Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708805 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

De ce a fost eliberat fiul fostului ministru Plăcintă – JUDECĂTORUL: statutul părinţilor, vârsta fragedă, educaţia

Instanţa notează în motivare că faptele de care este acuzat Andrei Plăcintă prezintă un grad de pericol social ridicat pentru ordinea publică, însă pecizează că, în acelaşi timp, la stabilirea pericolului public trebuie să se aibă în vedere şi datele ce sunt legate de inculpat. Astfel, în alegerea măsurii preventive trebuie să se ţină seama de scopul acesteia, de gradul de pericol social al infracţiunii, de sănătatea, vârsta, antecedentele şi alte situaţii privind persoana faţă de care se ia măsura.
În acest context, instanţa arată că "se relevă vârsta fragedă a inculpatului, lipsa antecedentelor penale, educaţia şi instrucţia primite de acesta".
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline BigAir

bai frate astia ar trebui impuscati. sunt plini de smecherie ca tata si mama sunt cine sunt, dar ei cine sunt la urma urmei? sunt niste frustrati pe viata si niste ratati.
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline sanduraveica

Daca masa a spus in fata intregii tari ca e mandra de educatia data placintei minore , (ex. urinat pe troita, luat limba la  control cu alta panarama) ce  ne mai miram ca astia au iesirile  care le au si nu le e frica de nimic! :-)) :-))Auzi... varsta frageda si educatia si instructia primita! Tare asi vrea sa-i privesc in ochi pe aia care au hotarat eliberarea placintelei!
« Ultima Modificare: 25.Feb.2011, 09:37:13 a.m. de sanduraveica »
  • Ignis

Offline shpeedy

De ce a fost eliberat fiul fostului ministru Plăcintă – JUDECĂTORUL: statutul părinţilor, vârsta fragedă, educaţia

Instanţa notează în motivare că faptele de care este acuzat Andrei Plăcintă prezintă un grad de pericol social ridicat pentru ordinea publică, însă pecizează că, în acelaşi timp, la stabilirea pericolului public trebuie să se aibă în vedere şi datele ce sunt legate de inculpat. Astfel, în alegerea măsurii preventive trebuie să se ţină seama de scopul acesteia, de gradul de pericol social al infracţiunii, de sănătatea, vârsta, antecedentele şi alte situaţii privind persoana faţă de care se ia măsura.
În acest context, instanţa arată că "se relevă vârsta fragedă a inculpatului, lipsa antecedentelor penale, educaţia şi instrucţia primite de acesta".

Astia inteleg pe dos: in mod normal, intr-o tara normala, cred ca parintii - dac'ar fi fost alesi ai poporului in tara respectiva - ar fi insistat sa-l tina in arest pentru a da un exemplu ca greselile se platesc si ca nimeni nu e mai presus de lege...
« Ultima Modificare: 25.Feb.2011, 09:40:08 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Laurentiu

Tare asi vrea sa-i privesc in ochi pe aia care au hotarat eliberarea placintelei!
La tupeul cultivat azi in Romania, ce crezi c-ai putea vedea in afara de viitorul ce ne asteapta ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bogdanb

Din pacate de 20 de ani incoace, nu ca n-a disparut dar s-a si intarit zicala Copiii conducatorilor nostri vor fi conducatorii copiilor nostri
Asta avem, din pacate mai mult de atat, ca natie nu putem! Nu invoc exceptiile, fiindca sunt atat de putine incat se dilueaza pana la disparitie in masa de nesimtire din jur...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/marea-defrisare-cine-se-afla-in-spatele-dezastrului-din-paduri-partea-1.html
Mai mult ca sigur stiati despre asta. Si cand ma gandesc ca in cele din urma nu au nevoie decat de 4 scanduri...
Nu stiu ce sentimente va incearca pe voi, dar mie imi vine sa plang. Mi-as dori sa-i infig pe toti astia care au fost faptasi sau partasi in tepusele taiate de ei!
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline Laurentiu

Si cand ma gandesc ca in cele din urma nu au nevoie decat de 4 scanduri...
Ramin in schimb mostenitorii pe pamint. ;)
Crezi ca e singura faradelege facuta ? Calea ferata unde a plecat din portul Constanta ? Unde este industria grea? Unde sint fabricile de tevi ? Unde sint carierele de piatra ? Unde sint conductele de irigatii ? Unde este industria si agricultura tarii ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline BigAir

lasa ca daca noi nu suntem in stare le cumpara altii care vin in Romania si fac bani de se ingroapa in ei, numai handicapatii astia nu gasesc nici o solutie. Ei tot ce vor e sa-si traga conturi in Elevetia si vile la Snagov si daca nu au cu ce contribiu la conturi si la vile de sa se oboseasca sa faca ceva, ceva bun care sa ramana pentru generatiile de ratati care o sa vina tot din cauza lor si a sistemului asta de invatamant f***t si rasf***t dupa bunul lor plac. Ati auzit sa faca astia ceva demn de anii 2011 ati auzit de vre-un pod sau tunel sau ceva maret sa aiba si tara asta de kkt cu ce sa se afiseze in fata lumii asteia? nu frate ei se mandresc tot cu romanii care au plecat din tara asta de kkt si au gasit sustinere in tarile unde au plecat, pentru ca altii stiu sa aprecieze o idee buna 50%, idee care cu sprijin financiar si moral se poate transforma in ceva cu adevarat maret si demn de luat in seama.
Fratilor daca puteti emigrati cat mai multi ca astia nu stiu altceva decat sa ne jumuleasca cat pot ei de mult, dar o sa vina ziua cand nu mai au de  la cine sa jumuleasca si atunci tineti-va bine.
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline ASZ

Ce a fost foarte trist in toata emisiunea a fost felul dispretuitor in care raspundeau toti politicienii implicati si la fel autoritatile (in frunte cu militienii lui peste, care au dat divada de nesimtire crunta: El ce sa faca ? Cum sa gaseasac un om dupa nume? .. si cand ma gandesc ca TOTI incapabilii si nesimtitii astia sunt platiti din banii nostrii ...).
Trist, foarte trist .. si va si mai si ... cand se va da oxigenul cu .. portia.