Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699936 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Nu, te înșeli si o repeți, marca CE înseamnă ca produsul respecta normele de control a ale calității in fabrica la producerea respectivelor obiecte. De exemplu trebuie sa ai sistemul de management al controlului calității atestat, celebrul ISO9001.

Nu are nimic de-a face cu ce iți închipui dar pentru ca ai insistat, ma întreb si cu ce altceva te mai înșeli...
  Da-da, asa e, m-am grabit si am gresit. Aici ai dreptate !

Ramai on line sa vezi cu ce altceva ma mai insel ! :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bisti

Se inseala cu mai multe.
Pe partea cu normele europene de respectat nu am ce sa adaug pe langa ce a zis @Costique. Are perfecta dreptate. Din dosarul depus de turcii cu tramvaiele reiesea ca ei si-au obtinut niste autorizatii de la unii privati din Italia, un fel de "service privat din judetul xx". Nu aveau nicio legatura cu autorizatii ISO.
In rest, ce sa mai zic? Eu vin cu fapte, el o da in bascalie. Il face sa rada adevarul crunt.
Cu ce sa plateasca continuarea lucrarilor? Cu datoriile pe care le avea primaria? Care dadea bani LUNAR cate 1.000.000 de lei la catedrala neamului?

https://ziare.com/gabriela-firea/primar-bucuresti/firea-si-a-facut-bugetul-da-11-milioane-de-euro-pentru-biserici-1556470

Cine a zis vreodata ca 11.000 e salariu BRUT? Asa scrie la tine pe fluturasul de salariu?

11.000 NET la C.M - vs 3400 NET mediu pe economie (salariul NORMAL spus de mine nu inseamna ca e de ajuns, dar asa e calculat de finantisti):

https://www.zf.ro/eveniment/salarii-2021-salariul-lunar-mediu-net-economie-aproape-3-400-lei-19957682

La autobuzele Otokar, 8112 de defectiuni ti se pare "cateva"? La 400 de autobuze sunt minim 20 de defectiuni la FIECARE!

https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-24603237-exclusiv-autobuzele-otokar-cumparate-2018-primaria-capitalei-inregistrat-intrarea-circulatie-peste-8-000-defectiuni.htm
Ce a avut de zis Firea despre asta? Ca soferii romani (care pana atunci au mers DOAR pe Mercedes - niste antichitati) au probleme in a intelege bordul electronic al masinii. Serios? Si ca a fost nevoie de cateva luni pana s-au facut "reglajele necesare". Serios? Deci, tu cumperi autobuze construite special pentru Firea, pentru Bucuresti, nu ceva standard ...
Ce sa mai dezbat cu tine? Ai ochelari de cal si esti incurabil. Stau si ma minunez cum, in epoca internetului, mai sunt unii care sorb fiecare cuvant de la TV, de la toti habarnistii.

Uite aici anunturile Primariei Generale (nu iti pot da link din M.Of sau de pe gov.ro pentru ca a expirat perioada de publicare):

https://www2.pmb.ro/institutii/primaria/directii/directia_mru/anunt_angajare.php

Vezi ceva mai vechi de 2021? NU! Oare de ce?

Cat despre angajari, iar esti pe langa. In martie 2021 s-a dat liber la angajari la stat pe 6 luni, atata timp cat ordonatorul de credite se poate incadra in bugetul de cheltuieli de personal al institutiei. De ce? Pentru ca mai sunt oameni care ies la pensie, care pleaca din diverse motive, etc.

Dar tu vrei mura-n gura, asa intelegi tu sa dezbati. Fraierii sa caute raspunsuri pentru ca tu sa nu "te razi".
E ultimul raspuns al meu pe subiectul asta. Nu are rost sa stau sa imi pierd timpul cu tine.

The following users thanked this post: ntire2000, saureign

Offline enicky

Cat despre utilajele in tipla, de ce nu au fost folosite pana acum? Firea a infiintat companiile municipale de 4 ani.
Nu vreau sa ii iau apararea lui Nicusor, e depasit TOTAL de situatie.
  Nu-i iei apararea, dar de trei pagini incoace, doar asta faci !
Citat
Cine a zis vreodata ca 11.000 e salariu BRUT? Asa scrie la tine pe fluturasul de salariu?
Din cate stiu eu, in documente oficiale se stipuleaza salariul brut, nu ce "iei in mana".(in Revisal se inregistreaza brutul, nu netul)
Citat
La autobuzele Otokar, 8112 de defectiuni ti se pare "cateva"?
Tot in articolul citat ai "uitat" sa mentionezi ca Citaro au fost cumparate cu fonduri europene(i-auzi, primaria a accesat fonduri europene!) si urmatorul pasaj :
Conform caietului de sarcini, toate cele 400 de autobuze au o garanție de opt ani, în acest interval, manopera completă, inclusiv reviziile, intrând în sarcina furnizorului. Mai mult decât atât, în primii 4 ani, mijloacele de transport în comun vor avea o garanție extinsă, adică inclusiv în ceea privește consumabilele de exploatare (uleiuri, filtre, manoperă de revizie tehnică, întreținere etc).
Citat
E ultimul raspuns al meu pe subiectul asta.
Pacat, ca pe mine ma amuza  frustrarea si inversunarea  ta impotriva lui Firea, prin care incercai sa palmezi carentele lui Nicusor D.

