Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708801 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Bani n-am primit ... da' intr-o vreme beneficiam de 7 zile cazare gratuita in extrasezon ... nu pot spune ca am profitat prea mult de oportunitate, doar vreo 3 sejururi cu mai bine de 10 ani in urma  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline adrian_r5

oare madam Udrea stie ce se afla la Herculane?? :-?
... cred ca habar n-are pe unde sint Herculanele astea ... Elena Udrea: Turismul romanesc a reusit sa iasa din criza   >:) >:) >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sfichiu

« Ultima Modificare: 18.Feb.2011, 10:18:47 a.m. de sfichiu »
  • VITARA S ,Matiz

Offline Silfax

Am dat intamplator in seara asta peste aceasta stire. Cred ca in perioada urmatoare , lupta pentru a pune in aplicare acest proiect se va inteti, proportional cu valoarea unciei de aur de pe burse....
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14589
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Tată de fată, în 2040

E noapte. Sună telefonul. iPhone 34, cu thinkscreen. Sonerie oldie, o piesă de la Justin Bieber.
- Alo.
- Tata? Îmi dai te rog parola, că am cunoscut un băiat.
- Ai înnebunit? Nici măcar nu-l cunosc.
- I-am făcut testul ADN şi un RMN cu telefonul, i-am verificat cazierul pe facebook şi e ok. Hai, te rooog..
- Stai că închid...
În 2040, Guvernul Boc 27 impozitează convorbirile mai lungi de 30s cu o sută de catralioane de lei pe secundă.
- Fată, acuma mă uitam pe Google Face View, ce cauţi în barul ăla infect, care n-are nici scanner la intrare?
- Tată, te rog, lasă-mi intimitatea în pace. Nu-i destul că numai tu ai parola de la iCentura mea de Castitate?
- Bla, ţi-am explicat care sînt riscurile...
În 2040, numele au devenit scurte şi onomatopeice (Ar, Ai, Blo, Bla, Bli, Boc, Cli, Cla, Cri) din cauza inteligenţei tot mai reduse a populaţiei, care lasă gînditul în grija computerelor. Singurele nume care au supravieţuit sînt Elena şi Traian, istoricii punînd asta pe seama puternicelor şi nemuritoarelor mitologii greacă şi romană.
- ...dacă băiatul ăla îşi bagă mufa în priza ta (la propriu; tatăl nu folosea argoul - n.r.) şi faceţi din greşeală un copil, ştii noile măsuri guvernamentale, nu?
- Nu, care-s?
- Ai o săptămînă de odihnă, după care o lună faci muncă în folosul statului, pe şantier la construcţia de creşe, să-ţi poţi plăti spitalizarea. Apoi te întorci la cele două joburi. Au mărit şi rovinieta pentru cărucioare şi cică acum trebuie să-i dai copilului chitanţă de fiecare dată cînd alăptezi, că altfel e fraudă. La un an, copilul trebuie să înceapă munca, ce poate şi el, asamblat şi dezasamblat de jucării, dar pe carte de muncă, nu pe drepturi de autor, că nu creează nimic. Ai înţeles, fata mea?
- Da, tati. Închide, că consumi, ne vedem acasă, noapte bună.
Bla oftează, apoi către băiat:
- Mă, veste proastă: n-am parola. Încercăm nişte variante sau ne băgăm la un film?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogdanb

[...] din cauza inteligenţei tot mai reduse a populaţiei, care lasă gînditul în grija computerelor [...]

Trist dar din pacate atat de adevarat, acest proces deja a inceput si crestere vazand cu ochii de la an la an ...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Leutz

Daca are cineva dintre utilizatorii din zona Timisoara-Arad ceva alice ramase de la ultima vanatoare, il rog sa mai iasa o data pe 'teren' si faca un bine. La plecare sa nu uite sa-i lase individului infipta in gat o tablita cu "aici sunt banii dumneavoastra", sa stie lumea despre ce-i vorba.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/imbogatiti-pe-seama-autostrazii-arad-timisoara-922108.html
« Ultima Modificare: 23.Feb.2011, 01:41:04 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
  • Gen: Bărbat
Ar fi trebuit introdusa o lege similara cu cea din Polonia. Acolo pretul pentru terenul expropriat nu se negociaza, ci este stabilit printr-o formula matematica. Astfel la ei exproprierea se face rapid si se evita speculantii.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline shpeedy

Daca are cineva dintre utilizatorii din zona Timisoara-Arad ceva alice ramase de la ultima vanatoare, il rog sa mai iasa o data pe 'teren' si faca un bine.

Iar daca are nevoie sa deconteze costul gloantelor, ne poate trimite chitanta. Cred ca ne descurcam cu o cheta...  =))
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X