0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Citat din: Calin sb din 19.Aug.2021, 07:23:30 p.m.Au trecut câțiva ani de când in Sibiu sau desființat troleibuzele pe ideea ca au costuri prea mari și oricum poluează și iată ca acum pe acumulatori devenim verzi! Mda, pentru ca decidentii gandesc cu alt cap, in niciun caz cel de pe umeri, iar cei de langa ei cu care ar trebui sa se consulte sunt niste yesmeni pupincuristi.
Au trecut câțiva ani de când in Sibiu sau desființat troleibuzele pe ideea ca au costuri prea mari și oricum poluează și iată ca acum pe acumulatori devenim verzi!
Daca aruncam o privire in "spate" observam 2012 a fost anul cu pretul cel mai mare la barilul de petrol, dar culmea la peste 100$/barilul, benzina era mai ieftina.
Mda. Numai ca troleibuzul are costuri de întreținere mai mari ca autobuzul electric din cauza traseelor de cablu suspendat. E foarte ușor sa emiți păreri când nu ai nici o idee despre ce a stat la baza hotărârii, numai ideea ca "dincolo era mai ieftin" nu funcționează.
In România cei mai mulți dintre angajați cred ca sunt mai deștepți ca șefii lor. Daca sunteți șefi, așa gândesc si alții despre ce hotărâți voi. Va duceți sa-i lămuriți pe toți? Ajungeți ca Churchill: "Îți trece dorul de democrație după o discuție de 5 minute cu un alegător!".
PS: Nu l-am votat nici o dată pe Johannis, fiind pentru mine "premierul Grivco"...si a confirmat devenind "ficusul de la Cotroceni". Strategia PSD-Antena 3 care urla "scandal" la orice spunea Băsescu a dat roade, ne-am ales cu o momăie la Cotroceni in singura funcție înaltă aleasă direct de populație.
Am aruncat si eu o privire "in spate", in fisierul unde imi pastrez datele de alimentare cu benzina. Se pare ca preturile in 2012 au fost cam aceleasi in lei/l ca in acest an. Ba chiar in august au fost sensibil mai mari.