Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699996 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Laurentiu

Agenți de la Rutieră Botoșani au dus cu mașina poliției un șofer la bancomat, să scoată banii de șpagă.

Cam in aceeasi nota si sa nu se mai spuna ca mincarea nu e trecuta la spaga  :): ''Coruptzea'' <<... marca Poliția Rutieră: pizza, costițe, ciorbă de văcuță și crispy cu sos [...] săptămâna trecută, 15 polițisti au fost trimiși în judecată pentru că ar fi cerut mită pizza, crispy sau grătar de pui.>> https://romania.europalibera.org/a/corup%C8%9Bie-marca-poli%C8%9Bia-rutier%C4%83-pizza-costi%C8%9Be-ciorb%C4%83-de-v%C4%83cu%C8%9B%C4%83-%C8%99i-crispy-cu-sos/31213410.html
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ntire2000

120 000 hectare de pădure retrocedate ilegal în Bistrița-Năsăud! Fostul judecător CCR Augustin Zegrean a justificat imensul abuz recunoscând Diktatul de la Viena!

Pentru cine nu-l cunoaste pe acest fost judecator va garantez cu mâna pe inima ca este o scursura umana, un Hagi Tudose al timpurilor moderne.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Explicaţiile INSP pentru cele 2.000 de decese COVID neraportate, care au intrat în statistica oficială în ultima lună. Cât mai durează?

Am ajuns la concluzia trista ca oameni cu "putina scoala" în plus, ca Daniel Funeriu si mai nou Vlad Voiculescu nu ne merita.
Unul a ajuns sa construiasca un sistem de învatamânt mai la est, celalalt probabil ca "mai face ceva pureci pe aici" si se va cara scârbit si el.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

... si mai nou Vlad Voiculescu nu ne merita.
..... celalalt probabil ca "mai face ceva pureci pe aici" si se va cara scârbit si el.
   Exprimarea corecta fata de cetateanul de mai sus, ar fi ca noi nu meritam sa ni se intample asa ceva.
S-a vazut clar ca e o mare diferenta intre un ONG si un minister, iar daca esti bun in oengeu nu inseamna ca vei  fi si un bun ministru.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

De ce avem un stat slab si corupt.
Valorile care este la "supraveghere".
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: remarque

Offline ntire2000

Hai sa va stric ziua cu ultima investigatie Recorder.

PS: the death of her country mother  X-(
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Pentru optimistii care mai cred în schimbare.

Ce fac azi cei care nu au reușit acum doi ani să o salveze pe Alexandra Măceșanu din casa lui Gheorghe Dincă din Caracal

Unii s-au pensionat cu pensii babane, pe altii nici nu-i stie lumea ca GDPR, iar cei care au fost în lumina reflectoarelor au ramas tot acolo.
Intr-un sistem corupt si bolnav.

PS; asteptam sa faca Alexander Nanau un film de top si pe subiectul asta.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline valahull

Nu știu situația acum la toate partidele comuniste din România dar acum ceva ani ajunsese Secretar General al Partidului Comuniștilor din România un tip ce era patronul unei mici fabricute de încălțăminte...

Grija ta ca salariat e sa îți faci treaba, ca patronul sa aibă motive sa îți mai dea. Pentru ca de fapt tu îți vinzi timp din viata sa fii la dispoziția lui si sa faci ce spune el. Ca daca ai ști sa faci venituri fără sa-ți spună patronul ce sa faci, abia atunci ai putea spune ca faci ce vrei tu, adică se ai grija de tine si ai tai înainte de a avea grija de sursa ta de venituri. Daca credeți ca a desconsidera sursa de venituri este in favoarea vostra...eu nu cred. Eu am lucrat in multe firme si parte din ele au dispărut.  Când veți lucra la una care din bine începe să meargă prost si treceți prin toate etapele prin care am trecut eu pana la a fi fără slujba, asta in Romania (eu am dat exemplu din Suedia dar in tara am trecut prin experienta si e mai rău, vedeți ca CFR MARFA tocmai se restructurează complet si multi rămân pe dinafara după  o viata de munca la CFR, care are funcții specializate fără corespondenta in alte industrii), atunci o sa înțelegeți de ce salariatul TREBUIE sa își facă griji de ceea ce face patronul.

PS: In Occident la toate firmele serioase la fiecare trimestru șefii firmei fac prezentări către toți angajații cu ce face firma, rezultate financiare, profit,  rata de acoperire in comenzi, cine vine, cine pleacă etc. Când am fost la prima astfel de întâlnire am rămas blocat. In România totul e la secret! Acum sunt la a 4-a multinațională si tot așa se lucrează. Caci șefii firmei sunt si ei tot angajați! Si la prezentări vin ei in persoana si vorbești cu ei cum vorbești cu vecinul tău. Au funcții dar tot oameni rămân. Si știți, toți șefii au nevoie de cei care fac treaba, "do-ers" cum le mai spunem noi. Ce credeți ca se întâmplă când șeful nu găsește de lucru pentru angajații sai, sa încheie contracte? Păi primii care pleacă sunt ei.
Apreciez acaeasta postare.
  • Suzuki Baleno
Suzuki Baleno GLX 0766500622

The following users thanked this post: sfichiu, Catalln

Offline enicky

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, e în vacanță și nu prea. Asta pentru că luni, Dan a participat la ședința de Consiliu General al Capitalei în care au fost votate, printre altele, dizolvarea a trei companii municipale – Cimitire București SA, Tehnologia Informației SA și Compania Municipală Pază și Securitate SA.
Citeşte întreaga ştire: Unde a fost surprins Nicușor Dan în această dimineață. Vacanță cu telefonul la ureche - FOTO

Deci, pana la tara in care traiesc, sa ne uitam la orasul in care traim : "tara arde si baba se piaptana" !!!
Adica, asa cu nonsalanta, am putea spune ca, ce nevoie avem de Cimitire SA? Pai daca aveti decedati in familie, cam stiti ce inseamna administrarea unui cimitir, cat costa un loc de veci, etc. Daca nu, N.D. :good:
   Tehnologia Informatiei(IT), are nevoie primaria de asa ceva ? Se importa suficiente dosare cu sina si A4, on line. Deci N.D. :good:
Comp. de paza : omuletii astia i-am vazut prin spitale si alte edificii ale statului (la intrare), etc.
   Dar de ce sa nu externalizam aceste servicii, ca tot e la moda si avem destui colegi de partid cu firme potente si dornice de contracte cu statul, care o fi el prost administrator, dar are o calitate totusi, este bun platnic ! Deci N.D. :good:

Dar am o nelamuririre : totusi, domnul din foto ne decide noua soarta in Bucuresti, adica dansul este decidentul administrarii capitalei Romaniei, a probabil 4 mil. de cetateni, cand si daca sa avem apa calda(care iar e in pauza de o saptamana), cand si daca vom avea caldura, curatenie, tantari, sobolani, trafic, siguranta, parcari, gropi, de domnul din foto din Libertatea depind toate cele de mai sus ??!!!  :pardon:
  Se simte cineva bine reprezentat de dansul ??!! :-?
Nu stiu daca "haina face pe om" mai este de actualitate, dar totusi....

« Ultima Modificare: 04.Aug.2021, 12:13:20 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip