere ai perfecta dreptate.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: toma

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

Si da si nu. Depinde de unde vin si ce cauta.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro

Offline ntire2000

Dar despre Socaciu de ce nu spuneti ca a fost un mare artist si om deosebit?
Un trubadur pe care l-au plâns toti ca pe un om de omenie si artist desavârsit ce a fost...

Pentru ca un om la fel de mic, întocmai lui Arsinel, sa poata sa capuseze în continuare bugetul statului asta corupt si esuat lamentabil, au murit doi copii.

Stiti care e ironia sortii?!? Ambii copii erau cei carora trebuia sa li se efectueze transplantul de rinichi al xxxxxxx, ca om nu pot sa-l mai numesc.
Cred ca ar trebui sa faci un topic nou “nu mi-a plăcut va spun si vouă “
Situația prezentată de tine e nițel mai complicata, ar trebui sa citești mai adânc …

Mda, recunosc ca m-a luat putin valul când ma gândesc ce "oameni deosebiti" avem si cum trecem ignoranti pe lânga cei care ar merita cu adevarat atentie.
Aia care într-adevar lasa un gând, o vorba sau o fapta buna în urma lor, vorba unuia....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline CyborgSky00

Romania mi se pare mult mai libertina ca Olanda, acolo toti supravegheaza, instiinteaza administratia
  • Suzy

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Leutz

Off-topic (desi pe topicul asta nimic nu e offtopic):

Am remarcat in ultima vreme articole din ce in ce mai multe publicate de Libertatea, care sunt bine scrise si foarte pertinente pe subiectele lor.
Aveam cumva intiparit in minte ca ziarul e mai degraba un gen de tabloid, aflat pe la limita de jos a calitatii; undeva un pic mai sus de Click, Fanatik si alte cateva.

Am fost eu in eroare crezand ca e slabut sau ziarul s-a schimbat in bine recent (schimbare de proprietari, schimbare de directie...)?
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nu, e vorba de echipa coordonata de Tolontan, care s-a închegat în ultimul timp și acoperă o mulțime de subiecte. Recent, si-au atacat chiar patronul, privind politica editorială.
  • SX4 by Giugiaro

The following users thanked this post: Leutz