Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708804 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Ma intorceam ca o floricica de la intalnirea din seara asta spre casa si ma gandeam cum ar fi ca locul meu de parcare sa fie inca odata ocupat! Ca un facut locul de parcare ocupat! Primul impuls sa parchez pe unul dintre locurile vecinilor... Imi dau doua palme si imi revin! As fi cel putin la fel de nesimtit ca individu' de mi-a ocupat mie locul!
Sun la comunitari... Si ce daca! Astia vin, constata si pleaca! Nimic mai mult! Ba mai mult de atat imi sugereaza sa ocup unul din locurile de parcare libere (ale vecinilor, dar platite) ca oricum nu au ce sa imi faca daca suna vecinii la politie!
Prin urmare dupa ce m-am invartit tot dristorul pentru un loc de parcare, am luat'o catinel spre Mall si intr-un final am gasit un loc de parcare!
Concluzia o trageti voi.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Desumflatul anvelopelor.Nu este o infractiune.Macar sti ca omu' face putin sport! ;)
Go Terios!!!:)

Offline sfichiu

..pentru ca i-am ocupat locul de parcare  unuia timp de juma de ora,am gasi masina zgariata toata!....si la noi locurile de parcare dintre blocuri nu sunt cu plata!...chiar dom primar tot a zis prin media ca locul de parcare e a primului venit sa-l ocupe!!! :(......dar la tine alta-i situatiunea! :-((
  • VITARA S ,Matiz

Offline adrian_r5

Desumflatul anvelopelor.
Cu conditia sa nu te vada / afle ... ca apoi poate se razbuna  >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline lucianer

• Hero Member
Vezi, asta e diferenta.Daca il lasi pe jante...nu are ce sa-ti faca cu politia,pe cand cu  zgariatul masinii...nasol asta e pentru reclamatie si primiti amandoi amenda.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Si dezumflatul rotilor este infractiune. Se cheama atentare la bun personal si se pedepseste prin lege. Nu va recomand sa faceti asta. Cunosc persoane care au patit-o din cauza asta. NU avem voie sa ne ATINGEM macar de bunul altei persoane fara permisiunea acesteia.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline lucianer

• Hero Member
Se presupune ca este o proprietate privata.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Pentru cei care parcheaza pe locuri platite o metoda ceva mai eficienta este lipirea, cu un adeziv puternic, a unei coale de hartie A4 pe parbriz in dreptul soferului.
Pe coala se scrie in termeni civilizati rugamintea de a nu mai parca sau lasarea unul numar de mobil pe bord, cum se practica in general. Dupa ce "bizonul" razuieste din greu minimum 15 minute pentru vizibilitate de obicei nu mai revine.  >:D<
Ignis 1.3 GLX+

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
NU avem voie sa ne ATINGEM macar de bunul altei persoane fara permisiunea acesteia.

Si eu ma gandesc mereu la asta cand pun flyerul SCR.

In alta ordine de idei, acum vreun an si jumatate, venind seara acasa, nu am gasit loc de parcare in zona obisnuita. M-am orientat cativa zeci de metri mai incolo, unde erau 2 sau 3 locuri, in fata unui bloculet. O tanti in varsta se invartea pe acolo. Am intrebat-o daca locurile sunt ocupate si mi-a zis ca fiu-sau parcheaza masina acolo si pot parca daca ii las si lui loc. Am facut-o. Dimineata, gasesc stergatoarele sus, dar inconjurate de o brazda de pamant cu iarba. Pe geamul soferului era lipit cu scotch un biletel in care eram amenintat ca, daca mai parchez vreodata acolo, imi voi gasi masina la centrul de ridicari. Nu este parcare platita in acea zona. 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice