Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699832 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Eu merg și cu transportul în comun și ii vad cum cară după ei cărucioarele pe rotile la piețele Moghioros,  Crangasi,  Domenii , Matache și 1 Mai. Poate că unii cumpără din supermarket-ul de proximitate,  mai ales cei cu dare de mână 

În legătură cu traficul din București, pe langa cei care lucrează de acasă, mulți au sters-o de azi la munte sau la rude profitând de weekend-ul prelungit.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

Dacă fiecare șofer pleacă zilnic acasă cu 5 litri de motorina,.... Dar nu pot sa cred ca sunt toți hoți.
    Daca plecam de la aceasta premisa, discutia in sine este un non-sens.De fapt, in articol sunt vizate in principal achizitiile oficiale, dar probabil n-ai observat.
Fiecare padure are uscaturile ei, este adevarat, dar in conditiile in care ii bagam pe toti in aceeasi oala, facem o greseala imensa. 
Dupa cum tot greseala (fatala) este si faptul ca primarul/directorul se contreaza cu "neam de manivela"!
    Info pe care le-am postat le am din doua surse din interior. Printre altele, una din surse a asteptat 2(doi) ani sa se poata angaja la stb. La momentul respectiv l-am intrebat de ce nu "unge" si el roata(ca tot romanul) si mi-a raspuns ca a si fost avertizat sa nu incerce asa ceva. Ce pot sa spun, n-am fost de fata sa stiu care e realitatatea... dar parca n-as crede ca dintr-un rezervor de autobuz Mercedes se scoate motorina ca din damigeana.
    Ca trafic, azi a fost mai ok, dar ieri a fost groaznic.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

Dar nu pot sa cred ca sunt toți hoți.

Aia care nu sunt hoti sunt de fapt prostii care mai cred în schimbarea în bine.
Niste visatori care mor de foame - ei si familiile lor, în timp ce altii îsi umfla matul peste limita admisa.
Adica smecherii care alearga dupa bani si functii de parca n-ar pleca dincolo în p**a goala, exact asa cum au venit.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

România rămâne în top trei al celor mai corupte țări din UE

Deci nu nmai e cea mai corupta din Europa ...  :good:

Vezi ca poti sa postezi si despre lucruri pozitive?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: saureign

Online ntire2000

Da, ne-au luat fata ungurii si bulgarii.
Nici macar la coruptie nu mai suntem primii, vai de mama noastra.  =))

Si din punct de vedere strategic stam foarte bine.
Nu exista nici un risc de invazie a rusilor, aia efectiv n-au ce sa faca pe aici.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Si in zona ta e greu de ajuns. Pana si bastinasii se rastoarna, chiar si fara sarcina.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online ntire2000

La câta tuica de prune e pe aici nu am nici un stres ca vin rusii - sunt convins ca nu fac fata.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Si in zona ta e greu de ajuns.
     Maaaama, da' ce-i acolo frate, prapastie si la propriu si la figurat ?!
Cat despre rusi, daca ajung aici au incurcat-o : le trebuie numar de inregistrare, adeverinta, dosar cu sina...

Cat despre Valcea are dreptate, acum vreo 3-4 ani ma baga waze-ul numai sub un pod, pana nu m-a indrumat un taximetrist n-am iesit din oras.

Oricum, daca incearca sa vina la noi, !
Daca totusi insista, avem si "laserul de la Măgurele".
« Ultima Modificare: 25.Ian.2022, 05:08:36 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

Maaaama, da' ce-i acolo frate, prapastie si la propriu si la figurat ?!

Da, este drumul DN17 "reabilitat la standarde europene" si prevazut cu santuri de 2 m adâncime în care daca ai norocul sa derapezi nu ti se mai vad decât sinele de pe plafon.
Cel mai probabil parapetii metalici de siguranta prevazuti în modernizare au aparut doar pe facturile de "reabilitare".
Dar la mine macar e bine, te vede careva cazut în sant si te scoate, asta daca ai avut noroc si ai scapat cu viata ca sa vezi minunea.
In alte parti nu te mai scoate nici dracu', ca s-ar putea sa te duci cu totul la fund - la propriu.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky