Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 700164 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Si în seara asta se vad live si foarte clar la toate televiziunile de stiri efectul de manipulare al maselor si asa destul de analfabete si needucate (sa strigi asasini unor medici care-si risca viata în sectiile ATI e o dovada destul de solida, nu?).
Guvernul a platit regeste (în timp ce altii mor de foame dupa un an de pandemie - tocmai li s-a suspendat si ajutorul de somaj) niste trusturi media ca sa prezinte niste stiri atent selectionate pentru a denigra categorii profesionale de baza ale societatii.
Lumea nu mai are încredere în medici, politie, armata (cu biserica nu prea le-a tinut pentru ca majoritatii îi este frica de Doamne-Doamne si e foarte riscant sa arunci cu rahat în cele sfinte ca nu stii ce iese)
Aceasta lipsa de încredere si respect pentru guvern si institutiile statului se vede acum la televizor.
Si s-ar putea sa fie fatala pentru niste ageamii care si asa au ajuns la putere cu niste procente jenante la alegeri - ca vai de mama lor ...
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Nu știu exact care dar soarta  PNTCD este in sângele multora din puternicii actuali (care sunt nepregătiți pentru slujba primita). Si asta o spun cu cea mai mare amărăciune, caci alternativa la PSD se pare ca a fost omorâtă cu cap, ca sa nu existe alternativa viabila la cei ce au distrus practic România si viitorul acestei nații...Tăriceanu si Antonescu au reușit...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: saureign

Offline toma

Doua articole pe care le-am citit recent:

Cum au sufocat impostorii România

Citat
[...]
Vorbim de mii de funcționari publici bine plătiți, care poartă pe umeri răspunderea haosului din sistem – că nu doar șefii sunt de vină. Aceștia au făcut, de fapt, diferența între un răspuns corect la pandemie și unul care ne-a dus pe primele locuri în Europa în privința mortalității suplimentare în 2020.
[...]
Impostura nu este doar de partea antivaccinistă, iar șoșoacele se află de prea multe ori de partea cealaltă a mesei, acolo unde te-ai aștepta la competență, la manageri capabili să-și organizeze într-un an de zile niște fluxuri de pacienți coerente, la înalți funcționari publici care să fie în stare să atragă în sistem și să pregătească sutele de medici și asistenți necesari în ATI-uri, măcar la un nivel la care să poată lua din presiunea imensă resimțită de personalul cu experiență de acolo.
[...]
Mi-aș dori tare mult ca anul viitor pe vremea asta să ne certăm din nou pe lucruri banale și fără rost. Și probabil că o vom face – sper că șoșoacele și sparanghelițele aurite nu vor reuși să convingă mai mult de o treime dintre români să nu se vaccineze. Iresponsabilitatea acelor români cărora nu le pasă de ceilalți va fi compensată de bunul simț al celor mai mulți, cei tăcuți dar care știu să rămână oameni. Nu-i așa?

Tare mă tem însă că statul român va rămâne la fel de năpădit de impostură și neputință la toate nivelurile. Iar pentru asta n-am niciun fel de leac. Fie el și secret, la suta de lei bucata. Cum facem să schimbăm acest sistem cangrenat, să-l reformăm din temelii?

Uite, ăsta e un lucru pe care merită să ne certăm tot mai energic de acum încolo.

Al doilea:

Cum ne-am schimbat cu toții față de acum 16 ani - și cum obediența este înlocuită în România de independență

Asta merita parcurs pe indelete, mie mi s-a parut interesant.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: costin_bad

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
Subscriu, din ce in ce mai des apar accentuările intre romanii din "Regat" si cei din "Imperiu". Cine câștigă din asta e alta poveste. Așa cum rusii se pare ca au fost la originea răscoalei din 1907, ii vad implicați si acum. Dar se vede cu ochiul liber ca nu prea auzim nimic, cel puțin bun, de prin Moldova, de exemplu, nu? Iar asta e o greșeală strategică si națională grava care are ca rezultat separarea si mai mare si in folosul celor ce  vor sa prea puterea si controlul asupra teritoriului...

V-am scris despre experimentul cu mașina buna si cea defecta lăsată pe strada in New York si cum aratau după câteva zile-săptămâni. Cum avem grija de "mașină", așa va fi rezultatul.

Offline toma

E si asta o nota in care poti interpreta insa mie articolul mi s-a parut ca vrea sa spuna altceva.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
Da, dar eu am scris despre ceea ce nu spune, si e la fel de evident...Crezi ca daca nu vorbim de subiect, dispare? As... voi n-ați primit pe mail descris ca prin 2013-2014, când Ponta o făcea pe zmeul, a fost pus cu botul pe labe de Merkel  care i-a scris ca daca continua in aceeași direcție, Germania va sprijini mișcarea separatista din Transilvania? O fi numai fum si nici un foc?

Offline ntire2000

Semințele mâniei. Domnule Florin Cîțu, înțelegeți de ce lucrurile au scăpat de sub control?

Respectivul are 4 pagini de CV, destul de greu de asimilat pentru cei care nu stiu sa planteze o cratima.
https://www.lingv.ro/images/CVEnglishNicolae.pdf
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: gabineg, enicky, saureign

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Ultima noutare: este penurie de plastic pentru fabricarea cărților de identitate. Timpul de așteptare este de circa o lună.

Știrea e veche de peste o lună, situația nu s-a rezolvat inca.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ...

Am depus actele la finalul lunii ianuarie pentru juniorul de 14 ani, prima lui C.I. Ni s-a comunicat initial un termen de eliberare de vreo 45 de zile, inca tot nu este tiparita. In schimb, pasaportul pentru celalalt copil a fost gata in 5 zile. Dupa mine, fila de plastic din pasaport e cam aceeasi cu cea folosita la C.I., dar uite ca la pasapoarte nu e penurie.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nici la permise auto nu pare a fi, ca iesea rapid scandal in presa.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice