Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699987 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline remarque

Stiu ca suna idealist dar ar trebui sa-i taxam pe aia care s-au dovedit corupti si sa-i fortam sa nu mai aiba tupeul sa candideze vreodata.
Acuma avem un premier care si-a falsificat anul absolvirii si a încercat sa fenteze sistemul juridic american, care a crezut ca pe acolo se merge la plesneala ca prin Românistan - unde daca ungi bine o balama nu mai scârtâie usa.
Ei, unul ca asta ar trebui sa dispara în secunda doi dupa ce a fost dovedit mincinos si hot.
Sa vina altul, ca or fi destui cu n-shpe masterate care stau la îmbarcare pe Otopeni scârbiti de tara asta corupta.
N-o să vezi asta. Din păcate...
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline ntire2000

Stiu, da' speranta moare ultima.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline chriss

Ce-mi place mie, când unii sunt la putere, tipa ceilalți si viceversa. Având in vedere durata si extinderea primilor la putere, nu-i plâng. Oricum ai da, năpasta mai mare ca PSD nu a avut tara asta, oricât de bine au făcut unora personal. Am si eu in familie pensionar cu 6000 lei pensie care le mulțumește non stop si nu-l dezlipești de Antena 3 si iRealitatea...știi, e singurul...Si el tipa de fiecare data când e vorba de primarul din Timișoara, ca ălalalt (PNL-ist) a făcut si asta nu face...dar ne-am obișnuit...Toți aia tineri nu dau doi bani, deja sunt occidentalizați, se ridica din pat doar ca sa facă ceva bani...
Am si eu in familie un pensionar care  a fost medic 40 de ani si are pensie de 1800 ron.Asta e problema?Normal ca cei de la psd au marit pensiile,normal ca nu doar cel din familia ta ,ci si altii mai inteligenti de uita la cele doua televiziuni care cat de cat demasca hotia!Daca nu traiesti in tara asta,ce rost are sa comentezi ceea ce nu sti?
Vrei sa vezi ca la iarna,cel din familia ta care are 6000 ron o sa planga de foame? Asa o sa fie! Eu consider ca un guvern mixt era mai normal,si fara UDMR sau fara SRI-sti,am uitat U!
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline chriss

Ca sa terminam discutiile prostesti,va spun un singur lucru:
Vinovatul principal este ....ghiciti?
Un valet cu sacou si papion alb! L-ati ghicit? O sa-mi dati dreptate peste ceva timp scurt.
All grip

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline remarque

Mda, suntem prinși ca într-un clește, de sus oficialii fac cu boltă pe noi iar de mai jos... țeapa e realizarea supremă a ghiolbanului. 
Și da, suntem și noi de vină că nu ne-am băgat în acele funcții administrative unde legea e făcută acum de niște golani îmbătrâniți în rele.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline Calin sb

“Exploatarea unui troleibuz este de 4 ori mai scumpă decât a unui autobuz. Cum trebuie să facem economie, am pus această problemă în cadrul Tursib, de renunţare la troleibuze. Tursibul va face o evaluare, eu aştept să primesc răspunsul", a spus primarul Klaus Iohannis.Citatul este dintr-o postare, deci cu rezervele de rigoare.
       La momentul respectiv , Noiembrie 2009 Sibiul avea circulația blocata de tranzit, aerul nerespirabil iar centura era abia începută, imediat după asta cu 2 milioane de euro au fost cumpărate autobuze noi pe motorina  de primăria Sibiu si concesionate către SC Tursib  SA după ce 25 ani nu au cumpărat nici un troleibuz nou.

Ca sa scăpăm de el l-am propus la avansare așa ca sa se bucure toată România !
Sper sa fie sătul si după asta să nu vrea înapoi la primărie.
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline chriss

@Calin sb
Sper sa fie sătul si după asta să nu vrea înapoi la primărie.
Nu te ambala prea tare ca nu mai ajunge la primarie.Basescu unde a ajuns datorita prostimii?
Acolo ajunge si urmasul lui!Trebuie sa ne desteptam,altfel,vom fi condusi de XXXX si YYYY! Ungurii s-au desteptat,chiar au spus ca se retrag din UE.Oare de ce? Ei merg in SUA fara vize,ei au autostrazi,etc..

Mesaj editat de moderator, pentru incalcarea art. 4.3 si 4.5.
« Ultima Modificare: 21.Aug.2021, 08:55:04 a.m. de gabineg »
All grip

Offline chriss

Hai sa va spun ceva: Eu fac vreo 350 km pana in vama Petea. Pana acolo sunt cu stress,cand trec dincolo parca sunt alt om! Nu-mi mai este frica de accidente,de nimic,ma simt ca acasa,mai ales in Budapesta,sunt ca acasaaaa!Asa as vrea sa fiu si in tara mea,dar.....asta e tara......in care altii au vrut schimbare,nu?
All grip

Offline ntire2000

Un turist căutat de trei zile pe munte era de fapt acasă, dar nu a mai anunțat salvamontiștii pe care tot el îi alertase

Asta ar trebui dus în desert doar cu o portiera, când i se face prea cald sa mai lase geamul câte un pic.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού