Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699956 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
N-am nevoie sa știu in nici un caz ce se întâmplă in tara de la Antene si de la slugile lui Voiculescu. Sunt o groază de alte saituri si de freelanceri care scriu despre ce se întâmplă in tara si care nu sunt plătiți de nimeni, primesc donații sau publicitate google. Pe aia ii citesc eu. Si daca 5 spun un lucru, in nici un caz nu îl ascult eu pe Tuca, Badea si compania. Voi  sunteți prea orbi si credeți ca știți, ca va informează trustul… Treaba voastră. Nici o calamitate  nu putea face atâta rău cat a făcui PSD cu precursorii si epigonii. Si culmea, ei sunt cei care deplâng soarta României...in timp ce jumătate de tara n-a cunoscut NICIODATA  o alta guvernare decât PSD-ista...Apropo, sunteți liberi sa informați parchetul de orice ghidușie îl acuzați pe asta (eu din principiu atac balivernele tip Voiculescu, pentru ca aia scriu doar la comanda. Daca ați uitat, amintiți-va ce i-au făcut ăluia de la CNSAS prin 2012 cu "canceroșii" si ce s-a întâmplat după, când Ponta era PM. Sau "vita Kobe"...o fi renunțat protocolul de stat la ea? Mi-e sila....). Ca poate ia si asta calea  pe care a mers si precursorii PSD-isti, ca "domn doctor", de exemplu...A, "domn doctor" era "de-ai noștri", o si fi deținut politic...

PS: de aceea trebuie sa va temeți si mai mult de deștepții care va fura...si de slugile lor. Știu exact ce fac dar nu le pasa. Dar dau impresia ca mor de grija celorlalți. Si prea multi ii si cred... de aia ii disprețuiesc si mai mult.
PSS: Si orice ai face se poate manipula, Nu aveți decât sa va uitați la activitățile voastre si de interpretarea pe care le-o dau cei ce mor de grija voastră...Sau credeți ca  din toți din jurul vostru nu exista niciunul care sa spună "ce-a facut si prostul asta"?
« Ultima Modificare: 31.Aug.2021, 08:50:18 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: saureign

Offline enicky

@Costique, tocmai cand credeam ca am scapat de "poiezia" asta cu pesede, uite ca autorul ei si-a lasat un cui unde mai agati tu cate ceva in el din-cand-in-cand! :clap:

Sa stii ca realitatea doar tu o gasesti pe la un freelancer, noi o gasim chiar in casele noastre(cand n-avem apa!), pe strada(unde e mizerie), in parcuri(unde e buruiana pan' la brau si colcaie mamiferele), in parcare(unde m-au muscat tantarii cand am schimbat filtrul de polen, ziua!), in facturi si ...unde sa-ti mai zic, in magazine, etc.

Tu ti-ai pus palma'n... si acum ti-e mila de noi...  :-j, doar ca nu ne faci si prosti...

Chiar nu era nevoie de stirea asta ca sa mi se confirme ca acest domn NU are nimic in comun cu functia de primar !!!

Nu mai muta discutia la pa'sopt, pentru ca el nu e nici politician, nici gospodar, este ...exact ceea ce vedem la tv. cand i se cere o declaratie !!!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: vali22

Online ntire2000

pe strada(unde e mizerie), in parcuri(unde e buruiana pan' la brau si colcaie mamiferele), in parcare(unde m-au muscat tantarii cand am schimbat filtrul de polen, ziua!), in facturi si ...unde sa-ti mai zic, in magazine, etc.
    Tu ti-ai pus palma'n... si acum ti-e mila de noi...  :-j, doar ca nu ne faci si prosti...

Mizeria noi o facem - nu vin strainii sa ne-o arunce în cap, buruienile din fata blocului le mai putem defrisa din când în când (ca sunt problema asociatiei de locatari nu a primariei), iar tântarii.....nu stiu ce sa zic, cred ca esti dulce tare ....  :D
Iar prosti oricum suntem, dovada ca spiritul civic e aproape inexistent.
Societatile dezvoltate de dincolo pe asta s-au construit, pe trasul de mâneca al celor pe care alegatorii i-au mandatat sa reprezinte interesele poporului, nu interesele lor personale.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline chriss

[quote author=Costique
Am oameni care de 32 de ani stau numai in fata blocului si discuta ce vad la TV. Si in ziare. Si sunt exact după chipul articolului, pentru ca n-au învățat la scoală sa gândească, mai ales cu capul lor...
L.e
Vad ca tu ai ura in tine urata rauu! Daca tu urasti si niste amarati de oameni care stau in fata blocului!
Se vede ca esti exact ca neomarxistii astia care sunt acum la putere.
Nu au voie oamenii sa comenteze nimic? Un consult ceva cand ai facut ultima data? Ne cam pui pe ganduri prietene! Ura asa de mare ca la tine nu am mai vazut decat la o persoana cu mustata  scurta prin 1940,dar a sfarsit...
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Online ntire2000

Dupa ce ajungi sa traiesti o luna în alt mediu, într-o societate aproape normala si civilizata cu cel putin câteva decenii în fata, în mod cert vei prinde si tu o anumita ura care se traduce mai degraba în dispret fata de impotentii aia care dezbat degeaba politica de 30 de ani si la fiecare 4/5 ani voteaza strâmb ori cu unii, ori cu ceilalti fara sa realizeze ca toti sunt niste hoti ordinari si solutia e cu totul alta....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Costique

Offline chriss

Corect spus!
All grip

The following users thanked this post: Costique

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg

Si-o sa-mi para rău ca am plecat după 40 de ani pana oi muri...Cat despre mila...nu. Si nu, nici ailaltă. Am toată familia rămasă in tara, are cine sa-mi arate si sa-mi spună. Si de o parte, si de alta. Dar când mi se dau anumite "surse" ...sa avem pardon.

Dar am teren cumpărat in tara si o sa ma întorc. Si o sa dau la dos toate principiile ca sa pot trai si eu cat de cat in nemernicia care a cuprins tara. Ca sa apuc si eu o vârstă mai înaintată bănuiesc ca TV n-o sa-mi iau...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: ntire2000, saureign

Online ntire2000

Pe mine doar parintii ma mai tin în cloaca asta... ca n-are cine sa-i îngroape la final ....
Dar copilul mi l-am educat altfel, pragmatic si necrutator de la renuntat la principii.
Macar el sa nu fie bataia de joc a unor golani drogati si alcoolici care ne conduc.

Sa vedem din ce-si vor mai lua pensiile speciale peste 5-10 ani.
Peste 70% din colegii mei de facultate sunt plecati din tara .... si vorbim de o generatie trecuta de prima tinerete.
Nu mai vorbesc de aia multi si prosti care s-au saturat sa fie sclavi cu 10 euro pe zi - tot respectul pentru ei.

Raluca Turcan a anunțat că „se estimează o creștere a prețurilor”, dar a refuzat să spună cu cât. „Nu cred că este oportun”
Alta secatura care sfideaza omul de rând....stie dar nu crede ca e "oportun"....

Pe lânga mincinosul care e premier... "nicio companie de stat nu trebuie să nu profite de o situație conjuncturală ca să-și umfle profitul”, a declarat premierul.

Asta ne ia pe fata de prosti, oare unde se duce profitul unei companii de stat?!?
Nu cumva si în pretul de 4 lei al unei ciorbe de la cantina parlamentului?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline chriss

@ntire2000
Sa vedem din ce-si vor mai lua pensiile speciale peste 5-10 ani.

Peste 5-10 ani ? Astia in max 2 ani isi fac bani cat sa traiasca si urmasii lor inca 100!
All grip

The following users thanked this post: vali22

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice