Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700077 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Iar dupa calitatea exceptionala a înregistrarilor ambientale cel mai probabil ca si mai sus sunt "niste baieti" care santajeaza.  :-j
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: remarque

Offline toma

Intre timp:  Secretarul de stat care îi amenința a fost demis de Florin Cîțu

Cum spuneam, inca exista o diferenta evidenta intre PNL si PSD. Asa ceva n-ai fi vazut in vremea PSD-ului. Cum faceau baietii aia scut in jurul propriilor corupti  ;)

Citat
Premierul Florin Cîţu a anunţat că marţi a acceptat demisia lui Gelu Puiu din funcţia de secretar de stat în Ministerul Mediului, după ce Recorder a publicat o anchetă care arată cum secretarul de stat șantaja directorii din instituțiile subordonate ministerului, astfel încât aceștia să demisioneze să fie înlocuiți cu oameni de partid.

Insa adevarata proba de corectitudine ar fi ca cei care au fost numiti acolo prin aceasta metoda sa fie la randul lor demisi.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

Cu ce denaturam adevarul?

Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

Pentru ca nu prea vad diferenta dintre cele doua partide, pm a actionat dupa ce s-a agitat situatia si a mai aparut si presa.
Si nu numai acolo s-a intamplat asa, ideal era sa stopeze definitiv numirile politice, sa legifereze acest aspect si astfel sa avem numai oameni competenti in posturile de conducere.
   Atunci chiar era o diferenta.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

De acord ca au reactionat dupa ce a bubuit in Recorder. Da-mi un exemplu similar te rog din perioada PSD in care si-au dat demisia sau au fost demisi in urma unui astfel de reportaj, posibil sa-mi fi scapat mie.

Te rog sa citesti cu atentie intreaga mea postare:

Citat
PNL arata ca in multe privinte are aceleasi apucaturi ca si PSD... lucru intuit si stiut, ca doar nu a murit USL-ul odata cu inlaturarea lui Crin.
[...]
Insa adevarata proba de corectitudine ar fi ca cei care au fost numiti acolo prin aceasta metoda sa fie la randul lor demisi.

Cred ca te grabesti putin cu acuzele de denaturare a adevarului.

Offline enicky

Pana la urma e vorba de interpretare.
Din 2019 am avut alte asteptari de la pnl si cred ca si tu, tocmai de aceea nu caut acum exemple similare de la psd, pentru ca as lua psd-ul drept "etalon"(o unitate la care sa ne raportam/comparam), ceea ce n-ar fi corect, tocmai ca n-as fi vrut ca si la ei sa existe astfel de situatii. Adica ei sa fie "altceva".

Offline toma

Nicusor, ai facut doua afirmatii:

Pentru ca nu prea vad diferenta dintre cele doua partide, pm a actionat dupa ce s-a agitat situatia si a mai aparut si presa.

Iar denaturam adevarul   

Pe nici una nu ai sustinut-o cu argumente si acum o dai la intors ca e vorba de interpretare.

Din 2019 am avut alte asteptari de la pnl si cred ca si tu [...]
Nu, n-am avut, motiv pentru care nici nu am votat cu ei. Asta insa nu inseamna ca-i consider perfect egali cu PSD-ul.

Offline enicky

Ok, detaliez un pic:
1. Am constatat ca demisia n-a aparut din proprie initiativa, ci fortata, si d-aia nu mi s-au parut mai breji ca psd.(exista o diferenta evidenta intre PNL si PSD)
2. Consecinta de la pct.1(cum ai zis si tu de usl) eu ii vad cam "aceeasi Marie cu alta palarie".
 D-aia am zis "de interpretare", adica fiecare vede in felul lui... :)

Offline Vecchio

Oare va ajunge să prevaleze logica pe meleagurile astea :-? :-? :-?
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!