0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
... capitaliștii sunt de vina pentru tot.
Cred ca sunteți obișnuiți cu deciziile fără logica. Pentru ca sistemul prin care se iau deciziile este prost, este bazat pe experienta personala a unei persoane sau grup restrâns. Ca sa nu mai vorbim de interese sau voințe, "sa se facă voia mea!"... Si ca sa fie si cireașa pe tort, sistemul bugetar aduna crema incapabililor cu funcții care decid lucruri care le depășește înțelegerea si inteligenta... Orice ai face si oricât te-ai strădui, la un moment dat te vei lovi de ei. Si credeți ca restul, sunt imuni? Nu, s-au molipsit. Societatea este bolnava cumva.Sa vin 3000 km pentru un act, sa vorbesc la telefon cu luni înainte, sa trimit documentele cu săptămâni înainte, sa vorbesc iar cu 2 zile mai înainte de întâlnire despre subiect cu notarul ... ca sa fiu anunțat la 3 zile după ce am părăsit zona ca ... mai este un act de făcut... nici dușman daca îmi era nu ma așteptam la asta... Așa ca...lăsați orice speranță...
Sa vin 3000 km pentru un act, sa vorbesc la telefon cu luni înainte, sa trimit documentele cu săptămâni înainte, sa vorbesc iar cu 2 zile mai înainte de întâlnire despre subiect cu notarul ... ca sa fiu anunțat la 3 zile după ce am părăsit zona ca ... mai este un act de făcut... nici dușman daca îmi era nu ma așteptam la asta... Așa ca...lăsați orice speranță...