0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Stiu ca suna idealist dar ar trebui sa-i taxam pe aia care s-au dovedit corupti si sa-i fortam sa nu mai aiba tupeul sa candideze vreodata.Acuma avem un premier care si-a falsificat anul absolvirii si a încercat sa fenteze sistemul juridic american, care a crezut ca pe acolo se merge la plesneala ca prin Românistan - unde daca ungi bine o balama nu mai scârtâie usa.Ei, unul ca asta ar trebui sa dispara în secunda doi dupa ce a fost dovedit mincinos si hot.Sa vina altul, ca or fi destui cu n-shpe masterate care stau la îmbarcare pe Otopeni scârbiti de tara asta corupta.
Ce-mi place mie, când unii sunt la putere, tipa ceilalți si viceversa. Având in vedere durata si extinderea primilor la putere, nu-i plâng. Oricum ai da, năpasta mai mare ca PSD nu a avut tara asta, oricât de bine au făcut unora personal. Am si eu in familie pensionar cu 6000 lei pensie care le mulțumește non stop si nu-l dezlipești de Antena 3 si iRealitatea...știi, e singurul...Si el tipa de fiecare data când e vorba de primarul din Timișoara, ca ălalalt (PNL-ist) a făcut si asta nu face...dar ne-am obișnuit...Toți aia tineri nu dau doi bani, deja sunt occidentalizați, se ridica din pat doar ca sa facă ceva bani...