Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
893
894
895
896
897
[
898
]
899
900
901
902
903
...
990
Mergi Jos
Autor
Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu! (Citit de 699907 ori)
0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
ntire2000
Hero Member
Mesaje postate: 7560
47°133'N 24°496'E Absurdistan
Re: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!
«
Răspuns #8970 :
03.Oct.2021, 03:20:21 p.m. »
Te gândesti ca poate si notarul a fi fost luat prin surprindere de
sistem
?
Ca poate s-a lovit si ala de el si habar n-avea ce îl asteapta?
memorat
スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
Costique
Hero Member
Mesaje postate: 2537
Gen:
Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
Göteborg
Re: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!
«
Răspuns #8971 :
03.Oct.2021, 03:36:12 p.m. »
Nu. Notarul a fost complet neprofesionist, a delegat treaba insuficient investigata si explicata către un angajat care s-a dovedit la fel de înzestrat pentru ea ca majoritatea funcționarilor publici. Imensa lor majoritate. Știți, in afara de a ma întoarce tot la el, ce varianta am? Asta știe si el. Si de aia tara este cum este. Credeți ca ala din vârf este problema? Este doar una. Din milioane.
memorat
Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008
The following users thanked this post:
saureign
bisti
Hero Member
Mesaje postate: 1716
Gen:
Swift 1.2 GS 94cp 2011
«
Răspuns #8972 :
03.Oct.2021, 04:57:36 p.m. »
Notarii publici nu mai apartin de stat de mai bine de 25 de ani.
Potrivit art. 3 din Legea nr. 36/1995 a notarilor publici, "notarul public este investit sa indeplineasca un serviciu de interes public si are statutul unei functii autonome."
“Notarii nu au nici o legatura de subordonare ierarhica fata de autoritatile publice, deoarece ei nu fac parte din administratia publica. Ei isi desfasoara activitatile independent si pe proprie raspundere, isi organizeaza liber modul in care isi desfasoara activitatea, in limitele stabilite de lege si isi colecteaza personal onorariile care alcatuiesc venitul lor”.
memorat
Costique
Hero Member
Gen:
Göteborg
«
Răspuns #8973 :
03.Oct.2021, 05:26:40 p.m. »
Pai asta subliniez, ca toata tara este așa. Subiectul thread-ului este tara, frumusețea ei si ca, din păcate, este locuita... Ca nu ajung exemplele bune pentru ca, daca nu știați, o picătură de ulei contaminează 100 de litri de apa...
memorat
bisti
Hero Member
Gen:
Swift 1.2 GS 94cp 2011
«
Răspuns #8974 :
03.Oct.2021, 06:39:09 p.m. »
Eu din fraza asta inteleg ca presupui ca sunt functionari publici.
"
Notarul
a fost complet neprofesionist,
a delegat treaba
insuficient investigata si explicata
către un angajat
care s-a dovedit
la fel de înzestrat
pentru ea
ca majoritatea funcționarilor publici
."
memorat
Costique
Hero Member
Gen:
Göteborg
«
Răspuns #8975 :
03.Oct.2021, 08:01:08 p.m. »
Nu, e o paralelă, despre calitatea angajaților "de birou", doar biroul notarului public e afacere personala. Daca nu s-a înțeles îmi cer scuze. De fapt toată povestea poate fi doar un ghinion imens dar știți, m-am dus la un notar din Timișoara sa-mi facă actul respectiv sa îl trimit celui care mi-a spus ca mai trebuie un act, o procura. Cam cum credeți ca m-am simțit când notarul mi-a spus ca el așa ceva nu face, ca din 2011 s-a schimbat legea, ca știe ca mai sunt notari care îl mai cer dar el așa ceva nu face… ca mi-ar fi făcut alt act in locul procurei dar nu avea timp sa citească speța/facă actele iar eu eram in ultima zi in tara...
memorat
bisti
Hero Member
Gen:
Swift 1.2 GS 94cp 2011
«
Răspuns #8976 :
03.Oct.2021, 09:31:26 p.m. »
Notarii sunt ciudati. Fiecare are pasaricile lui.
Am intalnit cazuri in Bucuresti unde un notar imi cerea un set de acte pentru o succesiune, iar altul imi cerea un alt set de acte pentru aceeasi treaba.
La fel si cu onorariile. Unul cerea aproape dublu pentru acelasi tip de acte, doar pentru faptul ca el "face mai rar" asemenea hartii.
memorat
shpeedy
Hero Member
Mesaje postate: 11865
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #8977 :
06.Oct.2021, 03:25:24 p.m. »
Un punct de vedere:
Politica e căzută în cap. Un avertisment!
România este din nou în 1933. Am mai trăit aceste vremuri. Cum adică?
Le-am mai trăit citind cu pasiune istoria acestei nații și pot să vă spun că România este în pragul unui moment periculos, similar cu ce a trăit în anii ‘30 și după.
Vă spun de ce.
1. Crește masiv NEÎNCREDEREA în partidele politice, parlament și instituții ale statului.
Tot mai mulți oameni cred că ‘sunt toți la fel’. Inclusiv noile apariții, acum implicate fulltime în jocurile politice, încep să fie văzute ca fiind ‘cam la fel’ cu ceilalți.
Văzând haosul guvernării, lipsa unei coerențe, zero planuri pentru țară, discursul paralel cu nevoile oamenilor, se produce o rupere grea între cetățean și reprezentantul lui.
2. Nu partidele vor mai avea succes, ci MIȘCĂRILE.
Practic, lumea care (mai) votează o face mai degrabă dintr-o lipsă de instrumente, nu din iubire față de democrație.
Se și vede de altfel că avem printre cele mai slabe participări din Europa.
Astfel, eu cred că partidele se vor eroda în mintea oamenilor, pentru că ce livrează sunt paradoxuri.
Nu poți în ziua în care îți cazi singur guvernul prin acțiuni iresponsabile ca tot tu să te plângi de ‘criză’ și de ‘urgență’.
Astfel, vor crește mișcările, multe extremiste, pentru că cetățeanul simte nevoia de ordine, de eliminare a duplicității, a paradoxului.
AUR, care nu ar fi trebuit vreodată să aibă legitimitatea politică a celorlalți, nu va scădea, ba din contră, va fi întărit de noi grupări.
Unele vor fi chiar paramilitare, susținute intens de afară, dar și implicit de incompetența de dinăuntru.
4. Bucureștiul e complet DECONECTAT de agenda oamenilor.
În acest moment, ceea ce se întâmplă în Parlament nu are nimic de a face cu ceea ce îi doare pe români.
Liveuri pe telefon, discursuri exaltate, chiar și un Superman cu capul spart pe holuri. Poate multora li se pare haios, hazliu, mie mi se pare extrem de grav.
Dacă ajungem de pildă la alegeri înainte de termen, prevăd politicieni fugăriți pe stradă de oameni cu facturi mari la căldură și fără locuri la spital, pentru că am lăsat covidul să crească prin iresponsabilitatea noastră.
5. TINERII lipsesc complet din conversație.
Pur și simplu nu există pe piața politică o preocupare reală pentru tineri, pentru educația lor, pentru problemele lor.
Nu ne ascultați? Vom pleca toți afară. Nu ne reprezentați? Noi nu vom mai vota. Este ceea ce se aude din banca viitorului.
6. EXTERN, se adună norii.
America devine tot mai dezinvestită în regiune. Știu, vezi zice: dar Deveselu, dar Kogălniceanu, dar, dar.
Realitatea este că America are timp doar part time de noi, preocupată de China în 90% din timpul ei și de propria-i supraviețuire acasă.
În golul lăsat în urmă, vor intra tot mai masiv Rusia, dar mai ales partenerul ei cu adevărat puternic China.
UE, slabă în politica externă, nu va putea face față unui asemenea asalt. Iubesc Uniunea, însă militar și politic rămâne un pitic.
UE nu a înțeles niciodată, nici nu a vrut să creadă că prosperitatea se ține și cu arme și cu proiecție de putere reală, nu imaginată.
Ce propun?
️Să recunoaștem că e grav.
️Să ieșim din ‘logica politică’ și să intrăm în ‘logica oamenilor’.
️Să știm că va putea fi mult mai rău pentru țară în 2024 sau mai devreme și să luptăm de azi ca asta să nu se întâmple.
️Să nu mai ne hlizim ca proștii la evenimentele zilei, cu glumițe slabe despre Xene și Supermani.
️Să luăm postura gravă care este cea care se potrivește vremurilor în care trăim.
️Să facem ‘orice pentru noi, acum’, așa cum mi-a transmis ieri un medic din Sibiu. Să punem mâna, să punem toți mâna cu mama urgenței de pe lume.
Iertați-mă, ieri nu mi-a venit nicio glumă cu #Cîțu, pentru că nu mi se pare funny deloc.
Winter is coming. Intrăm într-o iarnă grea, nu doar ca anotimp, ci ca nație, ca demos.
Sursa:
Nicu Stefanuta
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
memorat
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
The following users thanked this post:
gabineg
,
toma
,
gigel
,
Costique
,
gabi males
ntire2000
Hero Member
«
Răspuns #8978 :
07.Oct.2021, 11:56:03 p.m. »
România "educata".
Niste nemernici care cel mai probabil tânjesc pentru terenurile de sub cladiri.
memorat
スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
ntire2000
Hero Member
«
Răspuns #8979 :
08.Oct.2021, 10:49:19 a.m. »
Nu avem sanatate si educatie, deoarece n-avem spitale si scoli.
In schimb
avem opulenta cât cuprinde.
Când va fi terminata, deja jumatate din popor îsi va fi luat lumea în cap.
memorat
スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
Tipărire
Pagini:
1
...
893
894
895
896
897
[
898
]
899
900
901
902
903
...
990
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!
There was an error while thanking
Thanking...