0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Agenți de la Rutieră Botoșani au dus cu mașina poliției un șofer la bancomat, să scoată banii de șpagă.
... si mai nou Vlad Voiculescu nu ne merita...... celalalt probabil ca "mai face ceva pureci pe aici" si se va cara scârbit si el.
Nu știu situația acum la toate partidele comuniste din România dar acum ceva ani ajunsese Secretar General al Partidului Comuniștilor din România un tip ce era patronul unei mici fabricute de încălțăminte...Grija ta ca salariat e sa îți faci treaba, ca patronul sa aibă motive sa îți mai dea. Pentru ca de fapt tu îți vinzi timp din viata sa fii la dispoziția lui si sa faci ce spune el. Ca daca ai ști sa faci venituri fără sa-ți spună patronul ce sa faci, abia atunci ai putea spune ca faci ce vrei tu, adică se ai grija de tine si ai tai înainte de a avea grija de sursa ta de venituri. Daca credeți ca a desconsidera sursa de venituri este in favoarea vostra...eu nu cred. Eu am lucrat in multe firme si parte din ele au dispărut. Când veți lucra la una care din bine începe să meargă prost si treceți prin toate etapele prin care am trecut eu pana la a fi fără slujba, asta in Romania (eu am dat exemplu din Suedia dar in tara am trecut prin experienta si e mai rău, vedeți ca CFR MARFA tocmai se restructurează complet si multi rămân pe dinafara după o viata de munca la CFR, care are funcții specializate fără corespondenta in alte industrii), atunci o sa înțelegeți de ce salariatul TREBUIE sa își facă griji de ceea ce face patronul.PS: In Occident la toate firmele serioase la fiecare trimestru șefii firmei fac prezentări către toți angajații cu ce face firma, rezultate financiare, profit, rata de acoperire in comenzi, cine vine, cine pleacă etc. Când am fost la prima astfel de întâlnire am rămas blocat. In România totul e la secret! Acum sunt la a 4-a multinațională si tot așa se lucrează. Caci șefii firmei sunt si ei tot angajați! Si la prezentări vin ei in persoana si vorbești cu ei cum vorbești cu vecinul tău. Au funcții dar tot oameni rămân. Si știți, toți șefii au nevoie de cei care fac treaba, "do-ers" cum le mai spunem noi. Ce credeți ca se întâmplă când șeful nu găsește de lucru pentru angajații sai, sa încheie contracte? Păi primii care pleacă sunt ei.