Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700094 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Pana vine raspunsul colegului, aflam ca Sebastian Lazaroiu a nimerit-o - Vlad Voiculescu a fost demis de premier...

E oarecum dezamagitor ca [,] Citu nu s-a putut ridica dincolo de statutul de om de partid (ideal ar fi fost la un statut de reformator al PNL). Asta e... Atata s-a putut...

Credeți ca are vreo importanta daca avem NOI soluții? Pierdem timpul. Știți, mi-a luat 30 de ani sa-mi dau seama ca "aruncam mărgăritare la porci"...

Eu consider ca intre ce avem la conducere si ce caracteristici avem in popor exista totusi o legatura - nu crezi?! Nu are cum un popor educat, cu un sistem solid de valori de la care sa nu faca rabat, sa produca (si ulterior sa se lase condus de) o clasa conducatoare sub nivelul sau.

In urma cu cativa ani am avut ocazia participarii la un seminar cu John C. Maxwell; tipul este autor, coach, consultant in leadership. Printre cartile pe care le-a scris (si in jurul careia se invartea subiectul seminarului) este una cu nivelurile de leadership pe care le avem intrinsec fiecare dintre noi (chiar daca nu constientizam acest lucru). Si a spus o chestie interesanta: oamenii cu un anumit nivel de leadership intrinsec (chiar fara a fi intr-o pozitie de conducere / de lider) nu vor sta prea mult sub conducerea unora cu un nivel de leadership inferior - pentru ca nu ai cum! (pur si simplu nu functionezi la capacitatea optima, nu te simti bine in pielea ta, nu mai zic de sansele de evolutie). Cam asa si cu conducatorii nostri...

LE: las aici ca sa nu existe dubii ce etalon de valori democratice are persoana - viitorul o sa fi frumi rau...

"Păi în Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori. Şi în China e democraţie”, a spus Diana Şoşoacă, potrivit Mediafax.
« Ultima Modificare: 14.Apr.2021, 12:23:56 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: toma

Offline enicky

Credeți ca are vreo importanta daca avem NOI soluții? Pierdem timpul.
   Normal ca pierdem timpul. Solutiile le au si ei, le stiu, dar nu vor sa le aplice.

Dom' Dan era vocal inainte de alegeri, si credeam eu, ca om din privat, idei noi, dar care avusese tangente bune cu sistemul(ca umbla vorba prin targ ca averea din contracte cu statul a inflorit!), o sa mai schimbe pe ici pe colo, macar sa depolitizeze cei sub ministere... Da' de unde, tot o apa si-un pamant !
   In tara asta cred ca exista si manageri buni, poate chiar foarte buni, exista si oameni cu studii p-afara, oameni cu experienta, dar astia nu-s buni, ca nu tin cu partidu'.

Citat
"aruncam mărgăritare la porci"...
Am aruncat muuuult, acum mai avem cateva si vor sa le aruncam si p-astea.

N-as fi crezut ca l-a enervat asa de rau chiar si pe pm. Mai repede cred ca dna de langa el (A.M.)l-a tras in jos.
S-a-ntamplat mai repede decat as fi crezut...Cred ca n-a pierdut nimeni nimic.
  Sa vedem cine are sange-n instalatie sa se bage.
Asteptam.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

Deci tu n-ai vreo solutie?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Offline shpeedy

The following users thanked this post: toma

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Știți ce e cel mai dureros?

Primul comentariu :

"Trebuie sa te intorci ca sa-ti amintesti de ce ai plecat..."...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: shpeedy

Offline enicky

Mda,"cu o floare nu se face primavara", inca nu stim, dar vom invata !

Sunt convins ca unora le facea mare placere sa primeasca mesaje pe facebook de la un ministru, dar un demnitar ar cai oficiale de comunicare, retelele sociale fiind o alternativa secundara si de "avarie".

„Pentru mine, evoluția lui Vlad Voiculescu în calitate de ministru al Sănătății a fost una dintre cele mai neplăcute surprize de când observ viața politică, guvernamentală din România de 30 de ani încoace. Din primul moment, domnul Voiculescu a avut un comportament nu de activist umanist, așa cum a fost înainte de a fi ministru - a fost un om care s-a ocupat îndeaproape de cei aflați în suferință, de copiii bolnavi și a făcut niște lucruri bune în direcția asta. Nu s-a comportat și nu a greșit ca un activist al societății civile. Pentru că, dacă s-ar fi întâmplat asta, aș fi înțeles: da, a venit cu niște lucruri, cu idealisme, cu utopii umanitare și s-a ciocnit de sistem, de politică, de diversele operațiuni de culise, de putreziciunea sistemului și atunci a greșit. Nu. Spre surprinderea mea, toate greșelile lui Vlad Voiculescu - și nu au fost deloc puține - sunt greșeli de politician prost. Nu știu cum a fost posibil ca peste noapte să se transforme domnul Vlad Voiculescu dintr-un activist umanist bun într-un politican prost. Au fost încercări de a lua prim-planul ca imagine, prin hărțuieli, mici încăierări de imagine cu partenerii de coaliție”.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a mai afirmat că problema principală în mandatul lui lui Vlad Voiculescu a fost lipsa de interes față de oameni și față de bolnavi.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

CTP-ul e un atoatestiutor mare mâncator de kkt.
Cum poti sa acuzi un om de lipsa de interes fata de semenii lui, când el a participat activ la constructia unui spital privat de oncologie pediatrica?!?

Ca veni vorba de CTP, sa nu uitam cum a murit partenerul lui - Dumitru Tinu, într-una dintre cele mai sigure masini din lume - Volvo S40.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

CTP-ul e un atoatestiutor
   Vezi ca nu te ajuta gumele de vara, ai derapat rau de tot !  :-j

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Eu cred ca astia sunt picati din luna si s-au trezit la guvernare. Inca o data se dovedeste ca aliantele sunt toxice pt populatie(nu pt cei alesi).
Acum incep ca la gradinita, sa se dea in gât unul pe altul.
Dar avem ce am votat!
Multumim din inima partidelor(toate)
Citat din Cartel Alpha
Guvernul dorește eliminarea fișei postului, a condicii de prezență și a regulamentului intern pentru firmele mici (1-9 angajați). https://bit.ly/3wS34mq Cu alte cuvinte, batem palma ca pe vremuri și ne înțelegem noi, că doar se știe că încrederea și respectarea vorbei date sunt elementele de bază în relațiile de muncă în România, nu-i așa?
În fapt, nu există nicăieri în legislație "condica de prezență", dar doamna Turcan nu a aflat. Evidența orelor lucrate (necesară desigur și pentru plata sau compensarea orelor suplimentare, a orelor de noapte, etc.) se poate face prin orice modalitate, fie electronic, fie pe hârtie sau cu cartelă de acces.  Așa spune legislația în vigoare și indicațiile Inspecției muncii.
Dacă se elimină fișa postului, și specificarea atribuțiilor se poate face "și verbal", ce ne facem cu sarcinile dispuse oral, dar peste sau sub nivelul de competență al angajatului?  Angajatul, probabil și angajatorul, ar trebui să aibă un înscris dacă se ivește vreun litigiu, nu?
Dispariția Regulamentului intern va elimina o serie de drepturi și obligații minimale ale părților, care ar putea avea un impact negativ.
Flexibilizare și debirocratizare, fără securitatea angajaților!
România este țara în care oamenii muncii sunt exploatați. Ideile actualului guvern, dacă ajung lege, vor permite și mai multă exploatare. Sau vor încuraja și mai mult migrația, când se mai ridică din restricții. Și angajații pierd, și angajatorii. 
Astea or fi măsurile "urgente" de sprijin de care au nevoie micile afaceri în această perioadă?
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite