Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699962 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Christian 1

• Vizitator
Un turist căutat de trei zile pe munte era de fapt acasă, dar nu a mai anunțat salvamontiștii pe care tot el îi alertase

Asta ar trebui dus în desert doar cu o portiera, când i se face prea cald sa mai lase geamul câte un pic.
Asta ar trebui dus în desert si lasat acolo fara nimic. :)

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

• Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ntire2000

Le cumpara un smecher la licitatie si dupa aia face un biznis cu primaria.
Tipic mioritic....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

Bistoș un hoaver de-a lui, chitit de mult pe treaba asta!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Circ marca PSD făcut de cozile de topor marca Voiculescu. De parca n-am ști cine sunt DCNEWS...Si la fel e toată nenorocita de mass media din România. Tare m-am bucurat când am plecat si tare ma doare când ma întorc...
Am oameni care de 32 de ani stau numai in fata blocului si discuta ce vad la TV. Si in ziare. Si sunt exact după chipul articolului, pentru ca n-au învățat la scoală sa gândească, mai ales cu capul lor... Eu mi-am făcut gândirea critica singur, ca n-aveam nici TV  si nici ziare. Așa ca citeam. Cate o carte la 3 zile. La cei ca mine prăpăstiile descrise de "jurnaliști" înregimentați... daca voi credeți ca asta e "informare" mi-e mila si de voi...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: saureign

Offline chriss

@Costique
Tu daca nu sti ce se intampla in tara pentru ca esti plecat,mai bine renunta la critici aduse ziaristilor.Daca scriau doar de PSD erai multumit?
Jurnalistii isi fac treaba,ca sunt pro sau contra puterii,dar asa aflam ce se intampla in lume! Nu cred ca mai putem afla  noutati doar citind "almanahe" cum procedezi tu.
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline ntire2000

Circ marca PSD făcut de cozile de topor marca Voiculescu. De parca n-am ști cine sunt DCNEWS...

Daca articolul este o manipulare, atunci este una bine facuta.
Pe mine nu ma mai impresioneaza nici daca stirea e adevarata si nici daca e falsa - gustul amar al atâtor mizerii facute de cohortele de banditi succedati la butoane în ultimii 30 de ani e greu de estompat.

Trompetele din tabara adversa ar trebui sa vina cu dezmintiri, altfel impresia de smechereala se va accentua si va ramâne greu de combatut.

PS: între noi fie vorba, as miza pe faptul ca e fake-news bine pus la punct la pachet cu emotia provocata de asta.
Vorba ultimei reclame emag "saracii oameni, toate vechiturile le-au luat"
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού