Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699855 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
A ajuns Weber, stâlpul infamiei, sa fie data exemplu... când pentru mine e clar ca ea ciripește numai ce ii spune stăpânul - ghici care.
Pentru toți cei care o freacă pe lângă ideile madamei: restricțiile de toate felurile au un singur scop - limitarea vitezei de răspândire a virusului pentru a limita gradul de ocupare instant a spitalelor.
Nici unul dintre cei ce ling aceleași blide cu "doamna", nici ea, nu a fost măcar o zi sa lucreze echipat complet într-un spital. Si apoi sa multiplice cu 2 ani. Si sa vadă ca nici așa nu ajunge. Ca brusc toată lumea își duce boala pe picioare, ca nu are curaj sa mai meargă la spital.
Acum 3 zile au fost confirmate 24.000 de noi cazuri in Suedia. De doua ori mai multe ca in vârful anterior, din vara. Eu unul nu pot înțelege cum oameni, care spun ca sunt inteligenți de altfel, nu înțeleg lucruri simple ca vaccin, vaccinare, distanțare, masca si de ce o facem. Nu pot. Si atunci nu rămâne decât o alta varianta: ei știu foarte bine ce fac, o fac pentru circul media si promovare, o fac ca sa fie ei niște "Vadimi" ai timpurilor noastre profitând de, din nefericire, numărul imens de  idioți cu diploma pe care școala lumii (si romanesca) ii produce...
Si atunci nu pot decât sa le respun cu tot disprețul meu: mi-e sila de ei si ipocrizia lor. Așa cum mi-e sila, de exemplu, de Mircea Badea, un tip foarte deștept care a ales sa se vândă unui grețos (ce a prins conducta de bani la timp sa si-o bage in buzunar. Sper sa aibă soarta generației a treia...).
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: NicNic, toma, saureign

Offline NicNic

Ce alianta tare ar fi Renate Weber cu Diana Iovanovici Șoșoacă ....
Lipseste o a treia partenera, sa avem varianta romaneasca pentru Fetițele Powerpuff.  :D
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: toma, Costique

Online ntire2000

Duamna doctor Monica Pop?   :fluier:
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Calin sb

• Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline enicky

Citat
Renate Weber ar trebui sa se gandeasca la faptul ca masurile asa zis "anti-libertate" pe care le critica, sunt impuse de toate societatile actuale.
  Ce spune autorul articolului citat : "felul în care OMS și statele lumii și-au propus să lupte cu pandemia,"
Deci hai macar sa citim articolul si apoi sa comentam... asa mi se pare normal. Si sa si intelegem ce scrie acolo!!

Citat
stâlpul infamiei, sa fie data exemplu... când pentru mine e clar ca ea ciripește numai ce ii spune stăpânul - ghici care
Pai care? detaliaza! Nu arunci cu laturile in care ti-ai spalat blidele fara macar sa ai ceva concret !
  Crezi ca eu ar fi trebuit sa stau in spital(vaccinat fiind) ca sa vad ca in primavara lui 2020, cand in Romania erau 200 de cazuri, am stat 2 luni inchisi in casa cu politia si jandarmeria in fata blocului, urland la megafoane sa nu iesim din casa si 2(doi) ani mai tarziu cand sunt 15 000 de cazuri ne plimbam linistiti doar cu masca pe nas ???
   Cum crezi ca te simti cand la ora 10 seara iti urla o portavoce la geam ?! Intreb si eu pentru un prieten..
Sau unul vine si spune ca e o simpla gripa, altul vine si spune purtati masca, oricare, dar masca sa fie si apoi vine un coleg de breasla(medic) si spune ca masca nu prea protejeaza.... si tot asa se contrazic unii pe altii...
  Un an de zile au ingropat decedatii in saci de plastic, apoi zic ca nu e cazul... asa a fost si la voi in Suedia?!!! N-as prea crede !
Ipocrizia maxima o gasesti la politicieni si poate chiar la noi toti, cine stie, dar hai sa mai deschidem si ochii, sa nu mai mergem orbeste inainte, sau cu ochelari de cal...nu strica.
  @Costique eu am inteles si oamenii inteleg cuvintele alea simple de care zici tu, dar asteapta si raspunsuri la intrebari, explicatii, nu doar sa fie manati ca oile cu batul in staulul de vaccinare.

P.S. Pacat ca sunt puse cele doua una langa alta(S si W), inseamna ca ori nu s-a inteles nimic din articol, ori nu s-a citit.
« Ultima Modificare: 09.Ian.2022, 06:55:29 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

Citat
Renate Weber ar trebui sa se gandeasca la faptul ca masurile asa zis "anti-libertate" pe care le critica, sunt impuse de toate societatile actuale.
  Ce spune autorul articolului citat : "felul în care OMS și statele lumii și-au propus să lupte cu pandemia,"
Deci hai macar sa citim articolul si apoi sa comentam... asa mi se pare normal. Si sa si intelegem ce scrie acolo!!