Cat despre angajari, chiar nu m-a interesat subiectul(nu lucrez sau colaborez institutional cu primaria). Dar anumite posturi din institutiile de stat se pot ocupa si prin transfer sau detasare, nu numai prin concurs.

Citat
Nu are rost sa stau sa imi pierd timpul cu tine.
  Chiar nu ti-ai pierdut timpul, dupa modul de abordare si atitudinea din postarile tale, am tras si eu niste concluzii. :-?
In rest, acum ai rasuflat usurat, presupun !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Vecchio

Offline Vecchio

E tot mai evident că agenda politicienilor și cea a românilor de rând sunt cu totul diferite. Aproape nimic din ce fac primii nu îi interesează pe plătitorii de taxe, deși ei sunt cei nevoiți să suporte efectele deciziilor (și, de cele mai multe ori, ale indeciziilor) lor. Și, la fel, aproape nimic din ce așteaptă cu adevărat românii nu figurează, la modul concret, efectiv, pe "to do list"-ul politrucilor. Nu de alta, dar problemele grave și serioase, izvorâte din decenii de amânări și decizii proaste, nu sunt deloc plăcute și, nu-i așa, "erodează" imaginea publică!

Așadar, în loc să aflăm răspunsuri la întrebări clare și apăsătoare - de ce suntem săracii Europei, într-o țară despre care ni se spune că e bogată? de ce suntem nevoiți să suportăm asemenea creșteri nejustificate de prețuri? de ce nu putem beneficia de resursele noastre și suntem întotdeauna dependenți de importuri? de ce nu suntem apărați de abuzuri, de monopoluri, de multinaționale? de ce plătim cu salarii de lux un aparat de stat ineficient, și încă din împrumuturi? ș.a.m.d. - ni se servesc declarații despre o criză politică ale cărei sensuri nu le pricepem decât într-un singur mod.

Anume că "ăștia" se ceartă din nou pe ciolan, adică pe banii noștri și pe viitorul nepoților noștri, fără să îi intereseze defel ce ne doare și unde suferim. Necinstiți da, dar nu proști. Ci TICĂLOȘI.

Condamnat pe viață în România, și încă "la locul de muncă", adică să trebuiască să-i aud zi de zi pe acești inconștienți turnându-ne minciuni, încă odată mi s-a confirmat previziunea din '90 și îi înțeleg tot mai bine pe cei care au ales calea emigrării, încercând să se salveze și să se împlinească oriunde în "afară". Aici va deveni, în curând, imposibil...decât dacă nu ești ca Rareș Bogdan!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: sfichiu, ntire2000, gabineg, enicky, saureign, remarque, Costique

Offline enicky

Ce ne facem, ca ne spune !!!! 

BREAKING Premierul Cîțu anunță că va informa partenerii europeni și SUA despre ”alianța toxică” dintre USR PLUS și AUR.

Cand eram in scoala generala, in asemenea situatii se striga : paraciosul, paraciosul ! Ca sa coboram la nivelul clasei politice actuale !

Offline ntire2000

Când avem niste golani care ne conduc destinele, ne mai miram de nesimtirea si lipsa de respect pe care ne-o aratam unii altora?

I-au băgat laserul în ochi pilotului elicopterului SMURD. „Joaca” putea avea consecințe grave
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ntire2000

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, 19 septembrie, că a auzit discuţii între şefii serviciului Român de Informaţii şi procurori asupra cărora cei de la SRI ar fi făcut presiuni.

Dragnea a vorbit şi despre fostul director al SRI, George Maior, despre care a spus că „de la 10, 11 dimineaţa devenea prieten cu paharul”, Dragnea acreditând ideea că Florian Coldea era cel care lua decizi importante.

„Problema nu-s judecătorii în România, problema este această structură ocultă, nenorocită, care a fost condusă de Florin Coldea până în momentul în care l-au demis şi care a fost preluată şi condusă şi astăzi cu mână forte de Pahonţu, în nunele lui Iohannis. Toată această structură, care are acţiuni nu numai neconstituţionale şi nelegale – noi vorbim de acţiuni care cred că pot îmbrăca forma trădării naţionale, nu s-a vorbit mult în România despre definiţia trădării naţionale, trădarea naţională nu e numai când trădezi statul, dar cred că cel mai grav e când trădezi interesele bunăstarea şi viitorul cetăţenilor din stat”, a afirmat Dragnea.

El a precizat că face aceste afirmaţii în urma discuţiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului cu Florian Coldea, cu fostul director al SRI George Maior, cu Victor Ponta, cu Sebastian Ghiţă sau cu Vasile Dîncu.

