Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700031 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

..... soarele ei de viață  X-( X-( X-( X-( X-( X-(

Pai vezi? de aia are Klausica ochelarii aia jmecheri, sa nu-i dea soarele în ochi.

Si ca el mai sunt.
Adica profesori ambitiosi - care vor neaparat sa adune bani de 4 case.  :fluier:

În țara fără meseriași, o profesoară face naveta 100 km pe zi ca să-i țină pe viitorii mecanici auto la școală

PS: atentie, text cu caracter ironic...
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: remarque

Offline enicky

Tara in care daca nu sucombezi de covid, se gasesc alti "virusi" prin spital, si daca scapi si de astia, ai mari sanse pe sosele :

”Referitor la imaginile video apărute în spațiul public ce ilustrează un autoturism care circulă pe contrasens, posibil pe direcția Câmpina spre Breaza, au fost dispuse verificări pentru identificarea conducătorului auto/conducătoarei auto și stabilirea situației de fapt. Totodată, conducerea IPJ PH a dispus verificări cu privire la modul de acțiune al polițiștilor. În funcţie de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecinţă”, a anunțat IPJ Prahova.

Sunt convins ca daca as fi vazut de un echipaj de la "rutiera" Prahova ca am calcat fie si numai un metru linia continua, as ramane fara permis. Dar noaptea poti sa circuli si pe contrasens, ca na, oamenii mai si dorm noaptea si politistii este si ei oameni, nu?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

În ce țară trăim, FUTUI soarele ei de viață  X-( X-( X-( X-( X-( X-(

Foarte corect....

Organizație ecologistă: Un prinț din Austria l-a împușcat pe Arthur, cel mai mare urs din România, într-o zonă protejată din Covasna

PS: da-o în ma-sa de cratima, ca avem probleme mai grave ca popor  X-(
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: remarque

Offline toma

PS: da-o în ma-sa de cratima, ca avem probleme mai grave ca popor  X-(
Da, parca tu ziceai ca una din cele mai mari probleme e aia cu: "lasa ca merge si asa"  >:)

Si ontopic: mizerabila chestia aia cu ursul. Insa nu e de mirare avand in vedere ca tot coruptia endemica e cea care a mijlocit actiunea.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Online ntire2000

Daca l-as vedea pe jegosul ala (care cica e medic - câta compasiune am pentru pacientii lui) nu stiu ce i-as face.

La un moment dat am calcat cu masina o amarâta de gaina care s-a razgândit la jumatatea drumului si m-a fentat - mi-a fost imposibil sa o evit.
Si acuma când trec prin satele noastre pitoresti si vad gaini îmi aduc aminte de ea - era din aia Gât Golas de Transilvania.
Ce placere bolnava poate fi aceea ca sa ucizi un exemplar unic din specia lui?

PS: divagatia cu cratima a fost pentru a nu ajunge în gura perfectionistilor - topicul "sa vorbim corect"
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Asta ne spune ceva si despre Antena 3, nu? Dai banul si faci albie de porci pe cine vrei, nu?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

Daca l-as vedea pe jegosul ala (care cica e medic - câta compasiune am pentru pacientii lui) nu stiu ce i-as face.
   Eu nu m-as grabi sa-l fac pe el vinovat ! Cineva l-a anuntat, l-a chemat, i-a fost ghid si i-a aratat vanatul. Deci, care e vina lui?!
   Si de ce dosar in rem, cand vinovatii sunt chiar acolo in judet?

Cat despre povestea asta cu "Arthur", adica un urs vazut/filmat de 1-2 ori, apoi "botezat" cu nume regal... pare cam cusuta cu ata alba.
   Ca era un exemplar frumos si clar nu trebuia vanat, perfect de acord, dar vinovatii sunt cei care au autorizat vanatoarea, sa nu fim naivi...

Apropo, e bine sa ai faza lunga pana la vama, dar eu parca m-as uita(cu faza scurta) aci la noi in ograda, cum se sfasie intre ei, cum isi platesc polite si cum a ajuns PMB in luna Mai fara buget !!!
  P.S. Oricum la vama e randul usr-ului, trebuie sa-si faca si ei "loc".

« Ultima Modificare: 07.Mai.2021, 12:46:09 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

Eu zic sa mergi la somn, ca e a doua postare în miez de noapte în care spui prostii.

Din cauza saraciei, a lipsei de educatie si respectului de sine ale omului de rând, România e atractiva pentru belgienii care vin sa ne abuzeze copiii, pentru scursuri ca printul asta care trage cu pusca ca la muma-sa în batatura, pentru bosorogii italieni "gurmanzi" de pasarici tinere si în general pentru oricine are niste fantezii bolnave de pus în practica cu niste bani putini - ca noi ne vindem ieftin.

Putina demnitate si nationalism în sensul bun al cuvântului n-ar strica.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: sfichiu

Offline kiko77

Am stat azi 30 min sa trec de giratoriu de la zoo.
Tot Bucurestiul la zoo gramada.Stateau masinile de a curmezisul in intersectie
asteptind sa se elibereze un loc pe strada aia.
Si eu mot cu pofta de cartofi noi
Cartofi am cautat cartofi am gasit.
A innebunit lumea la inchisoare.
  • Vitara 1.4 S Allgrip AT