[...]

Pai acelasi lucru l-am scris si eu: masurile asa zis "anti-libertate" pe care le critica, sunt impuse de toate societatile actuale.

Adica, Renate Weber lasa sa se inteleaga ca toate societatile ar impune masuri restrictive libertatii individului.
Si critica o lume intreaga, ce pare a fi in consens ca trebuie impuse astfel de masuri.

Deci stimata doamna pe care o admiri (sau doar o mentionezi) pare a fi "bolnava de invers". Ori e doar "platita" sa ridice vocea.

Asadar, tizule, sau nu ai citit articolul, sau nu l-ai inteles.
Fiindca atat se intelege din postarile tale ...
Desteapta-te romane!

The following users thanked this post: toma

Offline enicky

Daca imi repeti cuvintele, e clar !!! :-?

P.S. Nu lasa sa se inteleaga, chiar spune ca asta se intampla ! Dar unora chiar le place pozitia de oaie... :-j
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

[...]
P.S. Nu lasa sa se inteleaga, chiar spune ca asta se intampla ! Dar unora chiar le place pozitia de oaie... :-j

Daca ea chiar contesta deciziile tuturor societatilor, crezi ca este mai bine informata sau ca are mai multa minte decat toti decidentii acestor societati?
Sau o admiri pentru ca are "gura mare"?

Si vezi ca termeneul de "oaie" e folosit de antivaccinisti, la adresa vaccinatilor ce se lasa dirijati (accepta ce le spun autoritatile, sa se vaccineze).
Tu esti vaccinat?
Desteapta-te romane!

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Nici nu ma chinui sa arat ce poama este Weber.  Au schimbat o poama cu una si mai rea. Avocat al poporului...ce păcăleală...
Si nici sa explic de ce si cum cu masurile de distanțare, încercările de limitare a răspândirii care țin de moment, varianta, impact emoțional etc.
Ca întotdeauna, unii decid si ceilalți chibițează. După interes. Doar deștepții nu baga in seama... Trump a oprit avioanele chineze. Scandal. Trump a dat drumul la circulație. Scandal. Trump a vorbit de Ivermecina. Scandal. Trump nu spune nimic. Scandal. Legea numărul 1: orice face Trump e greșit...(el si cu Băsescu ar trebui sa scrie o carte despre experienta).
Așa si aici. Daca nu puteți face deosebirea intre manipulare si necesitate, nu e vina mea. Si nu ma chinui sa desenez, ca nu am de ce.
Celor convinși, cei care au ceașca plina, degeaba le mai torni, ca nu are unde sa intre. Curge totul pe lângă... Si cum nu au nici o intenție sa mai golească din ea...mai bine ii lași in pace. Ei doresc să audă numai confirmarea credințelor lor. Si fiind credințe, asta e, nu ai cum sa folosești logica...Nu funcționează logica.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

Tu esti vaccinat?
  Vezi, asta e dovada ca te uiti cu superficialitate peste postari, am spus de nu stiu cate ori cum sunt, dar n-ai observat, sau n-ai retinut...
Pe de alta parte, in articol nu pe vaccinare sau nevaccinare se pune accentul, ci pe drepturile si libertatile populatiei.
   Costica stiu ca esti fan base, alta poama, e dreptul tau, esti printre putinii care nu trebuie sa inghita lamaie dupa ce ii aude numele, iar despre Weber cred ca nici nu stiai ca exista cand ai plecat din tara ! Sunt oameni care fac si rele, dar fac si bune, iar articolul respectiv mi se pare interesant si nu pentru  ca e scris de Weber... si n-as zice ca orice "poama" ajunge avocat al poporului, posibil ca din functia asta chiar sa aiba destule informatii...
   Da, unii chibiteaza, asa e, dar chiar nu-i nevoie sa ne explice cineva ce se face cu masca, cum e cu distantarea, pentru ca unii romani au desfiintat demult veceul din curte, altii au acces si la surse de info(si nu numai net!).
   Iar articolul respectiv nu urmarea partajarea dintre vacc. si nevacc., vorbea despre necesitatea si oportunitatea unor masuri care aduc, sau nu aduc un aport in eliminarea pandemiei, masuri care ingradesc drepturile si libertatile, dar care  nu si-au dovedit eficienta, avand in vedere "valurile" prin care trecem.
   Nu cred ca este asa greu de priceput(sau poate este!), trebuie doar citit cu masca pe nas si gura, nu pe ochi !