„Am auzit cu urechile mele discuţii telefonice între Coldea sau Maior şi procurori, cum îi presau, cum dădeau ordine, cum trimiteau practic la Parchet... Mai mult domnul Coldea, pentru că George – asta nu e o bârfă - dar George, cam de la 10, 11 dimineaţa devenea prieten cu paharul”, a mai afirmat Dragnea.

Dragnea a spus că unii lideri politici cum ar fi George Becali, patronii cluburilor de fotbal, unii oameni din presă, sau patroni de presă erau în vizorul celor din aşa-numitul „stat paralel” pentru că erau consideraţi personaje care nu puteau fi controlate.

Mai mult, Dragnea a avansat ideea conform căreia fostul internaţional Gheorghe Popescu a fost condamnat la închisoare pentru a nu fi ales în fruntea Federaţiei Române de Fotbal.

El a precizat că nu Traian Băsescu coordona statul paralel, ci Florian Coldea, despre care a spus că este „un personaj malefic” şi că „nu e prost deloc”.

Dragnea a adăugat că nu este „supărat” pe judecătorii care l-au condamnat, argumentând: „Eu nu-mi dau seama cum aş fi reacţionat dacă aş fi fost supus în locul lor, supus la asemenea presiuni inimaginabile”.

Stiti ce e si mai trist?
Faptul ca ceea ce zice borfasul asta e perfect adevarat.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Ei, adevărul nu poate fi perfect, e doar adevăr. In privința faptelor, este posibil ca toate sa fie reale. In privința concluziilor, este necesar sa fii obiectiv fata de toți cei implicați. Si mai ales sa știi TOATE faptele. Așa cum descrie domnul condamnat, Codlea ar trebui sa fie vreun zeu, ceea ce nu este. Așa ca ori organizația e mult mai mare si Dragnea se folosește de surse din interior servind de fapt luptei pentru putere in cadrul organizației (iar asta îl face parte a ei in poziția sacrificatului) or bate câmpii. Pentru ca rezultatele politice nu arata ca Johannis ar avea vreun impact real in România, ficusul de la Cotroceni a trecut cu bine prin x ani de mandat fără sa aibă moțiuni, scandaluri etc. Iar PSD e pe cai mari si datorita ficusului si politicilor proaste  duse de aliați. Iar rolul TV-urilor amice, unde este? De ce Dragnea nu vorbește de manipularea grosiera si absolut jignitoare a inteligentei la care se deda mass-media din România? Ca el a pierdut mai întâi acolo... In realitate simplificarea asta extrema este dăunătoare. Sa nu uitați ca in fiecare clipa sunt 100000 de indivizi care trag de buget in toate direcțiile, fiecare cu interese proprii si gata sa facă orice trebuie sa-si asigure "succesul". 100000 pentru 100 de miliarde euro...cam 1 milion de euro de căciulă, anual, pentru asta se bat. De asta fug toți oamenii morali din România... Ca Dragnea îl arata cu degetul pe Codlea...asta e frecție la picior de lemn. Praf in ochi. Ordin...de la...

PS: Stiti cum am auzit eu prima data de Sebastian Ghita? Un interviu laudativ la radio pe când juca si conducea Asesoft in liga de Baschet, avea 19 ani. Si eu m-am mirat ce bun softist era el daca avea atâtea realizări, un geniu ... ca după vreo 10 ani sa auzim ca de fapt era doar un agent secret bine implementat, la ordin, crescut din liceu... când nu știi TOATE faptele, concluziile sunt complet greșite.
PSS: Statul nu exista. E un concept. Ce exista si e foarte palpabila este organizația ce acționează in numele statului...De aceea PCC este cea mai tare corporație mondiala...Si daca nu acționează corporativ, se duce după КПСС...
PSSS: Am mai citit de ghidușia asta cu "a fost condamnat ca sa nu"... vrea sa ni-i facă simpatici pe condamnați. Nu, nu sunt nevinovați!!! Au fost condamnați pentru ce au făcut. Pentru mine, ca cetățean corect, problema este ca au scapăt multi, ca organizația care controlează statul nu ne are pe noi ca nație drept scop ci perpetuarea sa ca organizație ...
« Ultima Modificare: 20.Sep.2021, 01:14:29 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: sfichiu, saureign

Offline ntire2000

Interviul lui Dragnea de aseara a fost un exercitiu de forta, ceva de genul "lasati-ma în pace ca va dau în gât cu tot ce stiu din casa".
Astia tocmai i-au mai deschis niste dosare poate-poate îl mai parcheaza o tura, iar omul se vede nevoit sa-si apere pielea.

Data trecuta l-au parcat pentru un rahat daca stam sa ne gândim.
Avea chestii si mai penale facute, problema era ca în alea era în grup organizat si nu s-au riscat sa-i lege pe mai multi ca iesea bairamul prea zgomotos.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού