Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699935 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Vecchio

Ce blestem pe capul nostru! Îmi vine să urlu - dar știu că-i degeaba, precum lupul în pustie! X-( X-( X-( X-( X-(
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ntire2000

Ultimul reportaj Recorder.
De vazut - pâna nu intervine cenzura si dispare si asta de pe net.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

Ăștia, n-au nici un Dumnezeu, nu se gândesc la generațiile viitoare, doar îmbină utilul cu plăcutul - căpătuiala cu plăcerea de a distruge. X-( X-( X-(
N-are cine să-i atârne  :dknw: :-O
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
După încheierea sezonului estival pe litoral, un chef celebru își striga ofurile.
Super și comentariile.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: toma

Offline ...

Daca s-a bagat in troaca litoralului romanesc de sezon estival, acum il mananca porcii. De pe urma carora, totusi, pare ca a castigat suficient, din moment ce vrea sa continue. Nu se da in "laturi", carevasazica. Pentru pretentiile pe care le are fata de clienti, i-as recomanda, totusi, atunci cand gateste https://bucatarsiospatar.ro/protectie%20barba, pentru a putea bombani linistit in barba deasupra tigailor.

The following users thanked this post: gabineg

Offline ntire2000

Corect, tipul asta e din ciclul alora care vor si cu sula-n fund si cu sufletu-n rai.
Ca si cum banii ghertoilor n-ar fi la fel cu cei ai intelectualilor de care/spre care tânjeste.
La anul parca-l vad cum gateste vegan - taie iarba la Ibiza.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Calin sb

Pentru un restaurant de fițe la care-i faci reclama mi se pare o idee trăsnită să-ți judeci clienții.
La anu le pune si pozele cu nume pe Facebook, sa facă un blacklist .
Oricum la anul va avea prea multe mese.
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline ntire2000

Un subiect de meditatie.
La o cautare simpla pe "goagal" (Vanghelie dixit) nu veti gasi nimic despre "majorari facturi energie firme".
Ei dragii mei, atâta pot sa va spun, ca dupa 1 ianuarie o sa vedeti mii sau zeci de mii de someri.
Ca nici o firma/intreprindere nu-si permite sa plateasca facturi la energie/gaze cu 200-300% mai mari fara sa trebuiasca sa faca reduceri de cheltuieli pentru a nu trebui sa aduca de acasa banii de profit.
Si cum la noi cea mai simpla modalitate de a reduce cheltuielile o reprezinta disponibilizarile.....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Vine weekendul, e vreme frumoasa, ce-ar mai merge o partida de golf....
Acuma ca tot ne-am resemnat si stim ca nu mai e nimic de facut.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Președintele Klaus Iohannis a transmis vineri, 1 octombrie, un mesaj în urma tragediei de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța acolo unde o secție ATI a luat foc. Șeful Statului a transmis condoleanțe familiilor și a precizat că a cerut premierului și ministrului Sănătății să se asigure ca o astfel de tragedie nu se va repeta.
Președintele se declară îngrozit de tragedia din Constanța.
„Sunt îngrozit de tragedia care a avut loc în această dimineață la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Este o nouă dramă teribilă care confirmă infrastructura deficitară a sistemului de sănătate românesc, un sistem învechit, greu încercat și pus sub o presiune de neimaginat de valul patru al pandemiei de COVID-19".

Cam asa spune la fiecare incendiu !
Intrebarea  este nu "ce va spune la urmatorul incediu?" ci "unde va avea loc urmatorul incendiu?"

Zece incendii în mai puțin de un an în spitalele din România. Cele mai mari tragedii au fost în secțiile ATI care tratează pacienții cu COVID în stare gravă
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip