Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699854 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Sunt tare multe de spus dar mi-e lehamite de toată teravura. Așa cum am spus, bogatul nu crede săracul si aia care trec prin boala fara probleme efectiv puțin le pasa de restul.
Oricum, sa lăsați avocații sa-si dea cu părerea despre masuri medicale... înseamnă ca e o mare problema de înțelegere a problemelor.
Culmea este ca se folosesc cei ce nu respecta masurile ca sa se "dovedească" ca masurile sunt nenecesare sau abuzive. Ca valurile ar fi venit oricum, cu aceleași rezultate. In acest sens le doresc tuturor somn ușor, ca treji nu sunt, iar monștrii ce-i creează ...sunt preamăriți acum, Șoșoacă, Aur etc...somn ușor națiune!

PS: Cat despre Base, eu nu am avut nici ce sa schimb nici ce sa înjur. Eu nu o fac pe fata mare si nici despre el n-am crezut așa ceva. Voi ar fi trebuit sa știți de când l-au băgat la pușcărie pe frate-su, aranjamentul cu "finii". Si as bea o sticlă de whisky cu el, el n-ar bea cu mine...
« Ultima Modificare: 10.Ian.2022, 09:38:21 a.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline NicNic

Tu esti vaccinat?
  Vezi, asta e dovada ca te uiti cu superficialitate peste postari, am spus de nu stiu cate ori cum sunt, dar n-ai observat, sau n-ai retinut...
Pe de alta parte, in articol nu pe vaccinare sau nevaccinare se pune accentul, ci pe drepturile si libertatile populatiei.
[...]

Tizule stiu foarte bine ca ai scris prin octombrie anul trecut : "am optat fara dubii pentru vaccin."
Deci nu superficialitatea mea este dovedita. Ci a ta pentru ca nu poti da un raspuns clar.
Ori, ca de obicei, eviti raspunsurile la obiect, fiindca ai dezvoltat un subiect aiurea.

In concluzie: daca esti vaccinat, inseamna ca iti place pozitia de oaie ...

Atat trebuia sa raspunzi. :cheers:

Restul e can-can. Sau scor gol la postari.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
Ca sa arat de ce avocații ar trebui sa-si înghită limba in acest subiect:

https://playresponsibly.ro/studiu-de-caz/imbolnavita-de-covid19-la-o-partida-de-carti-destinul-tragic-al-unei-femei-care-invinsese-cancerul-68

Ăștia sunt oamenii reali, nu perfecțiunile pe care "nenorociții" de doctori nu vor sa-i lase sa zburde... Așa cum in crime politia știe ca in 80% din cazuri este o persoana apropiata victimei cea vinovata, asa si la infectare, persoane apropiate ascund boala si o dau altora, fara număr, fara număr...
"- De ce ma ții in casa ma, ca eu n-am nimic?
 - Știm, tocmai de aia!"

Offline enicky

Din ciclul "subiectelor aiurea", tocmai am mai gasit unul :

O lege care prevede apariția unei noi materii școlare legate de protecția mediului a intrat în vigoare luni, după promulgarea de către președintele Klaus Iohannis și apariția în Monitorul Oficial.

Ma gandesc ca s-au rezolvat toate problemele micutilor, gen veceu in curtea scolii, incalzirea claselor si alte nimicuri d-astea,
Ministerul Invatamantului si Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, au decis ca cei mici trebuie sa invete cum e cu incalzirea globala(chiar daca au caloriferul rece, fapt tranzitoriu de altfel!), protejarea florei si faunei, defrisarea padurilor(nu pentru sobe), de ce se-ntampla alunecari de teren, de ce microhidrocentralele distrug rauri intregi si alte chestiuni stringente.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
Asta este in spiritul dresarii maselor, așa cum o repet de ceva vreme, sub nici o forma nu s-ar fi acceptat aceste creșteri semnificative de costuri ale vieții  din cauze energetice daca nu s-ar fi frăgezit mai înainte carnea prin "catastrofa climaterica" repetata zi de zi vreme de vreo 20 de ani. Mai spun o dată; singurul mod in care Europa si occidentul poate rezista economic in fata tarilor ieftine este tehnologia. Iar tehnologia este scumpa. Așa ca, ca sa fie vândută, este impusa ca absolut necesara.  Doar nu vreți ca copii noștri sa descopere ca noi am fost/suntem tâmpiți, nu? Așa ca ei trebuie sa învețe si susțină aceeași lucruri: ca trebuie musai, ca numai noi suntem vinovați, ca ...

PS; Deja au început sa apară si articolele acoperitoare, care deja spun ca chiar daca facem si dregem nu schimbam prea mult...(adică oricum nu schimbam dar a meritat efortul, pentru păpușari). Adică sa nu ne miram ca "criza climatica" continua chiar daca noi am tăiat cam toate poluările...

Offline Solange

Se acceptau, pentru ca nu ai ce face. Sigur, putem visa ca oamenii se pot opune. Si ca sa fie totusi sigur ca nu se opune nimeni au creat si show-ul numit covid, asta acopera tot. Si mizez din acesta cauza cifre mari in acest sezon de covid, banui 28-30k varful. Si spre Paste ne da din  nou liber.
  • SX 4 S Cross
Suzuki - A Way of Life, but not a good one

Online ntire2000

Luati cu pâine.
Multa, ca sa acopere senzatia de greata.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Solange

Ei, astia sunt niste trepadusi. Cand vorbesc de covid nu ma uit la romania.
Referitor scumpiri.. mie imi par mai degraba condamnari. Si sunt convins ca acest cuantum o sa fie majorat, nu peste multa vreme. Vremuri grele au fost, imi e teama ca vin vremuri imposibile. Pentru multi cel putin
  • SX 4 S Cross
Suzuki - A Way of Life, but not a good one

Offline enicky

Unul din efectele pandemiei :

Piața de fuziuni și achiziții (mergers and acquisitions - M&A) din România a atins un nivel record în 2021 în ceea ce privește numărul de tranzacții, 137, potrivit unei analize efectuate de Deloitte România. Valoarea totală estimată a pieței, atât pentru tranzacțiile cu valori comunicate, cât și pentru cele cu valori nedivulgate, a ajuns la aproximativ 4-4,4 miliarde de euro, în timp ce valoarea tranzacțiilor cu valori comunicate s-a ridicat la 2,3 miliarde de euro. Pentru comparație, valoarea de piață a tranzacțiilor în 2020 a fost de 3,9-4,1 miliarde de euro și, respectiv, 2,5 miliarde de euro.
  „Pandemia a catalizat activitatea de fuziuni și achiziții în toate aspectele sale, ceea ce, pe de o parte, a remodelat atât businessurile tradiționale, dar și non-tradiționale, iar, de pe altă parte, a generat un val de stimulente macroeconomice, care favorizează activitatea M&A. Activitatea globală de M&A a atins niveluri record în 2021. În România, 2021 și 2020 au fost ani foarte buni pentru piața de fuziuni și achiziții. Analiza noastră sugerează că dinamica pozitivă se va menține, așadar anticipăm o activitate fără precedent în următorii ani”, a spus Iulia Bratu, Director, Corporate Finance, Deloitte România.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip